اجتماعی 11:09 - 03 شهریور 1398
دو منشی هیات رییسه در سال سوم شورای پنجم شهر تهران، انتخاب شدند.

منشی‌های هیات رییسه شورای شهر تهران ابقا شدند

به گزارش ایسنا، در جلسه صبح امروز شورای شهر تهران، انتخابات هیات رییسه روی میز بررسی شورا قرار گرفت و محسن هاشمی با ۱۸ رای به عنوان رییس شورا و ابراهیم امینی با ۱۷ رای به عنوان نایب رییس در سمت‌های خود ابقا شدند.

در ادامه، اعضای شورای شهر انتخاب دو منشی را در دستور کار خود قرار دادند که خانم‌ها زهرا نژادبهرام و بهاره آروین منشی‌های فعلی و الهام فخاری برای پست منشی کاندید شدند.

به گزارش ایسنا، اعضای شورای شهر نیز نهایتا پس از نوشتن نام کاندیدا بر روی برگه‌های زرد انتخابات، به زهرا نژادبهرام ۱۶ رای، بهاره آروین ۱۴ و به الهام فخاری ۹ رای دادند که نهایتا خانم‌ها نژادبهرام و آروین به عنوان منشی انتخاب شدند.

انتهای پیام


10218006
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل جمعیت هلال‌احمر از فعالیت ۵۸ بیمارستان و درمانگاه در کشور عراق خبر در ایام اربعین داد و گفت: برخی از این مراکز از قبل دایر بوده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمعیت هلال‌احمر، با تشریح برنامه‌های این جمعیت برای ایام اربعین، بر آمادگی کامل برای ارائه خدمات درمانی تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری یکی از قاچاقچیان حرفه‌ای و متواری خبر داد و گفت: از مخفیگاه این متهم، ۶۰ کیلوگرم شیشه و هروئین، کشف شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: توسعه انبار‌های داخلی، کاهش هزینه واردات و تحقق عدالت منطقه‌ای را به‌دنبال دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: تنها با احیای سرمایه اجتماعی و مشارکت مردم در قالب محله‌گرایی می‌توان به توانمندسازی پایدار دست یافت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر دهم پلیس پایتخت از دستگیری سارقی خبر داد که در هنگام بازداشت از وی ۳۰ عدد سوئیچ موتورسیکلت کشف شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران در بازدید از ستاد اجرایی بازسازی و حمایت از آسیب دیدگان جنگ تحمیلی منطقه ۷، بر تسریع روند بازسازی ساختمان‌های آسیب دیده دفاع مقدس ۱۲ روزه تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آیین گرامیداشت شهدای اقتدار و امنیت پلیس در جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی به ایران اسلامی عصر امروز در پایتخت برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا گفت: آزادراه تهران-شمال و کرج-چالوس از سمت جنوب به شمال، به دلیل ریزش سنگ تا اطلاع ثانوی مسدود شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از اجرای طرح «آرامش و ایمنی» در سطح پایتخت خبر داد و به تشریح جزئیات تخلفات ثبت‌شده در این طرح پرداخت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است