اجتماعی 11:51 - 04 بهمن 1398
رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا از مسدود شدن برخی محورهای مواصلاتی استان‌های کرمان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و هرمزگان به دنبال بارش باران و طغیان رودخانه خبر داد.

انسداد برخی محورهای استان‌های جنوبی/ امکان اعمال محدودیت ترافیکی در جاده چالوس

سرهنگ نادر رحمانی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور گفت: برابر آخرین گزارش‌های دریافتی، بارش برف در اکثر محورهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل و محور میروان_سقز در استان کردستان را شاهد هستیم. 

وی با بیان اینکه بارش باران نیز در محور لنگرود_چابکسر گزارش شده است، ادامه داد: از رانندگان می‌خواهیم هنگام سفر به استان‌های شمالی و شمال غربی کشور بویژه محورهای پیرانشهر_سردشت، خوی_چالدران، بوکان_میاندوآب در استان آذربایجان غربی و محور بانه_سقز در استان کردستان، ضمن رعایت نکات ایمنی و رعایت سرعت مطمئنه، حتما با زنجیرچرخ تردد کنند.

به گفته وی، به دنبال بارش باران فراوان و طغیان رودخانه در استان‌های کرمان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و هرمزگان برخی محورهای مواصلاتی مسدود شده‌اند. محورهای شهداد_نهبندان،‌ جیرفت_ساردوئیه در کرمان و خراسان جنوبی، محورهای جاسک_چابهار و جاسک_میناب در هرمزگان و محورهای رودبار_ایرانشهر و ایرانشهر_دهکلوت، اصلی ترین محورهایی هستند که در حال حاضر به علت طغیان رودخانه مسدود هستند.

رحمانی همچنین افزود: در نظر داریم با توجه به میزان بار ترافیکی که ممکن است در جاده چالوس مشاهده کنیم، محدودیت ترافیکی بر رفت‌وآمد در این محور مواصلاتی اعمال کنیم که البته هنوز تصمیمی برای ساعت اجرای این محدودیت ترافیکی، اتخاذ نشده است.

رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا در ادامه گفت که از سایر محورهای مواصلاتی کشور مشکل خاص ترافیکی  گزارش نشده است.

سرهنگ رحمانی در پایان از مردم خواست پیش از آغاز سفر از طریق شماره گیری ٨٨٢۵۵۵۵۵ طی ساعات شبانه روز از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور مطلع شوند.

انتهای پیام


10359579
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران در جمع خبرنگاران از ترخیص قریب‌الوقوع محموله‌های اتوبوس باقی‌مانده در گمرک خبر داد و اظهار امیدواری کرد: این روند به‌زودی تکمیل شده و موجبات آسایش شهروندان فراهم شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس پایتخت آماری از اعمال قانون تخلفات وانت بار‌های میوه فروش در تهران را منتشر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون از واریز هم زمان سه مرحله برنامه امنیت غذایی کودکان زیر ۵ سال (مراحل ۹، ۱۰، ۱۱) ​به مناسبت ماه مبارک رمضان از تاریخ ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۴ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون از واریز هم زمان سه مرحله برنامه امنیت غذایی کودکان زیر ۵ سال (مراحل ۹، ۱۰، ۱۱) ​به مناسبت ماه مبارک رمضان از تاریخ ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۴ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت اعلام کرد زوج‌های جوانی که تاریخ عقد رسمی آنها در سال ۱۴۰۴ به ثبت رسیده است، می‌توانند از ظرفیت اعزام به عمره مفرده بهره‌مند شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان عدالت اداری با صدور یک رأی، سازمان تأمین اجتماعی را موظف کرد بازنشستگی معلولین شاغل در بخش غیردولتی را بر اساس قانون نحوه بازنشستگی جانبازان و معلولین عادی اعمال کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از کشف بیش از ۴۲۱ کیلوگرم انواع مواد مخدر و دستگیری ۲ هزار و ۴۶۸ قاچاقچی مرتبط با این پرونده‌ها در شبکه ریلی و ایستگاه‌های راه آهن کشور از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی با اشاره به آغاز تبلیغات زود هنگام فروش ویژه نوروزی در فضای مجازی و برخی بستر‌های اینترنتی خرید و فروش، نسبت به افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی و سودجویی برخی افراد در پوشش «پیش فروش عیدانه» هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز عملیات اضطراری EOC سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر، از وقوع ۲۳۵ حادثه طی ۷۲ ساعت گذشته در نقاط مختلف کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی سازمان بهزیستی از بازتعریف سیاست‌های سال ۱۴۰۵ با رویکرد «توانمندسازی پایدار، اشتغال حمایتی و حکمرانی داده‌محور» خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است