سیاسی 20:52 - 12 آذر 1400

مذاکرات ایران با هدف دستیابی به توافق بود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صداوسیما، علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه ایران در پایان نشست کمیسیون مشترک مذاکرات، در فرودگاه وین گفت: در این دور از گفتگوها، ایران با ترکیب یک هیئت جدید و با حضور افراد متخصص و مسئول در موضوعات اقتصادی، مالی و بانکی وارد گفتگوها شد و این نشان دهنده عزم جدی طرف ایرانی برای ورود به مذاکرات با هدف دستیابی به توافق بود.

وی افزود: ما در دو زمینه، یکی موضوع لغو تحریم‌های ظالمانه و غیر قانونی و همچنین موضوع هسته‌ای، دیدگاه‌های ایران را بصورت مستند در قالب دو سند به طرف مقابل ارائه کردیم و طرف مقابل باید پاسخ مستند به این پیشنهادها ارائه کند.

معاون سیاسی وزیر امور خارجه اظهار داشت: براین اساس قرار شد گفتگوها برای چند روز متوقف شود و آن‌ها به پایتخت‌ها بروند و پس از دریافت دستورالعمل‌ها برای ارائه پاسخ مستدل و مستند به جمهوری اسلامی ایران مجدد به وین بازگردند.

باقری همچنین زمان بازگشت مذاکره کنندگان به وین را هفته آینده اعلام کرد.


11348479
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی وزارت امور خارجه درباره مواضع مداخله جویانه آمریکا در رابطه با ایران بیانیه‌ای صادر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به برگزاری انتخابات تناسبی در تهران گفت: احزاب نقش محوری در ارائه فهرست‌های انتخاباتی دارند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور جمهوری اسلامی ایران با اشاره به دیدار با «رودرا گوراو شرشت» سفیر هند در تهران، بر عزم ۲ کشور برای تقویت بیش از پیش پیوند‌های دوجانبه تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» چهارمین جلسه کارگروه اجرای آیین نامه تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم با حضور رئیس‌جمهور در بانک مرکزی در حال برگزاری است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجمع نمایندگان استان تهران گفت که مهمترین دغدغه اصناف عدم ثبات نرخ ارز است که باعث می‌شود کسبه نتوانند برای فعالیت‌های خود برنامه‌ریزی کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت اظهار کرد: پزشکیان به‌زودی با مردم صحبت خواهد کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت پیامی در حساب شخصی خود در شبکه ایکس منتشر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور تصریح کرد: اجرای نظام پرداخت بر مبنای عملکرد در ساز و کار عملیاتی پروژه‌ها می‌تواند انگیزه مجریان را ارتقا و سرعت اجرا را افزایش دهد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای نگهبان با ریاکارانه خواندن دلسوزی آمریکا و رژیم صهیونیستی برای مردم ایران، گفت: ادعای آنان درحالی تکرار می‌شود دستشان به خون عزیزترین فرزندان این ملت آلوده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات کشور اعلام کرد که در لایحه بودجه ۱۴۰۵ درج قسمتی از منابع خارج از بودجه عمومی و ابهام در نحوه محاسبه منابع نفت می‌تواند زمینه‌ساز بی‌انضباطی مالی شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است