بین‌الملل 17:04 - 07 آذر 1400
نیروهای اشغالگر آمریکا کاروانی جدید متشکل از ۱۰۰ کامیون و خودروی نظامی را وارد پایگاه نظامی غیرقانونی خود در حومه الحسکه در شمال سوریه کردند.

ورود یک کاروان نظامی بزرگ آمریکا از عراق به شمال سوریه

به گزارش ایسنا، منابع محلی  در شمال سوریه می‌گویند که امروز (یکشنبه) یک کاروان جدید پشتیبانی نظامی اشغالگر آمریکا از عراق وارد اطراف الحسکه در شمال سوریه شده است.

این کاروان متشکل از ۱۰۰ کامیون متعلق به نیروهای اشغالگر آمریکا حامل تجهیزات و خودروهای نظامی و پشتیبانی است که از عراق و از طریق گذرگاه غیرقانونی «الولید» وارد خاک سوریه شده است.

خبرگزاری دولتی سوریه «سانا» در این رابطه گزارش داد که مقصد این کاروان پایگاه‌های غیرقانونی اشغالگران آمریکایی در «الرمیلان» واقع در ۶۸ کیلومتری شهر قامشلی در حومه الحسکه است.

اکثر خاک استان‌های الحسکه، دیر الزور و الرقه که سرشار از منابع انرژی هستند، تحت کنترل عناصر مسلح «نیروهای دموکراتیک سوریه» (قسد) تحت حمایت آمریکا قرار دارد.

مقامات سوریه، آمریکا را به قاچاق نفت سوریه و فروش آن در خارج از کشور متهم کرده و این اقدام آمریکا را مصداق محروم کردم ملت سوریه از حق طبیعی خود و نقض آشکار قوانین بین‌المللی دانستند.

انتهای پیام


11340921
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین اعلام کرد ولادیمیر پوتین و رجب طیب اردوغان در تماس تلفنی طرح پیشنهادی آمریکا برای پایان جنگ اوکراین را بررسی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور فنلاند و نخست‌وزیر ایتالیا پس از دیدار هیات‌های آمریکا و اوکراین در ژنو درباره طرح تسویه بحران اوکراین، به واشنگتن سفر می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در مورد درگیری روسیه و اوکراین تأکید کرد که «ممکن است اتفاق خوبی در حال رخ دادن باشد.»
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات اتحادیه اروپا امروز با مقام‌های ارشد تجاری آمریکا در بروکسل دیدار می‌کنند تا اجرای بخش‌های بیشتری از توافق ژوئیه را پیگیری کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفاع هوایی روسیه یک پهپاد را در مسیر مسکو سرنگون کرد و باعث تعطیلی فرودگاه‌ها شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس اعلام کرد حضور این جنبش در قاهره نشانه جدیت آن در پیشبرد مرحله دوم توافق آتش‌بس است؛ اما ادامه نقض‌های اسرائیل می‌تواند کل توافق را از بین ببرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هزاران لبنانی امروز در خیابان الحمرا بیروت علیه تجاوزات اسرائیل و دخالت‌های آمریکا راهپیمایی کرده و خواستار اتحاد علیه این تجاوز شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عناصر داعش در اردوگاه‌ها به‌طور سیستماتیک خشونت، تهدید و گردآوری نیرو را پیش می‌برند، تا جایی که برخی زندانیان برای تنها ۵۰ دلار آماده قتل‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور کره جنوبی گفت که کره شمالی و جنوبی در «وضعیت بسیار خطرناکی» هستند که در آن هر لحظه امکان درگیری وجود دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کشور‌های اروپایی از احتمال برگزاری مذاکرات حل بحران اوکراین بدون حضور خود ابراز نگرانی کرده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است