اجتماعی 17:18 - 07 فروردین 1399

بسیج امکانات برای پیشگیری از شیوع کرونا در میان ایثارگران
به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین سید محمد علی شهیدی، در گفتگو با جمعی از معاونان و مدیران بنیاد شهید ضمن تبریک فرا رسیدن سال جدید تصریح کرد: سال ۱۳۹۹ توسط مقام معظم رهبری سال «جهش تولید» نامگذاری شده است و بنیاد شهید و امور ایثارگران باید با ادامه اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی از همه توان برای تحقق شعار امسال بهره‌برداری کند به خصوص بخش‌های اقتصادی وابسته به بنیاد با پیگیری اقدامات صورت گرفته در سال گذشته افزایش ظرفیت‌های تولیدی را در دستور کار قرار دهند علاوه بر این مجموعه بنیاد در جهت حمایت از توانمندسازی جامعه ایثارگری به خصوص تولیدگران و کارآفرینان شاهد و ایثارگر تلاش کنند.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید، با ابراز تأسف از شیوع ویروس کرونا در کشور، گفت: شیوع این ویروس خطرناک مشکلاتی را برای هموطنان عزیز ایجاد کرده است و با تأسف و تأثر فراوان تعدادی از ایثارگران عزیز و همچنین کارمندان بنیاد که در خط مقدم ارائه خدمت به ایثارگران بوده‌اند به این بیماری مبتلا شده و برخی نیز به رحمت خدا رفته‌اند و در این زمینه ضروری است با بسیج امکانات و اقدامات گسترده برای پیشگیری از بیماری کرونا تلاش کرد.
معاون رئیس جمهور با اشاره به آسیب پذیری جسمی و میانگین سنی بالای ایثارگران گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران از نخستین دستگاه‌هایی بود که خطر شیوع این بیماری را تشخیص داد و نسبت به تشکیل ستاد بحران و ستاد پدافند غیر عامل اقدام کرد و فعالیت بنیاد در این زمینه به صورت مستمر و جدی ادامه دارد و معاونت‌های بنیاد به خصوص معاونت بهداشت و درمان و توسعه مدیریت و منابع، مرکز حراست، مؤسسه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار و سایر معاونت‌ها و ادارات کل بنیاد علی‌رغم زمان تعطیلات به صورت مستمر در حال خدمات رسانی هستند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به برخی از خدمات بنیاد در این زمینه پرداخت و گفت: علی‌رغم محدودیت‌های اعتباری توزیع اقلام بهداشتی که در کشور نیز کمیاب شده بود توسط ستاد مرکزی و بنیاد استان‌ها برای گروه‌های آسیب‌پذیر مانند جانبازان شیمیایی انجام شده و ادامه دارد و علاوه بر آن تلاش شده است از ظرفیت‌های سایر دستگاه‌ها برای خدمات رسانی به ایثارگران نیز بهره‌برداری شود.
حجت الاسلام والمسلمین شهیدی همچنین به آمادگی و تمهیدات اندیشیده شده در مراکز درمانی وابسته به بنیاد پرداخت و گفت: قرارداد بیمه درمانی تکمیلی ایثارگران با پوشش‌های بسیار مناسبی منعقد شده است و در زمینه استفاده ایثارگران از همه امکانات درمانی کشور مشکلی وجود ندارد علاوه بر این تا جایی که به سایر برنامه‌های درمانی ایثارگران نیز لطمه‌ای وارد نشود مراکز درمانی وابسته به بنیاد که تعداد محدودی هستند آماده ارائه خدمات به ایثارگران مبتلا به این ویروس هستند.
وی در پایان با تقدیر از ایثار اجتماعی پزشکان، پرستاران و کادر درمانی کشور، گفت: تردید نداریم که با عمل به توصیه متخصصان و تلاش حافظان سلامت کشور در کمترین زمان ممکن از این مشکل عبور خواهیم کرد و لازم است با توجه به شرایط جامعه ایثارگری از این عزیزان خواهش کنیم جهت حفظ سلامتی خود از ترددهای غیر ضروری خودداری کرده و در منزل استراحت کنند.

10458427
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران در پی انتشار اخباری درباره تداوم ساخت‌وساز در حریم کاخ گلستان در اطلاعیه‌ای، این موضوع را تکذیب کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی خبر تصادف تعدادی موتور سیکلت در اتوبان امام علی (ع)، معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: این حادثه به دلیل ریختن گازوئیل روی زمین اتفاق افتاده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: بدهی‌های شهرداری و بدهی‌های بانکی را کلاً تسویه کردیم؛ شهرداری پیش از این ۸۳.۳ هزار میلیارد تومان بدهی داشت که هم‌اکنون عمده آن تسویه شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل ترافیک شهر تهران اعلام کرد: از ساعت ۲۴ امشب تا ۵ صبح فردا، باند‌های تونل نیایش و دهانه‌های تونل امیرکبیر مسدود خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا گفت: «اگر امروز بشریت از محتوای قرآن و مفسران حقیقی آن فاصله نمی‌گرفت، وضعیت جوامع چنین نبود.»
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست هماهنگی شرح وظایف ادارات سلامت، ایمنی و محیط‌زیست (HSE) مناطق 22گانه شهرداری تهران برگزار و بر ضرورت توجه به درس‌آموخته‌های ناشی از حوادث HSE تأکید شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان هلال‌احمر گفت:در ۷۲ ساعت گذشته نیرو‌های عملیاتی این سازمان به ۲۳۶ حادثه در سراسر کشور رسیدگی و خدمات امدادی ارائه کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به تعطیلات پیش‌رو و احتمال افزایش حجم سفر‌ها در محور‌های کشور، پلیس راه راهور فراجا برنامه ویژه محدودیت‌های ترافیکی را برای مدیریت ترافیک و ارتقای ایمنی سفر تدوین و اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در تصادفات منجر به مرگ، موتورسواران نقش چشمگیری دارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» از اسفند سال ۱۳۷۷ که بهره‌برداری از نخستین ایستگاه‌های متروی پایتخت آغاز شد تا به امروز ۱۱ ایستگاه در ماه‌های آذر سال‌های مختلف افتتاح شده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است