اجتماعی 18:31 - 24 دی 1399

۱۹ سارق مسلح در دزفول شناسایی و دستگیر شدند

به گزارش خبرنگار مهر، منصور محمدی خباز عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در ادامه اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و برخورد با هنجارشکنان ظرف هفته گذشته و در عملیاتی هدفمند و ضربتی، ۱۹ سارق مسلح، منازل، باغات، خودرو، موتورسیکلت و متجاوز به عنف در قالب هشت باند و یک قاتل به همراه دو همدست وی در سطح شهرستان دزفول شناسایی و دستگیر شدند.

وی افزود: سارقان دستگیر شده در این عملیات، بزهکاران سابقه‌داری هستند که اغلب به صورت مسلحانه اقدام به سرقت از منازل، باغات و موتورسیکلت می‌کردند.

دادستان عمومی و انقلاب دزفول با بیان اینکه برای دستگیری این افراد و کشف اموال مسروقه ۲۵ حکم ورود به منزل و مخفیگاه صادر شده است، گفت: از مخفیگاه سارقان تعداد سه قبضه اسلحه شکاری، چهار قبضه اسلحه جنگی کلاشنیکف، سه تیغه قمه، ۳۵۰ لیتر مشروبات الکلی، سه دستگاه موبایل سرقتی و مقادیر قابل توجهی اموال مسروقه کشف و ضبط شد.

محمدی خباز عنوان کرد: همچنین در عملیاتی جداگانه با انجام اقدامات تخصصی و پلیسی یک قاتل به همراه دو نفر همدستش که در سال ۹۸ که مرتکب قتل شده بودند، دستگیر شدند.

وی تصریح کرد: سال گذشته مفقود شدن یک مرد ۴۳ ساله به پلیس و سپس به دادسرا گزارش شد و پنج روز پس از مفقود شدن فرد مذکور، خودروی وی به صورت سوخته در حاشیه یکی از شهرهای استان پیدا شد.

دادستان عمومی و انقلاب دزفول بیان کرد: پس از دستگیری این قاتل، وی و همدستانش که هویتی معلوم داشتند، به قتل فرد مفقود شده با انگیزه اختلافات قبلی اعتراف کردند.

محمدی خباز اضافه کرد: قطعاً برای بالا بردن ضریب امنیت شهرستان دزفول و افزایش امنیت در سطح جامعه دستگاه قضائی و نیروی انتظامی با قدرت هرچه تمام با هنجارشکنان و مخلان امنیت برخورد قانونی خواهد کرد.

وی تأکید کرد: خط قرمز دادسرای عمومی و انقلاب دزفول، امنیت جامعه است که بر همین اساس با برهم زنندگان آن به شدت برخورد قانونی می‌شود و به عنوان دادستان دزفول به صورت تمام قد از حقوق عامه مردم این شهرستان دفاع خواهم کرد.

وی گفت: دستگاه قضائی و نیروی انتظامی دزفول با انسجام کامل و بدون هیچ اغماضی با مخلان نظم و امنیت اجتماعی برخورد خواهند کرد و هیچ نقطه امنی برای افراد وجود نداشته و با هوشیاری مأموران انتظامی دستگیر و به دست قانون سپرده می‌شوند.


10903724
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم رونمایی از ۱۰ خودروی آزمایشگاه سیار سنجش آلودگی‌های محیط زیستی شهر‌های صنعتی با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت در خصوص آغاز زمان انتخاب کاروان و قطعی کردن ثبت‌نام حج تمتع سال ۱۴۰۵ اطلاعیه‌ای صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» منطقه ۸ شهرداری تهران در ارزیابی مرحله دوم طرح تحولی نگهداشت ۳۶۰ درجه، موفق به کسب رتبه نخست در میان مناطق ۲۲گانه پایتخت شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل سلامت شهرداری تهران از برگزاری چهارمین رویداد «برنده شو» با حضور ۵۰ هزار ورزشکار معلول برای اولین بار در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به اعلام مصوبه اضطراری مبنی بر اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل به دلیل آلودگی هوا، به همین دلیل تردد خودرو‌های دارای مجوز طرح ترافیک پایتخت در روز‌های زوج و فرد ممنوع است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رضایی گفت: آن‌چه امروز در پردیس در حال رخ دادن است، نه فقط یک شعار، بلکه یک تصمیم جدی برای ساختن و تغییر دادن شهر است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تامین منابع مالی مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از سوی سازمان برنامه و بودجه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس کانون وکلای دادگستری مرکز گفت: ۱۰ هزار نفر در سال جدید در آزمون وکالت پذیرفته خواهند شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان عالی کشور گفت: با بهره گیری از هوش مصنوعی می‌توانیم از بخش قابل توجهی از اطاله دادرسی‌ها جلوگیری کنیم و از این فناوری به نفع مردم استفاده ببریم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از کشف بیش از هفت کیلوگرم موادمخدر از نوع تریاک توسط کارکنان پلیس فرودگاه زاهدان خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است