اجتماعی 16:53 - 08 آذر 1399
چین از ممنوعیت کامل واردات پسماندهای جامد از سال ۲۰۲۱ میلادی خبر داد.

ممنوعیت کامل واردات پسماندهای جامد در چین

به گزارش ایسنا، وزارت محیط زیست و اکولوژی چین اعلام کرد: با شروع سال ۲۰۲۱ میلادی، واردات پسماندهای جامد به طور کامل ممنوع خواهد شد.

در اطلاعیه وزارت محیط زیست و اکولوژی چین آمده است: از ژانویه سال آینده واردات هر گونه پسماند جامد متوقف خواهد شد. همچنین نگهداری و بازیافت هرگونه پسماند جامد خارجی در کشور ممنوع خواهد شد.

بنابر اعلام این وزارتخانه، این ممنوعیت مطابق با قانون جلوگیری و کنترل آلودگی زیست محیطی پسماند جامد سال ۱۹۹۵ است که در ۲۹ آوریل مورد تجدیدنظر قرار گرفت و در اوایل ماه سپتامبر لازم الاجرا شد.

بر اساس این بیانیه نقض این قانون با مسئولیت کیفری مواجه است و پسماندهای جامد خارجی که به طور غیرقانونی وارد شده‌اند بازگردانده می‌شوند.

به گزارش اسپوتنیک نیوز، در دهه ۱۹۹۰ چین به طور فزاینده ای برای توسعه بخش صنعت به مواد اولیه خام نیاز داشت و لازم بود به واردات پسماند جامد مانند پلاستیک اقدام کند. از سال ۱۹۹۲ این کشور سالانه ۱۹۶ میلیون تن زباله پلاستیکی دریافت کرده است. در اواخر سال ۲۰۱۷ این کشور ممنوعیت واردات برخی از انواع زباله های جامد را به منظور بهبود وضعیت زیست محیطی آغاز کرد.

انتهای پیام


10831145
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۲ تهران از احیای ۶۰ عمارت و مغازه که طی چهار دهه در خیابان فردوسی تهران متروکه بودند، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امور اجتماعی وزارت کشور، خلاء یک نظام جامع در رصد موضوعات و آسیب‌های اجتماعی را مهمترین مسئله این حوزه دانست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» موسوی در مراسم تودیع و معارفه رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اولین برنامه بنیاد آسیب شناسی ریشه‌ای مسائل جامعه ایثارگری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۷۰ درصد پرونده‌ها در کلانتری به سازش ختم می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با اشاره به روند تأمین واگن‌ها و توسعه زیرساخت‌های ریلی در استان گفت: بخشی از اقدامات در حوزه قطار‌های حومه‌ای در حال پیگیری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرتیپ پاسدار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران در ادامه سفر به تاجیکستان، از آکادمی پلیس این کشور بازدید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سند راهبردی ۱۰ ساله سازمان ثبت احوال به عنوان نقشه راه تحول دیجیتال، توسعه خدمات هوشمند و استقرار حکمرانی داده در حوزه هویت و جمعیت کشور ترسیم شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا تاکید کرد: اربعین، انقلابی انسان‌ساز و زمینه‌ساز تمدن نوین اسلامی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره‌ی عدالت شغلی گفت: ساخت روایت‌های الهام‌بخش در خصوص عدالت شغلی و ظرفیت‌های داخلی، به‌اندازه اقدامات فنی و سامانه‌ای اهمیت دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قائم‌مقام عملیات شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه با تشریح نتایج ارزیابی انجام‌شده در ۱۶۱ ایستگاه مترو، از افزایش سطح دسترسی مکانیزه از خیابان تا سکو‌ها خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است