علمی فناوری 19:04 - 04 خرداد 1398
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دانشکده پردیس بین‌المللی دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران در واحد رودهن را افتتاح کرد.

دانشکده پردیس بین‌المللی دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران افتتاح شد

به گزارش ایسنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی عصر امروز به منظور حضور در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و برگزاری جلسه هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی به رودهن سفر کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بدو ورود به دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با حضور در یادمان شهید گمنام آرمیده در این واحد دانشگاهی به مقام رفیع شهدای دفاع مقدس و جنگ تحمیلی ادای احترام کرد.

دکتر طهرانچی سپس دانشکده پردیس بین‌المللی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در واحد رودهن را افتتاح و از بخش‌های مختلف این ساختمان ۵ طبقه که در مساحت ۱۳ هزار مترمربع بنا شده است، بازدید کرد.

وی همچنین از دستاوردهای پژوهشی و محصولات دانش‌بنیان مرکز رشد واحدهای فناور واحد رودهن بازدید و با پژوهشگران حاضر در این نمایشگاه گفت وگو کرد.

دکتر طهرانچی در جریان این سفر از ماده ضد باکتری و ضد اشعه ماوراء بنفش برای منسوجات، نانو تایل‌های نشکن و پنل‌های سه بعدی شیشه‌ای، رنگ پودری الکترواستاتیک نانوفناوری آنتی باکتریال، نانو اکسید روی، دستگاه چشم زیر سطح ارائه شده در این نمایشگاه بازدید کرد.

دکتر ابطحی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در حاشیه افتتاح دانشکده پردیس بین المللی این دانشگاه، گفت: این دانشکده دومین پردیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران است که قرار است به عنوان یک پردیس بین‌المللی فعالیت کند و دانشجویان کشورهای همسایه با توجه به تفاهم‌نامه‌های امضا شده میان دانشگاه آزاد اسلامی و کشورهای منطقه دروس علوم پایه خود را در این پردیس بگذرانند.

وی ادامه داد: در مرحله اول دانشجویان رشته روان‌شناسی بالینی واحد رودهن در این دانشکده تحصیل خواهند کرد و با توجه به هماهنگی‌هایی که قرار است با وزارت بهداشت انجام دهیم، رشته‌هایی که نیاز به فضای بالینی ندارد، در این دانشکده ارائه خواهد شد تا بتوانیم کمبود فضای آموزشی در تهران را جبران و برطرف کنیم.

دکتر ابطحی با بیان اینکه واحد رودهن، فضای خوبی در اختیار دانشکده پردیس بین‌المللی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران قرار داده است، گفت: این دانشگاه استادان خوبی در رشته روان‌شناسی دارد و علاوه بر آن می‌توانیم از ظرفیت اساتید بازنشسته علوم پزشکی که در شهرستان‌های شمال شرق استان تهران اقامت دارند، برای تحصیل در این دانشکده استفاده کنیم.

دکتر ابطحی در پایان گفت: درمانگاه جامع واحد رودهن که در سطح این شهر قرار دارد، به قوت خود باقی مانده و توسعه پیدا خواهد کرد و امیدواریم که راه‌اندازی دانشکده پردیس بین‌المللی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در واحد رودهن باعث ارتقای آموزش علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شود.

انتهای پیام


10136223
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جامع نشان داده است که رژیم‌های غذایی گیاهی و وگانِ به خوبی برنامه‌ریزی شده برای کودکان، هنگامی که با مواد مغذی مناسب تکمیل شوند، از رشد سالم پشتیبانی می‌کنند و مزایای سلامتی قابل توجهی را ارائه می‌دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وب‌سایت فناوری ITHome اعلام کرده است که شرکت چینی شیائومی در حال توسعه یک دستیار هوشمند مبتنی بر هوش مصنوعی برای رقابت با ChatGPT است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت و درمان پزشکی با انتشار آخرین وضعیت بیماری‌های تنفسی حاد اعلام کرد: استان‌های گلستان، قزوین، هرمزگان، زاهدان، اصفهان، اهواز، تهران، کرمانشاه و همدان، درصد آنفلوانزای بالاتری را در مقایسه با متوسط کش...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مطالعه‌ای تازه نشان داده است که درمان بحث‌برانگیز آهن وریدی برای کم‌خونی امیدی تازه برای بیماران ایجاد کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه علمی جدید نشان داده است که مریخ، با وجود اندازه نسبتاً کوچکش، نقش محوری و شگفت‌انگیزی در کنترل چرخه‌های اقلیمی بلندمدت زمین و تأثیرگذاری بر تغییرات فصول آن ایفا می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مسئول مرکز بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان کشور، اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را نیازمند تقویت سازوکارهای اجرایی دانست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ZTE در حال آماده شدن برای عرضه تبلت جدید خود است که انتظار می‌رود به دلیل مشخصات و قیمت رقابتی، فروش بسیار خوبی داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران»  رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: حدود ۱۸۰۰ نفر نیرو برای کاردرمانی و گفتاردرمانی در مدارس استثنایی کمبود داریم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید، عامل پنهانی را که به طور قابل توجهی بر سلامت قلب تأثیر می‌گذارد و خطر مرگ زودرس را افزایش می‌دهد، روشن کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تعداد و شدت نوسانات شدید دما روزانه در حال افزایش است و تهدیدی مستقیم برای سلامت جمعیت محسوب می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است