بین‌الملل 17:04 - 07 آذر 1400
نیروهای اشغالگر آمریکا کاروانی جدید متشکل از ۱۰۰ کامیون و خودروی نظامی را وارد پایگاه نظامی غیرقانونی خود در حومه الحسکه در شمال سوریه کردند.

ورود یک کاروان نظامی بزرگ آمریکا از عراق به شمال سوریه

به گزارش ایسنا، منابع محلی  در شمال سوریه می‌گویند که امروز (یکشنبه) یک کاروان جدید پشتیبانی نظامی اشغالگر آمریکا از عراق وارد اطراف الحسکه در شمال سوریه شده است.

این کاروان متشکل از ۱۰۰ کامیون متعلق به نیروهای اشغالگر آمریکا حامل تجهیزات و خودروهای نظامی و پشتیبانی است که از عراق و از طریق گذرگاه غیرقانونی «الولید» وارد خاک سوریه شده است.

خبرگزاری دولتی سوریه «سانا» در این رابطه گزارش داد که مقصد این کاروان پایگاه‌های غیرقانونی اشغالگران آمریکایی در «الرمیلان» واقع در ۶۸ کیلومتری شهر قامشلی در حومه الحسکه است.

اکثر خاک استان‌های الحسکه، دیر الزور و الرقه که سرشار از منابع انرژی هستند، تحت کنترل عناصر مسلح «نیروهای دموکراتیک سوریه» (قسد) تحت حمایت آمریکا قرار دارد.

مقامات سوریه، آمریکا را به قاچاق نفت سوریه و فروش آن در خارج از کشور متهم کرده و این اقدام آمریکا را مصداق محروم کردم ملت سوریه از حق طبیعی خود و نقض آشکار قوانین بین‌المللی دانستند.

انتهای پیام


11340921
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا به همتای اوکراینی خود چند روز فرصت داده است تا به پیشنهاد او برای آتش‌بس با روسیه پاسخ دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل در پاسخ به ادعای فرمانده ارتش اسرائیل درباره «خط زرد» به عنوان «خط مرزی جدید» اعلام کرد که «قاطعانه» با هرگونه تغییر در مرزهای غزه مخالف است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی بارش باران شدید و جاری شدن سیل در استان سلیمانیه در منطقه کردنشین شمال عراق دو نفر کشته و پنج نفر دیگر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری اعلام کردند که گلوله‌های خمپاره با منشأ ناشناخته در نزدیکی فرودگاه المزه دمشق فرود آمدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آنتونیو کاستا در پاسخ به انتقادات تند ئیس جمهور آمریکا از رهبری سیاسی اروپا تأکید کرد که متحدان باید از مداخله در سیاست داخلی یکدیگر خودداری کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خزانه داری آمریکا تحریم‌هایی را علیه نهاد‌ها و افرادی که می‌گوید در دامن زدن به جنگ در سودان دخیل بودند، اعمال کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین در بیانیه‌ای اعلام کرد که اسناد صلح «اصلاح‌شده» را «در آینده نزدیک» به ایالات متحده ارسال خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از دستیاران رئیس جمهور فرانسه گفت که فرانسه برای کمک به کشور بنین در غرب آفریقا در خنثی کردن کودتا پشتیبانی لجستیکی و کمک‌های نظارتی ارائه داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا از کامبوج و تایلند خواست تا به خصومت‌های اخیر پایان دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه چین اعلام کرد که چین، ایران و عربستان سعودی در یک نشست سه جانبه خواستار توقف فوری تجاوز اسرائیل علیه فلسطین، لبنان و سوریه شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است