اجتماعی 06:54 - 22 مرداد 1401
مدیر عامل سازمان انتقال خون ایران گفت:بر اساس اعلام سازمان جهانی بهداشت شاخص سلامت خون ایران در حد کشورهای پیشرفته دنیاست؛به طوری که استانداردهای ما در منطقه بی نظیر است و سلامت خون ما جزو بهترین کشورهای دنیاست.

خون ایرانی‌ها در زمره بهترین خون‌های جهان است

مصطفی جمالی، مدیر عامل سازمان انتقال خون ایران در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، در پاسخ به این پرسش که «وضعیت کیفی خون مردم ایران چگونه است؟»، بیان داشت: سازمان  جهانی بهداشت گزارش داده و گفته شاخص سلامت خون ایران در حد کشورهای پیشرفته دنیا مثل آمریکا و اروپاست؛به طوری که استانداردهای ما در منطقه بی نظیر است و سلامت خون ما جزو بهترین کشورهای دنیاست.

وی ادامه داد: پلاسما نیز همین وضعیت را دارد؛بنابراین با اطمینان می‌گوییم سلامت خون و فرآوردهای آن در ایران در حد بالاترین استانداردهای اروپا و آمریکاست.

مدیر عامل سازمان انتقال خون ایران درباره «امکانات و تجهیزات مربوط به انتقال خون»،گفت: در برخی تجهیزات مثل فریزها و تا حدی سانتریفیوژها به سمت استقلال می‌رویم؛همچنین در خصوص تولید کیسه‌های خون، کارخانجاتی ایجاد شده و به سمت استقلال می‌رویم اما در برخی تجهیزات هنوز کار داریم.

جمالی یادآور شد: با حمایت‌هایی که دولت به عمل می‌آورد و اعتقادی که در نظام وجود دارد و فرمایشات رهبری که ما حتما سر لوحه کار قرار می‌دهیم، از شرکت‌های دانش بنیان کاملا حمایت می‌کنیم.

وی افزود: بنده یک جنبش و خیزش قوی را در سطح وزارت بهداشت و سازمان انتقال خون می‌بینم و پیش بینی ما این است ظرف چند سال آینده این توان را داریم تمام تجهیزات مورد نیاز سازمان انتقال خون را در داخل کشور بسازیم.

انتهای پیام/


11652300
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» میدری آغاز مرحله پنجم کالابرگ از شنبه ۱۵ آذر برای سه دهک اول خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دشتی با هشدار نسبت به کاهش سرعت روند طرد اتباع بیگانه غیرمجاز گفت: پلیس مهاجرت و گذرنامه باید کلونی‌های تجمع اتباع غیرمجاز در نقاط مختلف تهران را شناسایی و نسبت به اجرای قانون قاطعانه عمل کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۸ تهران درباره پروژه تعریض خیابان زندیه در محله یافت‌آباد، اظهار داشت: این خیابان که از تقاطع چهارراه شهدای یافت‌آباد آغاز می‌شد، بیش از ۵۰ سال گرفتار ترافیک و صعوبت در تردد شهروندان بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت مخابرات ایران بر آمادگی کامل این شرکت برای پشتیبانی ارتباطی انتخابات شورا‌ها تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت با هدف پاسخ‌گویی منسجم به متقاضیان مقیم خارج کشور، برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات یکپارچه حج تمتع ۱۴۰۵ را در دستور کار قرار داده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده پایگاه پنجم پلیس آگاهی فاتب از کشف سریع پرونده سرقت سنگین طلاجات به ارزش بیش از ۲۰ میلیارد ریال در محدوده اکباتان و دستگیری عامل اصلی این سرقت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمل ونقل و ترافیک شهردار تهران اعلام کرد: روز شنبه طی مراسمی با حضور شهردار تهران شاهد حضور ۲ رام قطار ملی جدید در تهران خواهیم بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک عادی در معابر و بزرگراه‌های شهر تهران در روز پنج شنبه سیزدهم آذر ماه ۱۴۰۴، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۳۸۵ مرکز اورژانس اجتماعی در کشور خدمات روانی، اجتماعی و حقوقی رایگان به افراد آسیب‌دیده ارائه می‌کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است