بین‌الملل 00:06 - 28 دی 1398

کانادا: جعبه سیاه هواپیمای اوکراینی باید به فرانسه ارسال شود!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «جاستین ترودو» نخست وزیر کانادا روز جمعه با اعلام اینکه اجساد قربانیان سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی باید به زودی به کانادا برگردانده شود، از ایران خواست که داده‌های ضبط شده مربوط به پرواز و کابین خلبان این هواپیما را برای تحلیل و بررسی به کشور فرانسه ارسال کند.

ترودو در یک نشست خبری در شهر اتاوا اظهار داشت که فرانسه یکی از معدود کشورهایی است که از توانایی خوانش جعبه سیاه این هواپیما- که گفته می‌شود به شدت آسیب دیده- برخوردار است.

ترودو در ادامه مدعی شد که «ایران فاقد تخصص فنی و تجهیزات لازم برای تحلیل سریع جعبه‌های سیاه این هواپیماست!»

پیشتر نیز «فرانسوا فیلیپ شامپاین»، وزیر خارجه کانادا در جریان نشست وزرای خارجه ۵ کشور پیرامون سقوط هواپیمای اوکراین از ادامه تحقیقات درباره این سانحه خبر داد.

در این نشست که سفارت کانادا در لندن میزبان آن بود، وزیر خارجه کانادا اعلام کرد که «تاکنون شاهد همکاری ایران بوده‌ایم و در ادامه نیز خوستار ادامه همین همکاری هستیم».

شامپاین با طرح این درخواست که کشورش خواستار اجرای عدالت است، اولین کار را در حال حاضر همکاری برای شناسایی اجساد عنوان کرد و خواستار ادامه همکاری‌ها برای تکمیل فرایند شناسایی اجساد بر اساس استانداردهای بین‌المللی شد.

وزیرخارجه کانادا در ادامه بر همکاری‌ها در ایران در ارتباط با خدمات کنسولی تاکید کرد و در ارتباط با بازگرداندن اجساد، این موضوع را مرتبط با کشورهای متبوع قربانیان دانست و آن را به همکاری دیگر کشورهای دخیل منوط کرد.

به گفته شامپاین، دولت ایران مسئولیت کامل سانحه را پذیرفته و این یک گام بسیار خوب و قابل توجه از سوی تهران است.

وزیرخارجه کانادا در عین حال تحقیقات کامل پیرامون سانحه را یک فرایند طولانی مدت عنوان کرد و بار دیگر بر نیاز کشورش به همکاری با ایران تاکید کرد.


10349129
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» افشای استخدام کارکنان فاقد صلاحیت امنیتی در دفتر نتانیاهو و دستگیری جاسوس در ستاد کل ارتش، از فروپاشی حفاظتی در قلب رژیم صهیونیستی پرده برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هند با صرف هزینه‌های نجومی در حال تبدیل کوه‌های هیمالیا به یک دژ نظامی نفوذناپذیر است تا در صورت شعله‌ور شدن جنگ با چین از آن استفاده کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انتشار تصاویر تکان‌دهنده از زیر گرفتن عمدی یک نمازگزار فلسطینی توسط یک صهیونیست پرده جدیدی از وحشی‌گری رژیم اسرائیل در کرانه باختری برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات سوریه اعلام کردند در دو عملیات جداگانه در نزدیکی دمشق، یک سرکرده ارشد داعش کشته و یکی دیگر از عوامل این گروه دستگیر شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش ۲۰۲۵ برند ملی از سقوط تاریخی اعتبار اسرائیل پرده برداشت؛ جایی که شهرک‌نشینان اسرائیلی به منفورترین چهره‌های افکار عمومی جهان تبدیل شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین می‌گوید با فرستادگان ترامپ گفتگوی خوبی درباره راهکار‌های پایان دادن به جنگ داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی فعال شدن مواد منفجره در مسجدی در شمال شرقی نیجریه، شماری از نمازگزاران جان خود را از دست داده یا زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» استقرار رادار‌های ترکیه در سوریه، با ایجاد امکان رصد مسیر‌های پروازی به سمت ایران، آزادی عمل نیروی هوایی اسرائیل را با چالشی جدی مواجه کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بحران فرسودگی و کمبود حاد نیرو در ارتش اسرائیل، منجر به موج بی‌سابقه تمرد و خودداری سربازان ذخیره از بازگشت به جنگ شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر عراق در دیدار با سران عشایر استان صلاح‌الدین، ثبات و امنیت امروز کشور را مرهون فداکاری‌های مردمی دانست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است