سیاسی 03:30 - 23 مرداد 1398
یک نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بیداری عمومی از جمله ثمرات انتخابات­‌های چند سال اخیر و عملکرد منتخبین مردم است، گفت: برخی سوءعملکردها موجب شده است که از این پس مردم بدون توجه به لیست­ های ناشناخته و با برخورداری از تیزبینی، سیاست­مداران مردمی و بلند­مرتبه را برگزینند.

پیرموذن: مردم به لیست ‌های انتخاباتی ناشناخته توجه نمی‌کنند

سید کمال پیرموذن در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه اکثریت مردم  پس از رأی­آوری مجدد روحانی به عنوان رئیس­جمهور، خواهان اصلاحات و پاسخگویی حاکمیت به مطالبات قانونی و مشروعشان و نیز بهبود شاخص کیفیت زندگی ایرانیان بودند، اظهار کرد: با این حال  باید توجه داشت که عواملی همچون بی‌­توجهی به خواست اکثریت قاطع ملت، خلف وعده­‌های مسئولین منتخب مردم و ویژه­‌خواری­‌ها، می‌تواند موجب خلل وشکاف در اعتماد، امید وآرمان مردم شود.

وی تاکید کرد: بی­‌اعتنایی به مطالبات مشروع و قانونی مردم به تدریج می‌تواند دستاوردهای درخشان انقلاب را در سطوح داخلی وخارجی تحت الشعاع قرار داده و روند امور را در مسیری که خواست همه مخالفان جمهوری اسلامی از جمله آمریکاست، به پیش ببرد .مردم به مشکلات و محدودیت ­های موجود ناشی از تشدید تحریم ظالمانه کشور از ناحیه آمریکای قلدر و وجود دولت سایه به خوبی واقفند،  اما کوتاهی­ ها، عهدشکنی­ ها و تبعیض‌ها را برنمی‌تابند.

این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از جمله ثمرات انتخابات ­های چند سال اخیر و عملکرد منتخبین مردم، بیداری عمومی است. هیچ چیز نمی ­تواند برای تقویت ارکان­ مدیریتی و تصمیم سازی کشور جانشین بیداری عمومی شود. برخی سوءعملکردها در دولت و مجلس باعث شده است که از این پس مردم بدون توجه به لیست­ های ناشناخته و با برخورداری از تیزبینی، سیاست­مداران مردمی و بلند­مرتبه را برگزینند.

پیرموذن همچنین خاطرنشان کرد: دلسوزان ملک و ملت با وقوف به وظایف و مسئولیت‌های خطیر خود، در این مرحله حساس از تاریخ انقلاب اسلامی با همه توش وتوان خود تلاش خواهند کرد تا ضمن وفاداری به آرمان بلند امام راحل، با ایجاد یک حرکت متین و هماهنگ در انتخابات پیش­ روی مجلس شورای اسلامی شرکت جسته و از هیچ کوششی در این راه دریغ نخواهد کرد که نااهلان  به مجلس راه نیابند. مردم مومن این دیار با وجود همه فضاسازی ­ها، تنگناها ودشواری­ ها، چون به مردم­سالاری دینی برای اعتلای اسلام و ایران باور یافته­ اند، در انتخابات امسال مجلس شورای اسلامی حضور به هم رسانده و با عزمی متوکلانه شایستگان مردمی را انتخاب خواهند کرد.

پیرموذن در پایان گفت: بی‌شک در این هنگام که کشور نیازمند همدلی واتحاد وپرهیز از هرگونه تنش است، شورای نگهبان بسترساز حضور عموم اشخاصی خواهد بود که مردم به خوبی به این افراد و سوابق آن­ها آشنایی داشته و آنان را خدمتگزاران صدیقی برای خود و سخنگوی شجاع و امینی برای مطالبات شرعی و قانونی شهروندان می دانند .

انتهای پیام


10207252
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس صداوسیما می‌گوید در قانون هوای پاک در مورد دستگاه‌ها وظیفه ما مطالبه‌گری، پیگیری برای انجام ماموریت‌ها و وظایف است که تا حدودی انجام شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر دیدار رهبر انقلاب با هزاران نفر از زنان و دختران و واکنش‌های گسترده به مصوبه مجلس درباره مهریه پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور اعلام کرد: بر اساس نظرسنجی‌های انجام‌شده، مهم‌ترین نارضایتی مردم تهران آلودگی هواست؛ بنابراین رضایت شهروندان در گرو کاهش این معضل خواهد بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مسعود پزشکیان، از رضا امیرخانی عیادت کرد و در جریان وضعیت و روند درمانی او قرار گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: اجرای موفق طرح توسعه حمل و نقل ریلی حومه‌ای در تهران می‌تواند پیشران توسعه آن به دیگر استان‌ها و کلان‌شهر‌ها باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون تبلیغات و روابط عمومی نیروی زمینی سپاه­ پاسداران انقلاب اسلامی گفت: رزمایش سهند ۲۰۲۵ خط بطلانی بر طرح انزوای ایران و حاکی از تقویت نقش و جایگاه ایران در جهان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با تأکید بر ضرورت تحقق عملی حقوق مردم و آزادی‌های مشروع، گفت در نگاه رهبر معظم انقلاب، آزادی حقی الهی برای مردم و تکلیفی جدی بر دوش حکومت است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با بیان اینکه اجرای آزمایشی شیوه‌های نوین آموزشی یک نقطه آغاز است، گفت: بهره‌گیری از فضای تعاملی و روش‌های نوین آموزشی می‌تواند بیش از پیش توسعه یابد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان تاکید کرد: قانون اساسی پس از انقلاب، حقوق ملّت را در فصلی مستقل و تفصیلی و همچنین در اصول متعدد دیگر، به‌عنوان بخشی از هویت نظام سیاسی تثبیت کرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر دفتر کمیته بین المللی صلیب سرخ در عراق با سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق ملاقات و گفت‌و‌گو کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است