علمی فناوری 11:27 - 09 خرداد 1399
توسط محققان موسسه "ام.آی.تی" ارائه شد
محققان موسسه "ام.آی.تی"موفق به توسعه یک الگوریتم شده‌اند که با استفاده از آن مراحل یافتن اشیا و افراد گمشده در دریا بسیار آسان می‌شود.

الگوریتمی جدید برای پیداکردن اشیاء و افراد گمشده در دریا

به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، اقیانوس و دریا گاهی می‌تواند سبب وحشت افراد نیز شود، چراکه ممکن است ناگهان و بر اثر برخی عوامل افراد و یا اشیا در آن گم شوند؛ اما محققان موسسه ام.آی.تی راه حلی نوین برای این موضوع ابداع کرده‌اند و آن توسعه یک الگوریتم جدید است که می‌تواند به صورت لحظه به لحظه اقیانوس و دریا را بررسی کند تا افراد و اشیاء مفقود شده را به سرعت ردگیری کنند. این الگوریتم باعث افزایش کارآیی عملیات جستجو و نجات می‌شود.

تیم‌های جستجو و عملیات نجات که اقیانوس‌ها را برای یافتن افراد و یا اشیاء گم شده جستجو می‌کنند، امروز به مدل‌هایی از پویایی اقیانوس و پیش‌بینی آب و هوا متکی هستند تا مناطقی خاص را جستجو کنند؛ اما این یک استراتژی کاملا مناسب نیست. طی این مطالعه محققان ام.آی.تی تصمیم گرفتند تا الگوریتمی که "ترپس" (TRAPS) نام دارد را توسعه دهند که دقت عملیات جستجو را به طرز قابل توجهی افزایش می‌دهد. الگوریتم جدید این تیم مبتنی بر مدل‌سازی پیشرفته اقیانوس است و تصاویر فوری از سرعت اقیانوس که توسط امواج و جریان‌ها ثبت می‌شود را با یکدیگر ترکیب می‌کند و سپس با کمک مدل‌های ریاضی مسیر مناسبی برای یافتن افراد و اجسام گمشده ایجاد می‌کند. "ترپس" مخفف جمله پروفایل جذب گذرا (TRansient Attracting Profiles) است.

"توماس پیکاک" (Thomas Peacock)، استاد مهندسی مکانیک موسسه ام.آی.تی گفت: با کمک ردیاب‌های جی پی اس و الگوریتم مذکور ما می‌توانیم مشاهده کنیم که اجسام یا افراد گمشده در هر لحظه در کجا قرار دارند.

محققان معتقدند که این فناوری جدید می‌تواند کمک بزرگی به تیم‌های جستجو و عملیات نجات بکند.

یافته‌های این مطالعه در مجله"Nature Communications"منتشر شد.

انتهای پیام


10551185
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان موفق شده است دقت و حساسیت تشخیص زودهنگام سرطان سینه را افزایش دهد و هم‌زمان از ارجاعات غیرضروری بیماران برای بررسی‌های تکمیلی بکاهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موش‌های چینی پس از بازگشت از ایستگاه فضایی، فرزندان سالمی به دنیا آوردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تیمی از محققان در مرکز پزشکی دانشگاه جورج تاون، با حذف سلول‌های پیر مغز، روشی امیدوارکننده برای درمان صرع لوب گیجگاهی کشف کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» انتظار می‌رود یک ابر پلاسمای خورشیدی در شب سال نوی میلادی به زمین برسد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید، روش‌های مؤثری را برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا شناسایی کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت OpenAI به دنبال جذب یک مدیر ارشد برای رسیدگی به «جنبه تاریک» فناوری‌های خود با حقوق ۵۵۵۰۰۰ دلار است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بهداشت جهانی نسبت به شیوع قارچ کشنده مقاوم به دارو در کشور‌های مختلف جهان هشدار صادر کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید، فیزیک را تکان داده و بحث‌هایی در مورد سرنوشت جهان هستی به راه انداخته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شیائومی ساعت هوشمند جدید خود را که از نظر عملکرد و مشخصات جزو بهترین‌ها است، معرفی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پیشنهاد وزیر بهداشت مبنی بر کاهش ۱۰ هزار نفری ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی، مصوبات شورایعالی انقلاب فرهنگی را زیر سوال برده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است