اجتماعی 17:59 - 22 مهر 1400

اعضای هیئت رئیسه مجمع مطالبه گران استان مرکزی معرفی شدند

به گزارش خبرنگار مهر، اولین نشست مجمع مطالبه گران استان مرکزی با حضور برخی از مسئولان قضائی و انتظامی، جمعی از فعالان فرهنگی، اجتماعی، کارگری و دانشجویی استان در سالن همایش‌های ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر برگزار شد.

دادستان اراک در این نشست بیان کرد: یکی از وظایف دستگاه قضائی پیگیری حقوق عامه است و احیای حقوق عامه یعنی توجه به امر به معروف و نهی از منکر که در قالب مطالبه‌گری پیگیری می‌شود.

ربیع الله قربانی با دعوت مردم به اعلام فساد و اشاره به حمایت‌های قانونی از مطالبه گران گفت: هنجارشکنان باید در بین عموم مردم احساس ناامنی کنند و همه ما به عنوان شهروند باید نسبت به ناهنجاری‌ها نفرت عمومی را ایجاد کنیم.

وی با بیان اینکه اگر به دنبال اصلاح امور هستیم باید پیوست فرهنگی در تصمیم گیری‌ها در نظر گرفته شود، ادامه داد: اگر شاهد تکرار جرم هستیم به این دلیل است که در فرآیند مطالبه گری از ناحیه مسئولان و مردم خلأ وجود دارد.

در ادامه این نشست نمایندگان فعالان کارگری، اجتماعی و دانشجویی بخشی از مطالبات، انتقادات و پیشنهادات خود را مطرح کردند و در پایان جلسه پس از رأی گیری از اعضا، نیما بوالحسنی به عنوان دبیر مجمع مطالبه گران استان مرکزی انتخاب شد و حمید کوچکی و عطیه نجارچی نیز به عنوان نایب‌رئیس برادران و خواهران مجمع معرفی شدند.


11271697
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اعتبار مرحله دوم از اجرای طرح یسنا به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک ۴ و ۵ به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان به ازای هر خانوار واریز شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۲ تهران، ماجرای تخریب خانه تاریخی امین لشکر را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۲ تهران از احیای ۶۰ عمارت و مغازه که طی چهار دهه در خیابان فردوسی تهران متروکه بودند، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امور اجتماعی وزارت کشور، خلاء یک نظام جامع در رصد موضوعات و آسیب‌های اجتماعی را مهمترین مسئله این حوزه دانست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» موسوی در مراسم تودیع و معارفه رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اولین برنامه بنیاد آسیب شناسی ریشه‌ای مسائل جامعه ایثارگری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۷۰ درصد پرونده‌ها در کلانتری به سازش ختم می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با اشاره به روند تأمین واگن‌ها و توسعه زیرساخت‌های ریلی در استان گفت: بخشی از اقدامات در حوزه قطار‌های حومه‌ای در حال پیگیری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرتیپ پاسدار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران در ادامه سفر به تاجیکستان، از آکادمی پلیس این کشور بازدید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سند راهبردی ۱۰ ساله سازمان ثبت احوال به عنوان نقشه راه تحول دیجیتال، توسعه خدمات هوشمند و استقرار حکمرانی داده در حوزه هویت و جمعیت کشور ترسیم شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا تاکید کرد: اربعین، انقلابی انسان‌ساز و زمینه‌ساز تمدن نوین اسلامی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است