اقتصادی 13:58 - 17 مهر 1398
طبق آن چه رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره افزایش متوسط ۱۵ درصدی حقوق در سال آینده اعلام کرده است، رشد حقوق کارکنان با کاهش پنج درصدی در مقایسه با سال جاری همراه خواهد بود.

افزایش حقوق کارکنان ۵ درصد کمتر شد

به گزارش ایسنا،  اگرچه هنوز لایحه بودجه ۱۳۹۹ تکمیل نشده است، اما نوبخت - رئیس سازمان برنامه و بودجه - امروز اعلام کرده افزایش حقوق کارکنان در سال آینده به طور متوسط ۱۵ درصد خواهد بود. البته این رقم متوسط است و برای حقوق‌های پایین تا بیش از ۲۰ درصد نیز اعمال می‌شود.

این در حالی است که در لایحه بودجه سال جاری پیشنهاد ۲۰ درصد حقوق کارکنان مطرح شده بود که در ادامه بعد از بررسی‌هایی که در مجلس و در جریان تصویب بودجه به عمل آمد، افزایش حقوق ۴۰۰ هزار تومان به صورت یکسان و حداکثر ۱۰ درصد مصوب و درنهایت آن چه که اعمال شد، تقریبا افزایش متوسط ۲۰ درصد برای حقوق کارکنان و بازنشستگان را به همراه داشت.

براین اساس، اگر افزایش ۱۵ درصدی حقوق اعمال شود، حدود پنج درصد نسبت به سال جاری کاهش دارد که نوبخت دلیل این تغییر را روند کاهشی تورم در ماه‌های اخیر اعلام کرده و گفته است که با توجه به کاهش تورم نقطه به نقطه در دو ماه گذشته و پیش‌بینی ادامه این روند، افزایش حقوق کارکنان برای سال بعد به طور متوسط ۱۵ درصد است.

البته این رقم اعلامی نوبخت به معنای نهایی بودن آن نیست و به طور حتم حقوق مانند سال‌های اخیر یکی از پربحث‌ترین موارد در تصویب لایحه بودجه است و هرگونه تغییری محتمل است.

برای سال ۱۳۹۹ دولت منابع نفتی را به طور کامل از هزینه‌های جاری که محل پرداخت حقوق و دستمزد است، خارج کرده و باید درآمدهای جایگزین از جلمه منابع مالیاتی پاسخگوی پرداخت حقوق‌ها باشد.

انتهای پیام


10261941
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان معاملات امروز شاخص کل بورس با افزایش ۶۶ هزار و ۸۸۹ واحد در سطح ۳ میلیون و ۶۲۸ هزار واحدی قرار گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» گمرک ایران اعلام کرد: امکان واردات کالا‌های اساسی به جز گندم به صورت بدون انتقال ارز از گمرکات استان‌های مرزی فراهم شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: پیگیری‌های مستمر جهت دریافت و تجمیع سود‌ها از شرکت‌ها هستیم به محض دریافت سود سهام عدالت از شرکت‌ها زمان و میزان مبلغ دقیق سود اطلاع رسانی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن حبوبات گفت: تاخیر چندماهه تخصیص ارز در واردات و خشکسالی عامل اصلی نوسانات قیمت حبوبات در بازار محسوب میشود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی اعلام کرد: سقف سهمیه سوخت در نظر گرفته شده برای هر خودروی بنزینی ۲۰۰ لیتر در ماه است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت کشور گفت: سهمیه کارت سوخت خودروهای نو شماره هنوز اجرایی نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: تاپایان سال بندر چابهار به شبکه ریلی متصل می‌شود، ضمن آنکه کل ۱۲۰ میلیون دلار سرمایه هندی‌ها در این بندر انجام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نشست کمیته مشترک بهره‌برداری شبکه‌های برق ایران و ارمنستان با حضور مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران و مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ارمنستان برگزار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سال‌ها پیش، در طبقه‌ی بالای یک مغازه‌ی کوچک در یکی از خیابان‌های شلوغ شهر، جوانی هجده‌ساله با قلبی پر از امید و ذهنی لبریز از رویا، تصمیم گرفت مسیر خودش را بسازد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: یکی از مهم‌ترین اولویت‌ها در بنادر کشور ارتقای سه بندر به نسل سوم تا پایان برنامه هفتم است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است