فرهنگی‌هنری 19:45 - 03 شهریور 1398
اولین همایش بین‌المللی طب اسلامی ایرانی توسط مجمع جهانی طب ابوعلی سینا با هدف هم‌اندیشی و هم‌افزایی و با حضور جمعی از استادان، پژوهشگران، حکیمان، طبیبان، علمای بیش از ۳۰ کشور و علاقه‌مندان طب اسلامی ایرانی، در تهران برگزار شد.

همایش بین‌المللی طب ایرانی اسلامی برگزار شد

به گزارش ایسنا بر اساس خبر رسیده، در این همایش که دوم و سوم شهریورماه در دانشگاه تهران برگزار شد، حکیم طبیب دکتر حسین روازاده به‌عنوان طلایه‌دار و پدر طب اسلامی ایرانی انتخاب  و از فعالیت‌های حکیم  استاد حسین خیراندیش در حوزه طب اسلامی ایرانی تقدیر شد.

دکتر مهدی عباس طاهر، دکتر حسین روازاده، دکتر حسین خیراندیش، دکتر اسدالله بادامچیان (دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی)، دکتر حمید سلطانی و حجت‌الاسلام حکیم قاسمی از سخنرانان این همایش بودند که حجت‌الاسلام  عبدالله‌پور به نمایندگی از آیت‌الله العظمی جوادی آملی در آن حضور داشت.

 

محورهای این همایش عبارت بودند از: طب ایرانی اسلامی و اصلاح سبک زندگی، ارائه تجربیات درمانی در بیماری‌های «استخوان و مفاصل ــ گوارش ــ زنان ــ مغز و اعصاب و…»، اخلاق و فلسفه طب ایرانی اسلامی، تاریخ طب ایرانی اسلامی، طب ایرانی اسلامی فرصت‌ها و چالش‌های اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی، جایگاه طب ایرانی اسلامی در حوزه سلامت کشور، و آموزش و پژوهش و راهبردهای توسعه طب ایرانی اسلامی

انتهای پیام


10218633
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین افتتاحیه هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» در کوشک باغ هنر برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «نجات» و «دنیای من» از آثار حسین جمشیدی، یک کارگردان دهه هشتادی است که در بخش حافظه ملی و نبرد تمدنی شانزدهمین دوره از جشنواره مردمی فیلم عمار حضور یافتند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جدول اجرا‌های هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» در بخش‌های «تئاتر صحنه‌ای»، «دیگرگونه‌های اجرایی» و «تئاتر کودک و نوجوان» منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه هیات امنای بنیاد ملی پویانمایی گفت: بازی‌های رایانه‌ای و پویانمایی دو حوزه پیشران در اقتصاد و صنعت فرهنگی محسوب می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» قسمت هفدهم و پایانی سریال «میراث» که روایتی متفاوت از زندگی یک روحانی جوان است، امشب پنجشنبه ۲۷ آذر روی آنتن شبکه دو سیما می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی گفت: بزرگداشت خادمان قرآن و عترت و برگزیدگان این جشنواره یک حرکت تشریفاتی نیست، بلکه یک حرکت مستمر، معنی‌ساز و زیربنایی در رسانه ملی است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نخستین برنامه از سلسله‌برنامه‌های «کاروان حبیب» به مناسبت ششمین سالگرد شهادت سردار رشید اسلام، شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، فردا پنجشنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ در بهشت زهرا (س) برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی گفت: هر مجموعه‌ای که در صداوسیما تولید می‌شود نیازمند سند پژوهشی است. در کار‌های پرهزینه مانند مجموعه‌های نمایشی این ضرورت بیشتر است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه تلویزیونی «برمودا» ویژه شب یلدا به آنتن شبکه نسیم برمی‌گردد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه‌های تلویزیونی در آستانه شب یلدا، با تدارک ویژه‌برنامه‌هایی متنوع و جذاب، لحظات و ساعات خاطره انگیزی را برای مردم در قاب تلویزیون به تصویر می‌کشند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است