اجتماعی 09:14 - 07 تیر 1401
رئیس کل دادگستری استان تهران عزت و آبروی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را مرهون خون شهدا و جان‌فشانی ایثارگران دانست.

عزت و آبروی نظام مقدس جمهوری اسلامی مرهون خون شهدا و جان‌فشانی ایثارگران است

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از مرکز رسانه و ارتباطات دادگستری استان تهران؛ علی القاصی، رئیس کل دادگستری استان تهران در معیت سیدرضا سجودی سرپرست معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی، داراب رحمتی معاون مالی، پشتیبانی و عمرانی و رضا صابری مشاور امور ایثارگران دادگستری تهران به‌منظور ادای احترام به خانواده معظم شهدا در ششمین روز از هفته قوه قضاییه با خانواده شهیدان موسی و محسن شمس دیدار کرد.

رئیس کل دادگستری استان تهران حضور در محضر خانواده عزیز، انقلابی و ایثارگر شهیدان موسی و محسن شمس را یک توفیق ارزشمند دانست و در عین حال با گرامی‌داشت هفته قوه قضاییه و یاد و خاطره شهدای هفتم تیر گفت: هفته قوه قضاییه یادآور شهادت شهید آیت‌الله دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران ایشان است و اگر امروز امنیتی در کشور وجود دارد، ملت شریف ایران اسلامی از عزت و آبرویی برخوردار هستند و احکام اسلامی در این کشور پیاده‌سازی می‌شود، مرهون مجاهدت‌ها، رشادت‌ها، جان‌فشانی‌ها و از خودگذشتگی‌های شهدای گرانقدر است که جان خود را در طبق اخلاص نهادند و از هستی خود گذشتند تا اسلام، آرمان‌های امام راحل (ره) و تمامیت ارضی کشور حفظ شود.

وی عزت و آبروی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را مرهون خون شهدا و جان‌فشانی ایثارگران دانست و گفت: میزها و سمت‌هایی که امروز در اختیار مسئولان قرار دارد، امانتی از جانب شهدا است که در اختیار همه ما قرار گرفته است؛ لذا تمامی مسئولان باید مستمرا به خود متذکر و یادآور شوند که میز مسئولیت و خدمت در اصل برای حفاظت و صیانت از کشور، نظام مقدس جمهوری اسلامی، انقلاب اسلامی و حقوق مردم است.

القاصی با تاکید بر اینکه همه مسئولان بدهکار شهدا محسوب می‌شوند، اذعان کرد: دستگاه قضایی اگر اعتبار و آبرویی دارد و این اذن را دارد تا در میان مردم قضاوت کند و در خصوص موضوعات مهمه جامعه به‌عنوان حاکم و تصمیم‌گیرنده نقش داشته باشد، مرهون خون‌ها و جان‌فشانی‌های شهدای عزیز و گران‌قدر است‌.

رئیس کل دادگستری استان تهران پاسخ‌گویی در محضر شهدا در روز قیامت را یک امر غیرقابل اجتناب و قطعی عنوان کرد و در عین حال امنیت، استقلال، عزت و آبروی امروز کشور را حاصل تلاش‌ها و جان‌فشانی‌های شهدا و ایثارگران ارزیابی کرد و گفت: آرامش و ظرفیتی که برای رشد و تعالی آحاد جامعه در کشور وجود دارد بی‌شک همگی آن‌ها در ازای فداکاری‌های جوانان عزیزی رقم خورده که با گذشت از جان، زندگی بهتری را برای هم‌نوعان خود به ارمغان آوردند و بدون هیچ‌گونه چشم‌داشتی از تعلقات دنیوی دست کشیدند تا حیثیت کشور از بین نرود و عزت آن خدشه‌دار نشود.

وی با اشاره به اینکه مجاهدت‌ها، ایثارگری‌ها و جان‌فشانی‌ها با پایان دفاع مقدس به پایان نرسیده و در ابعاد دیگر در جریان است، گفت: رمز پایداری انقلاب اسلامی و دلیل اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی علی‌رغم همه تهدیدات، تهاجمات و حملات در حوزه‌ها و عرصه‌های مختلف به مسیر تعالی خود ادامه داده و هم‌چنان می‌درخشد، تسری فرهنگ ایثار و شهادت در همه حوزه‌ها و ابعاد در جامعه است که این فرهنگ نیز برگرفته از فرهنگ عاشورای حسینی است.

