اجتماعی 16:53 - 08 آذر 1399
چین از ممنوعیت کامل واردات پسماندهای جامد از سال ۲۰۲۱ میلادی خبر داد.

ممنوعیت کامل واردات پسماندهای جامد در چین

به گزارش ایسنا، وزارت محیط زیست و اکولوژی چین اعلام کرد: با شروع سال ۲۰۲۱ میلادی، واردات پسماندهای جامد به طور کامل ممنوع خواهد شد.

در اطلاعیه وزارت محیط زیست و اکولوژی چین آمده است: از ژانویه سال آینده واردات هر گونه پسماند جامد متوقف خواهد شد. همچنین نگهداری و بازیافت هرگونه پسماند جامد خارجی در کشور ممنوع خواهد شد.

بنابر اعلام این وزارتخانه، این ممنوعیت مطابق با قانون جلوگیری و کنترل آلودگی زیست محیطی پسماند جامد سال ۱۹۹۵ است که در ۲۹ آوریل مورد تجدیدنظر قرار گرفت و در اوایل ماه سپتامبر لازم الاجرا شد.

بر اساس این بیانیه نقض این قانون با مسئولیت کیفری مواجه است و پسماندهای جامد خارجی که به طور غیرقانونی وارد شده‌اند بازگردانده می‌شوند.

به گزارش اسپوتنیک نیوز، در دهه ۱۹۹۰ چین به طور فزاینده ای برای توسعه بخش صنعت به مواد اولیه خام نیاز داشت و لازم بود به واردات پسماند جامد مانند پلاستیک اقدام کند. از سال ۱۹۹۲ این کشور سالانه ۱۹۶ میلیون تن زباله پلاستیکی دریافت کرده است. در اواخر سال ۲۰۱۷ این کشور ممنوعیت واردات برخی از انواع زباله های جامد را به منظور بهبود وضعیت زیست محیطی آغاز کرد.

انتهای پیام


10831145
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، در پایان بازدید از مناطق سیل‌زده چهار استان فارس، بوشهر، هرمزگان و کرمان، بر تداوم نظارت و پیگیری تا بازگشت کامل شرایط عادی به مناطق سیل‌زده تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون در بازدید امروز خود از خانه سالمندان مریم مقدس، بر اهمیت خدمت عاشقانه به سالمندان و همبستگی میان اقوام و ادیان مختلف ایران تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: فردا  شنبه ۶ دی ماه طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۲۰:۳۰ از درب منزل در شهر تهران اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس روابط عمومی سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر گفت: در پی پیش‌بینی بارش‌های گسترده و احتمال بروز مخاطرات جوی، تیم‌های امدادی و عملیاتی هلال‌احمر در استان‌های تحت تأثیر این سامانه به حالت آماده‌باش کامل درآمده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا، آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محور‌های مواصلاتی کشور را اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کلاس درس مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه، رباط کریم، پردیس و ملارد برای فردا شنبه ۶ دی ماه مجازی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کنگره فرهنگی‌هنری امام هادی (ع) به همت شهرداری منطقه ۱۰ تهران، آغاز به‌کار کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل دادگستری هرمزگان جزئیات توقیف یک فروند نفتکش خارجی حامل ۴ میلیون لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی افزایش آلاینده‌های جوی، کارگروه اضطرار آلودگی هوا در پایتخت تشکیل شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از افزایش نگران ‌کننده تصادفات فوتی در پایتخت خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است