اجتماعی 18:31 - 24 دی 1399

۱۹ سارق مسلح در دزفول شناسایی و دستگیر شدند

به گزارش خبرنگار مهر، منصور محمدی خباز عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در ادامه اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و برخورد با هنجارشکنان ظرف هفته گذشته و در عملیاتی هدفمند و ضربتی، ۱۹ سارق مسلح، منازل، باغات، خودرو، موتورسیکلت و متجاوز به عنف در قالب هشت باند و یک قاتل به همراه دو همدست وی در سطح شهرستان دزفول شناسایی و دستگیر شدند.

وی افزود: سارقان دستگیر شده در این عملیات، بزهکاران سابقه‌داری هستند که اغلب به صورت مسلحانه اقدام به سرقت از منازل، باغات و موتورسیکلت می‌کردند.

دادستان عمومی و انقلاب دزفول با بیان اینکه برای دستگیری این افراد و کشف اموال مسروقه ۲۵ حکم ورود به منزل و مخفیگاه صادر شده است، گفت: از مخفیگاه سارقان تعداد سه قبضه اسلحه شکاری، چهار قبضه اسلحه جنگی کلاشنیکف، سه تیغه قمه، ۳۵۰ لیتر مشروبات الکلی، سه دستگاه موبایل سرقتی و مقادیر قابل توجهی اموال مسروقه کشف و ضبط شد.

محمدی خباز عنوان کرد: همچنین در عملیاتی جداگانه با انجام اقدامات تخصصی و پلیسی یک قاتل به همراه دو نفر همدستش که در سال ۹۸ که مرتکب قتل شده بودند، دستگیر شدند.

وی تصریح کرد: سال گذشته مفقود شدن یک مرد ۴۳ ساله به پلیس و سپس به دادسرا گزارش شد و پنج روز پس از مفقود شدن فرد مذکور، خودروی وی به صورت سوخته در حاشیه یکی از شهرهای استان پیدا شد.

دادستان عمومی و انقلاب دزفول بیان کرد: پس از دستگیری این قاتل، وی و همدستانش که هویتی معلوم داشتند، به قتل فرد مفقود شده با انگیزه اختلافات قبلی اعتراف کردند.

محمدی خباز اضافه کرد: قطعاً برای بالا بردن ضریب امنیت شهرستان دزفول و افزایش امنیت در سطح جامعه دستگاه قضائی و نیروی انتظامی با قدرت هرچه تمام با هنجارشکنان و مخلان امنیت برخورد قانونی خواهد کرد.

وی تأکید کرد: خط قرمز دادسرای عمومی و انقلاب دزفول، امنیت جامعه است که بر همین اساس با برهم زنندگان آن به شدت برخورد قانونی می‌شود و به عنوان دادستان دزفول به صورت تمام قد از حقوق عامه مردم این شهرستان دفاع خواهم کرد.

وی گفت: دستگاه قضائی و نیروی انتظامی دزفول با انسجام کامل و بدون هیچ اغماضی با مخلان نظم و امنیت اجتماعی برخورد خواهند کرد و هیچ نقطه امنی برای افراد وجود نداشته و با هوشیاری مأموران انتظامی دستگیر و به دست قانون سپرده می‌شوند.


10903724
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا تاکید کرد: اربعین، انقلابی انسان‌ساز و زمینه‌ساز تمدن نوین اسلامی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره‌ی عدالت شغلی گفت: ساخت روایت‌های الهام‌بخش در خصوص عدالت شغلی و ظرفیت‌های داخلی، به‌اندازه اقدامات فنی و سامانه‌ای اهمیت دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قائم‌مقام عملیات شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه با تشریح نتایج ارزیابی انجام‌شده در ۱۶۱ ایستگاه مترو، از افزایش سطح دسترسی مکانیزه از خیابان تا سکو‌ها خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادگاه رسیدگی به دادخواهی خانواده شهدا و جانبازان بمباران زمین فوتبال چوار در استان ایلام امروز با حضور جمعی از خانواده‌های شهدا برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادگاه رسیدگی به دادخواهی خانواده شهدا و جانبازان بمباران زمین فوتبال چوار در استان ایلام امروز با حضور جمعی از خانواده‌های شهدا برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی پایتخت نوشت؛ بخشی از پرونده‌های اجتماعی و جنایی که امروز در پلیس آگاهی مورد رسیدگی قرار می‌گیرد، ریشه در اعتماد ناآگاهانه در فضای مجازی دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۲ تهران، با تأکید بر ضرورت صیانت از بافت‌های فرسوده و میراث تاریخی پایتخت، از توقف فوری عملیات تخریب خانه قاجاری «امین‌لشکر» خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری فردی خبر داد که متهم به آزار و اذیت یک دختر ۱۷ ساله است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قرارگاه اجتماعی شهرداری منطقه ۱۴ با تمرکز بر ساماندهی، پیشگیری و کنترل آسیب‌های اجتماعی و در راستای اولویت‌های اصلی مدیریت شهری منطقه ۱۴ برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شهردار تهران از بزرگترین تصفیه خانه شهرداری در جنوب غرب پایتخت بازدید و اقدامات تکمیلی به منظور توسعه ظرفیت آن را تسهیل کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است