بین‌الملل 09:46 - 08 بهمن 1400
روسیه اعلام کرد که واضح است آمریکا مایل نیست تا به دغدغه‌های امنیتی اصلی خودش درخصوص بن‌بست بر سر مسئله اوکراین بپردازد، اما هر دو طرف درها را برای گفت‌وگو بیشتر باز نگه داشته‌اند.

روسیه و آمریکا درها را به روی "دیپلماسی" درخصوص اوکراین باز نگه‌داشته‌اند

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، آمریکا و ناتو روز چهارشنبه پاسخ‌های کتبی را به درخواست روسیه درخصوص بازنگری ترتیبات امنیتی پس از جنگ سرد در اروپا ارائه کردند. روسیه نیروهایش را در نزدیکی مرز اوکراین گردآوری کرده است که این موضوع باعث ترس غرب از "تهاجم" و "تعهدات جدید آمریکا" جهت حمایت دفاعی شده است.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین اظهار کرد: مسکو برای بررسی به زمان احتیاج دارد و نمی‌خواهد که "با عجله" به نتیجه برسد اما این درحالی‌ست که آمریکا و ناتو خواسته‌های اصلی روسیه را "غیرقابل قبول" می‌خوانند و چنین موقعیتی جایی برای خوشبینی باقی نمی‌گذارد.

پسکوف تاکید کرد: براساس آنچه که همکاران ما (آمریکا و ناتو) دیروز گفتند، قطعا مشخص است که براساس اسناد پیش نویسی که ما از پیش تنظیم کرده‌ایم، ما نمی‌توانیم بگوییم که موضع و دغدغه‌های ما جدی گرفته شده است و آمریکا و ناتو نسبت به هر آنچه که پیشنهاد کرده بودیم، "بی‌میلی" از خود نشان می‌دهند؛ اما ما با ارزیابی‌های خود عجله نخواهیم کرد.

واکنش جزئی و ظریف کرملین نشان می‌دهد که روسیه پاسخ‌های آمریکا و ناتو را رد نمی‌کند یا قصد بستن در را به روی دیپلماسی ندارد. واشنگتن می‌گوید که آمریکا و متحدانش امیدوارند که روسیه جواب‌های آن‌ها را بخواند و به میز مذاکره برگردد.

ویکتوریا نولاند، معاون امور سیاسی وزیر امور خارجه آمریکا به خبرنگاران گفت: ترجیح ما دیپلماسی است و در این خصوص متحد هستیم اما اگر مسکو پیشنهاد گفت‌وگو را رد کند ما نیز در این زمینه اتحاد خود را نشان خواهیم داد و "عواقب جدی" در انتظار روسیه خواهد بود.

وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که بهترین راه برای "کاهش" تنش‌های موجود، "خروج نیروهای ناتو از شرق اروپا" است.

مقامات آمریکایی معتقدند که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه هنوز تصمیمی درخصوص "حمله به اوکراین" نگرفته است.

الکسی زایتسف، سخنگوی وزارت خارجه روسیه اظهار کرد: ما پیشتر و بارها این را گفته‌ایم که کشور ما قصد حمله به کسی را ندارد. ما حتی این نوع طرز تفکر که بین مردم کشورمان رایج است را "غیرقابل قبول" می‌خوانیم.

کاخ سفید اعلام کرد در حالی که هفته‌ها می‌گذرد اما گفت‌وگوها هنوز به پیشرفت خاصی نرسیده‌ است. جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا در تماس تلفنی با ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین خاطر نشان کرد که واشنگتن و متحدانش آماده "پاسخ قاطع" در حصورت حمله روسیه به اوکراین هستند. خواسته‌های امنیتی روسیه که در ماه دسامبر ارائه شد، شامل پایان دادن به گسترش بیشتر ناتو، جلوگیری از پیوستن اوکراین و عقب نشینی نیروها و تسلیحات این ائتلاف از کشورهای اروپای شرقی است که پس از جنگ سرد به آن پیوستند.

انتهای پیام


11429873
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا در جلسه شورای امنیت قطعنامه برقراری آتش‌بس در نوار غزه را وتو کرد؛ اقدامی که با واکنش شدید نماینده الجزایر مواجه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پنتاگون از موافقت با فروش سامانه موشکی جاولین به لهستان خبر داد، در حالی که لندن نیز اعلام کرد جنگنده‌های خود را به این کشور اعزام می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه اردن با محکوم کردن حمله به گذرگاه مرزی با اسرائیل، عامل آن را یک راننده غیرنظامی معرفی کرد که در حال انتقال کمک به غزه بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سید الحوثی با انتقاد شدید از نتایج ضعیف نشست دوحه، تاکید کرد که این بی‌عملی، رژیم اشغالگر اسرائیل را به تجاوزات بیشتر علیه منطقه تشویق کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیپلمات‌های سازمان ملل می‌گویند آمریکا احتمالاً قطعنامه آتش‌بس در غزه را وتو خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه اعلام کرد تروئیکای اروپایی تا پایان سپتامبر احتمالاً اسنپ‌بک را فعال خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مردم کرمان و راور در مجلس از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و اجرای طرح‌های توسعه ریلی برای اتصال کرمان به شبکه‌های ریلی منطقه خبر داد و گفت این پروژه می‌تواند پاکستان و افغانستان را مستقیماً به آب‌های آزاد خلیج فارس متصل کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفارت طالبان در مسقط با انتشار بیانیه‌ای، از عفو ۳۳ زندانی افغان توسط سلطان عمان به مناسبت میلاد پیامبر اسلام(ص) قدردانی کرد و این اقدام را گامی مثبت در تقویت روابط دوجانبه خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش لبنان می‌گوید رژیم اسرائیل با بمباران خانه‌ها و شهرک‌های جنوب لبنان، بیش از ۴۵۰۰ بار آتش‌بس را نقض کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع به خبرگزاری فرانسه گفته است که در صورت فعال شدن دوباره تحریم‌ها علیه ایران توسط تروئیکای اروپا، شورای امنیت نیز به آن دوباره رای خواهد داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است