بین‌الملل 00:06 - 28 دی 1398

کانادا: جعبه سیاه هواپیمای اوکراینی باید به فرانسه ارسال شود!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «جاستین ترودو» نخست وزیر کانادا روز جمعه با اعلام اینکه اجساد قربانیان سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی باید به زودی به کانادا برگردانده شود، از ایران خواست که داده‌های ضبط شده مربوط به پرواز و کابین خلبان این هواپیما را برای تحلیل و بررسی به کشور فرانسه ارسال کند.

ترودو در یک نشست خبری در شهر اتاوا اظهار داشت که فرانسه یکی از معدود کشورهایی است که از توانایی خوانش جعبه سیاه این هواپیما- که گفته می‌شود به شدت آسیب دیده- برخوردار است.

ترودو در ادامه مدعی شد که «ایران فاقد تخصص فنی و تجهیزات لازم برای تحلیل سریع جعبه‌های سیاه این هواپیماست!»

پیشتر نیز «فرانسوا فیلیپ شامپاین»، وزیر خارجه کانادا در جریان نشست وزرای خارجه ۵ کشور پیرامون سقوط هواپیمای اوکراین از ادامه تحقیقات درباره این سانحه خبر داد.

در این نشست که سفارت کانادا در لندن میزبان آن بود، وزیر خارجه کانادا اعلام کرد که «تاکنون شاهد همکاری ایران بوده‌ایم و در ادامه نیز خوستار ادامه همین همکاری هستیم».

شامپاین با طرح این درخواست که کشورش خواستار اجرای عدالت است، اولین کار را در حال حاضر همکاری برای شناسایی اجساد عنوان کرد و خواستار ادامه همکاری‌ها برای تکمیل فرایند شناسایی اجساد بر اساس استانداردهای بین‌المللی شد.

وزیرخارجه کانادا در ادامه بر همکاری‌ها در ایران در ارتباط با خدمات کنسولی تاکید کرد و در ارتباط با بازگرداندن اجساد، این موضوع را مرتبط با کشورهای متبوع قربانیان دانست و آن را به همکاری دیگر کشورهای دخیل منوط کرد.

به گفته شامپاین، دولت ایران مسئولیت کامل سانحه را پذیرفته و این یک گام بسیار خوب و قابل توجه از سوی تهران است.

وزیرخارجه کانادا در عین حال تحقیقات کامل پیرامون سانحه را یک فرایند طولانی مدت عنوان کرد و بار دیگر بر نیاز کشورش به همکاری با ایران تاکید کرد.


10349129
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجلس ونزوئلا تحت فشار دولت ترامپ، قانون عفو محدودی را تصویب کرد که به‌گفته سازمان‌های حقوق بشری برای آزادی صد‌ها زندانی سیاسی کافی نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر پیشین انگلیس در نشست «هیئت صلح» ترامپ در واشنگتن گفت که غزه پیش از هر چیز نیازمند کمک‌های بشردوستانه فوری و خلع سلاح است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه لحن تهدیدآمیز خود علیه تهران، به ایران حداکثر ۱۵ روز فرصت داد تا به توافقی «معنادار» درباره برنامه هسته‌ای خود برسد، در غیر این صورت واشنگتن ممکن است اقدام نظامی کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عربستان این روزها در حال گذر از دورانی است که شاید همین بیست سال اخیر برای جوانان آن دوره قابل تصور نبود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید با ارائه شروطی غیرممکن، در پی مشروعیت‌بخشی به تهاجم نظامی و مدیریت افکار عمومی پیش از حمله است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع آلمان با اشاره به افزایش تنش‌های منطقه‌ای، از جابه‌جایی ده‌ها تن از سربازان خود از پایگاه اربیل خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ و هیئت صلح وعده پروژه‌های بزرگ املاک در غزه را داده‌اند، اما جزئیات درباره زندگی فلسطینی‌ها و اجرای عملی این برنامه‌ها مبهم و محل نگرانی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زاخارووا با اشاره به بازداشت شاهزاده انگلیس از لندن خواست به جای تمرکز بر پرونده‌های ضد روسی، به حل بحران‌های داخلی و فجایع مقامات خود بپردازد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند که انگلیس از صدور مجوز برای استفاده از پایگاه‌های این کشور جهت حمله به ایران امتناع کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا با امضای فرمانی اجرایی، تحریم‌های مربوط به بحران اوکراین علیه روسیه را برای یک سال دیگر تمدید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است