القاصی در بخش دیگری از سخنان خود ضرورت «توسل به شهدا» را یادآور شد و گفت: شهدا از همگان بی‌نیازند و در نزد پروردگار متعال روزی می‌گیرند و در عین حال ناظر بر تمامی اعمال و رفتار مسئولان هستند؛ لذا مسئولان باید به‌گونه‌ای عمل کنند تا شرمنده شهدا و راه آن‌ها نشوند.

رئیس کل دادگستری استان تهران با تاکید بر مسئولیت سنگین و خطیر خانواده شهدا در جهت حفظ و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گفت: حتما دعای خیر پدران و مادران شهدا می‌تواند به همه مسئولان کمک کند تا از مسیر درست و صحیح منحرف نشوند و در حوزه مسئولیت خود شرمنده شهدا نگردند.

وی در بخش پایانی سخنان خود با تاکید بر اینکه دستگاه قضایی خود را موظف می‌داند تا در مسیر شهدا گام بردارد و ادامه‌دهنده مسیر ایشان در حوزه فعالیت خود باشد، گفت: انشالله پایان مسئولیت هر یک از ما، با شهادت ختم به‌خیر شود.

لازم به ذکر است؛ رئیس کل دادگستری استان تهران پس از حضور در منزل این شهیدان گران‌قدر، نماز مغرب و عشا را در مسجد سپهسالار حسین (ع) و در میان اقشار مختلف مردم اقامه کرد.

گفتنی است؛ شهید موسی شمس در ۱۰ مردادماه سال ۶۰ در سرپل ذهاب به درجه شهادت نائل آمد و شهید محسن شمس نیز در ۱۵ بهمن‌ماه سال ۵۸ توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب در کردستان به مقام شهادت نائل آمد.

انتهای پیام/


11607397
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج وزیارت با تاکید بر اینکه مطالبه گری حق زائران می‌باشد گفت: خدمت رسانی مطلوب و شایسته از سوی دست اندرکاران حج وزیارت موجب استمرار اعتماد زائران می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» راهبر اجتماعی فردی است که دغدغه مردم را داشته باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده انتظامی استان فارس با اعلام خبر برگزاری آئین گرامی داشت شهدای اقتدار و امنیت همراه با سی امین دوره مسابقات قرآن و عترت فراجا به میزبانی این فرماندهی، گفت: فراجا با اقتدا به آیات روح بخش کلام وحی، افتخار پاسداری از خون شهدا را دارد. ...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حفاظت محیط زیست هنوز درباره سد ماندگان نظر قطعی خود را اعلام نکرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس جمعیت هلال احمر در دیدار با جمعی از دانش آموزان گفت: جمعیت هلال احمر بیش از هر چیزی، کانون پرورش انسان‌های فداکار و ایثارگری است که عشق به همنوع در وجودشان نهادینه شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران اعلام کرد: در پی انتشار فیلمی از رفتار نامناسب یک راننده اتوبوس شرکت خصوصی، ضمن عذرخواهی از شهروندان، از آغاز رسیدگی و برخورد قانونی با راننده متخلف خبر داد و بر تقویت نظارت‌ها و آموزش‌های رفتاری به را...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد با تأکید بر ضرورت روایتگری صحیح از «جنگ ۱۲ روزه» گفت: دشمن با بهره‌گیری از صد‌ها شبکه رسانه‌ای در پی تحریف واقعیت‌ها و القای یأس و تفرقه در جامعه است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه ۵ ساله کمیته اجرایی سازمان منطقه‌ای حفاظت از محیط زیست دریایی (راپمی) با پذیرش سه پیشنهاد ایران تصویب شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قائم‌مقام معاونت منابع انسانی قوه قضاییه از برگزاری آزمون جذب عمومی داوطلبان تصدی منصب قضا امروز جمعه ۲۳ آبان‌ماه همزمان در ۱۹ استان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از آغاز رسیدگی و برخورد قانونی با راننده متخلف که فیلم آن در فضای مجازی منتشر شده است، خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است