سیاسی 03:30 - 23 مرداد 1398
یک نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بیداری عمومی از جمله ثمرات انتخابات­‌های چند سال اخیر و عملکرد منتخبین مردم است، گفت: برخی سوءعملکردها موجب شده است که از این پس مردم بدون توجه به لیست­ های ناشناخته و با برخورداری از تیزبینی، سیاست­مداران مردمی و بلند­مرتبه را برگزینند.

پیرموذن: مردم به لیست ‌های انتخاباتی ناشناخته توجه نمی‌کنند

سید کمال پیرموذن در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه اکثریت مردم  پس از رأی­آوری مجدد روحانی به عنوان رئیس­جمهور، خواهان اصلاحات و پاسخگویی حاکمیت به مطالبات قانونی و مشروعشان و نیز بهبود شاخص کیفیت زندگی ایرانیان بودند، اظهار کرد: با این حال  باید توجه داشت که عواملی همچون بی‌­توجهی به خواست اکثریت قاطع ملت، خلف وعده­‌های مسئولین منتخب مردم و ویژه­‌خواری­‌ها، می‌تواند موجب خلل وشکاف در اعتماد، امید وآرمان مردم شود.

وی تاکید کرد: بی­‌اعتنایی به مطالبات مشروع و قانونی مردم به تدریج می‌تواند دستاوردهای درخشان انقلاب را در سطوح داخلی وخارجی تحت الشعاع قرار داده و روند امور را در مسیری که خواست همه مخالفان جمهوری اسلامی از جمله آمریکاست، به پیش ببرد .مردم به مشکلات و محدودیت ­های موجود ناشی از تشدید تحریم ظالمانه کشور از ناحیه آمریکای قلدر و وجود دولت سایه به خوبی واقفند،  اما کوتاهی­ ها، عهدشکنی­ ها و تبعیض‌ها را برنمی‌تابند.

این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از جمله ثمرات انتخابات ­های چند سال اخیر و عملکرد منتخبین مردم، بیداری عمومی است. هیچ چیز نمی ­تواند برای تقویت ارکان­ مدیریتی و تصمیم سازی کشور جانشین بیداری عمومی شود. برخی سوءعملکردها در دولت و مجلس باعث شده است که از این پس مردم بدون توجه به لیست­ های ناشناخته و با برخورداری از تیزبینی، سیاست­مداران مردمی و بلند­مرتبه را برگزینند.

پیرموذن همچنین خاطرنشان کرد: دلسوزان ملک و ملت با وقوف به وظایف و مسئولیت‌های خطیر خود، در این مرحله حساس از تاریخ انقلاب اسلامی با همه توش وتوان خود تلاش خواهند کرد تا ضمن وفاداری به آرمان بلند امام راحل، با ایجاد یک حرکت متین و هماهنگ در انتخابات پیش­ روی مجلس شورای اسلامی شرکت جسته و از هیچ کوششی در این راه دریغ نخواهد کرد که نااهلان  به مجلس راه نیابند. مردم مومن این دیار با وجود همه فضاسازی ­ها، تنگناها ودشواری­ ها، چون به مردم­سالاری دینی برای اعتلای اسلام و ایران باور یافته­ اند، در انتخابات امسال مجلس شورای اسلامی حضور به هم رسانده و با عزمی متوکلانه شایستگان مردمی را انتخاب خواهند کرد.

پیرموذن در پایان گفت: بی‌شک در این هنگام که کشور نیازمند همدلی واتحاد وپرهیز از هرگونه تنش است، شورای نگهبان بسترساز حضور عموم اشخاصی خواهد بود که مردم به خوبی به این افراد و سوابق آن­ها آشنایی داشته و آنان را خدمتگزاران صدیقی برای خود و سخنگوی شجاع و امینی برای مطالبات شرعی و قانونی شهروندان می دانند .

انتهای پیام


10207252
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور عراق برای شرکت در اجلاس سه‌جانبه وزرای کشور ایران، عراق و پاکستان، وارد تهران شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران صبح امروز دوشنبه در راس هیاتی تهران را به مقصد چین ترک کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در واکنش به اظهارات سخیف نتانیاهو نوشت: نتانیاهو دقیقاً چه چیزی می‌کشد؟ و اگر هیچ، موساد دقیقاً چه نوع پرونده‌ای از قلب کاخ سفید دارد؟
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در واکنش به اظهارات سخیف نتانیاهو نوشت: نتانیاهو دقیقاً چه چیزی می‌کشد؟ و اگر هیچ، موساد دقیقاً چه نوع پرونده‌ای از قلب کاخ سفید دارد؟
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه تحریم‌های جدید آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز کشورمان به موضوعات مختلفی پرداختند، که خالی از لطف نیست به صورت اجمالی نگاهی به بخش سیاسی آنها بیندازیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر بازدید رئیس جمهور از وزارت نفت و معاونت زنان ریاست جمهوری و حاشیه‌های مذاکرات احتمالی با غربی‌ها پرداختند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید برنامه آمریکا، اسرائیل، اروپا و برخی از کشور‌های منطقه جدای از هم نیست و به‌دنبال فشار بر ایران هستند تا کشورمان را در منطقه تضعیف کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی قهرمانی تیم‌های کشتی فرنگی و آزاد ایران در رقابت‌های جوانان آسیا را تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه با حضور در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری به بررسی تحولات خارجی پس از دفاع مقدس ۱۲ روزه پرداخت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است