اجتماعی 11:09 - 03 شهریور 1398
دو منشی هیات رییسه در سال سوم شورای پنجم شهر تهران، انتخاب شدند.

منشی‌های هیات رییسه شورای شهر تهران ابقا شدند

به گزارش ایسنا، در جلسه صبح امروز شورای شهر تهران، انتخابات هیات رییسه روی میز بررسی شورا قرار گرفت و محسن هاشمی با ۱۸ رای به عنوان رییس شورا و ابراهیم امینی با ۱۷ رای به عنوان نایب رییس در سمت‌های خود ابقا شدند.

در ادامه، اعضای شورای شهر انتخاب دو منشی را در دستور کار خود قرار دادند که خانم‌ها زهرا نژادبهرام و بهاره آروین منشی‌های فعلی و الهام فخاری برای پست منشی کاندید شدند.

به گزارش ایسنا، اعضای شورای شهر نیز نهایتا پس از نوشتن نام کاندیدا بر روی برگه‌های زرد انتخابات، به زهرا نژادبهرام ۱۶ رای، بهاره آروین ۱۴ و به الهام فخاری ۹ رای دادند که نهایتا خانم‌ها نژادبهرام و آروین به عنوان منشی انتخاب شدند.

انتهای پیام


10218006
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت رفاه و امور اقتصادی وزارت رفاه اعلام کرد: فاز دوم مرحله پنجم طرح کالابرگ الکترونیکی با شارژ اعتبار حساب سرپرستان خانوار در دهک‌های درآمدی اول تا سوم از شنبه ۲۲ آذر آغاز می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه فوق‌العاده شورای هماهنگی دستگاه‌های نظارتی برای رسیدگی فوری به نابسامانی‌های بازار ارز امروز برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران از لغو اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در پایتخت از فردا پنج شنبه ۲۰ آذر ماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیریت کاروان‌های حج تمتع یکی از مسئولیت‌پذیرترین و حساس‌ترین جایگاه‌ها در فرایند اعزام زائران است؛ نقشی که کیفیت آن می‌تواند تجربه حج را برای هزاران زائر تحت تأثیر قرار دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ تأکید کرد: رانندگان باید با سرعت مطمئنه و فاصله طولی مناسب حرکت کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: طبق بیان پیامبر اکرم(ص)، بهشت زیر پای مادران است و مادران و همسران شهدا مصداق واقعی این جایگاه رفیع‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد: میانگین سن بازنشستگی ۵۲ سال و میانگین سن فعلی حقوق‌بگیران ۶۵ سال است و در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: نظام جمهوری اسلامی اردیبهشت ماه ۱۴۰۵، انتخابات سراسری را در بستر امنیت و مشارکت گسترده مردم برگزار خواهد کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران با پرداختن به ساختار نامتوازن نظام مالیاتی گفت: در برخی موارد مالیات‌ها کمتر از حد لازم اخذ می‌شوند و در مواردی نیز فشار مالیاتی به قشر‌هایی وارد می‌شود که توان تحمل آن را ندارند. این ناهماهنگی مانند کشیدن خون از جانی ضعیف است ...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران، با انتقاد از تصمیم کمیته‌ اضطراری آلودگی هوا برای تداوم اجرای طرح زوج و فرد تا پایان سال، این اقدام را غیرمنصفانه و محروم کردن بخشی از جامعه از حقوق خود خواند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است