اجتماعی 11:09 - 03 شهریور 1398
دو منشی هیات رییسه در سال سوم شورای پنجم شهر تهران، انتخاب شدند.

منشی‌های هیات رییسه شورای شهر تهران ابقا شدند

به گزارش ایسنا، در جلسه صبح امروز شورای شهر تهران، انتخابات هیات رییسه روی میز بررسی شورا قرار گرفت و محسن هاشمی با ۱۸ رای به عنوان رییس شورا و ابراهیم امینی با ۱۷ رای به عنوان نایب رییس در سمت‌های خود ابقا شدند.

در ادامه، اعضای شورای شهر انتخاب دو منشی را در دستور کار خود قرار دادند که خانم‌ها زهرا نژادبهرام و بهاره آروین منشی‌های فعلی و الهام فخاری برای پست منشی کاندید شدند.

به گزارش ایسنا، اعضای شورای شهر نیز نهایتا پس از نوشتن نام کاندیدا بر روی برگه‌های زرد انتخابات، به زهرا نژادبهرام ۱۶ رای، بهاره آروین ۱۴ و به الهام فخاری ۹ رای دادند که نهایتا خانم‌ها نژادبهرام و آروین به عنوان منشی انتخاب شدند.

انتهای پیام


10218006
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران گفت: در سطح شهر تهران ۵۰ دستگاه سوخت‌رسان سیار داریم که پنج دستگاه از این سوخت‌رسان‌ها برای بنزین سوپر اختصاص یافته‌ است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده انتظامی کل کشور خطاب به والدین گفت: مراقب باشید فرزندانتان در تور کشته‌ساز‌ها نیفتند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول قوه قضاییه گفت: سیره و اندیشه امام علی (ع) همواره چراغ راه جوامع اسلامی در مسیر اخلاق، انصاف و مسئولیت‌پذیری بوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با تأکید بر نقش کلیدی اصناف در مدیریت بازار، هوشیاری و همکاری این قشر را پشتوانه اجرای سیاست‌های جدید اقتصادی دولت اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر رفاه جزئیات طرح جدید کالابرگ را تشریح کرد و گفت که این طرح با مشارکت بانک مرکزی، وزارت اقتصاد، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صمت، وزارت دادگستری، سازمان برنامه انجام شده و در انتهای زنجیره هم وزارت تعاون، قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس تهران بزرگ با صدور اطلاعیه‌ای، از شناسایی ۴۰ متهم انتشار اخبار جعلی اغتشاشات اخیر در فضای مجازی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور فراجا از ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس اطلاعات پایتخت، از دستگیری اراذل و اوباشی خبر داد که به اتهام درگیری و و قدرت نمایی با سلاح سرد تحت تعقیب بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در ساعات اخیر رسانه‌های ضد انقلاب و برخی افراد در فضای مجازی مدعی شده‌اند، فردی به نام ساغر اعتمادی در جریان اغتشاشات در استان چهارمحال و بختیاری کشته شده است که بررسی‌ها نشان می‌دهد این موضوع صحت ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سردار رادان گفت: از دو شب گذشته دستگیری هدفمند لیدر‌هایی که در فضای مجازی و تجمعات خیابانی اقدام به تحریک مردم می‌کردند، آغاز شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است