اجتماعی 17:53 - 17 آذر 1400

آغاز به کار کمیته ضبط تاریخ شفاهی پیشکسوتان میراث‌فرهنگی

به‌گزارش خبرگزاری مهر به‌نقل از مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، با تصویب و دستور علی دارابی قائم مقام وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کمیته تاریخ شفاهی پیشکسوتان حوزه میراث‌فرهنگی فعالیت خود را آغاز کرد.

این کمیته بنا به درخواست پیشکسوتان حاضر در اولین نشست تخصصی استادان و پیشکسوتان حوزه میراث‌فرهنگی با ضرغامی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تشکیل شد و قرار است کار ضبط تاریخ شفاهی استادان حوزه میراث‌فرهنگی را بر عهده بگیرد.

در این جلسه که به همت معاونت میراث‌فرهنگی برگزار شد، پیشکسوتان و استادان با اعلام نظرهای خود، خواهان حفظ و انتقال تجربه میان استادان و بدنه کارشناسی شدند.

از اهداف این کمیته علاوه بر ضبط تاریخ شفاهی، مستندسازی و تولید اثر فاخر تاریخ شفاهی از پیشکسوتان حوزه میراث‌فرهنگی است که به عنوان گنجینه شفاهی حوزه میراث‌فرهنگی از آن یاد می‌شود.

قرار است این کمیته با استفاده از ظرفیت‌های موجود در وزارتخانه، کار ضبط این خاطرات را در ماه آینده آغاز کند، تولید آثار مختلف همانند مستند و کتاب بخشی از اقدامات این کمیته است.


11356947
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران، اعلام کرد: یک دستگاه کامیون در حوالی کیلومتر ۱۱ بزرگراه شهید لشکری به داخل گودالی فرو رفت و دو کارگر حدود ۳۵ تا ۴۰ ساله جان باختند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس روابط عمومی سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر گفت: پس از چند روز تلاش نیرو‌های هلال‌احمر و منابع طبیعی، عملیات اطفای حریق در بیشتر مناطق استان پایان یافت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارآگاهان در یک عملیات ضربتی  در محدوده افسریه موفق شدند روز جاری دو نفر از زورگیران تحت تعقیب پلیس را دستگیر کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارآگاهان در یک عملیات ضربتی  در محدوده افسریه موفق شدند روز جاری دو نفر از زورگیران تحت تعقیب پلیس را دستگیر کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در حال حاضر بیش از ۳۰ درصد نیروی کار رسمی کشور متولد دهه ۷۰ به بعد هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: جنگ ۱۲ روزه به ما ثابت کرد که مدیریت شهری وقتی با اراده مردم همراه شود، می‌تواند در سخت‌ترین شرایط هم الگویی برای جهان باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران گفت: نیمی از تاکسی‌های تهران در اختیار ادارات و نهاد‌ها هستند و در خدمت مردم نیستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تأکید و طرح رئیس‌جمهور مبنی بر محله‌محوری را «فرصتی استثنایی و تاریخی» برای افزایش مشارکت‌های مردمی دانست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا اعلام کرد: هموطنان برای مقابله با جرایم و مفاسد اقتصادی از این پس با شماره ۳۰۱۱۰ تماس بگیرند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور جوانان از برنامه‌های تازه برای ایجاد فرصت‌های شغلی، توسعه مهارت‌آموزی و حمایت مالی از جوانان در آذربایجان غربی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است