بین‌الملل 10:34 - 16 اسفند 1399

تاکنون گشایشی در فرایند تشکیل دولت جدید لبنان حاصل نشده است

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه لبنانی «الجمهوریه» مطلبی را در خصوص فرایند تشکیل دولت جدید لبنان نوشت. این روزنامه در مطلب خود آورده است: تاکنون گشایشی در مسیر تشکیل دولت جدید لبنان حاصل نشده است. میانجی گری‌ها میان «میشل عون» رئیس جمهور لبنان و «سعد حریری» نخست وزیر مکلف بی فایده بوده است.

این روزنامه لبنانی در ادامه مطلب خود آورده است: تاکنون رایزنی‌های زیادی با رئیس جمهور و نخست وزیر مکلف لبنان برای برون رفت از بحران تشکیل کابینه انجام شده است اما تمامی مذاکرات با بن بست مواجه شدند.

روزنامه الجمهوریه همچنین عنوان کرده است: در حال حاضر پرونده تشکیل دولت جدید لبنان با پیچیدگی‌های زیادی مواجه شده است. نمی‌توان چشم انداز مثبتی را در مسیر تشکیل کابینه جدید به ریاست سعد الحریری مشاهده کرد.

روزنامه مذکور در ادامه مطلب خود تأکید کرده است: «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان به تازگی طرح ابتکاری جدیدی را به منظور حل و فصل بحران تشکیل کابینه ارائه کرده است اما طرف‌های مختلف تاکنون در خصوص این طرح به نتیجه واحد دست نیافته اند.

پیش از این نیز روزنامه لبنانی الاخبار در مطلبی نوشته بود: میشل عون، رئیس جمهور لبنان اخیراً در جریان دیدارهایی که داشته است، سخنان صریحی را در خصوص علت اصلی اختلافات خود با سعد الحریری مطرح کرده است. او گفته است که در حسن نیت الحریری در تشکیل ائتلافات داخلی شک و تردید دارد.

روزنامه مذکور در مطلب خود همچنین عنوان کرده است: عون معتقد است که سعد الحریری تلاش می‌کند تا بر شرکای سیاسی داخلی خود بیفزاید و یک ائتلاف را تشکیل دهد و در عین حال برای جلب حمایت‌های بین المللی نیز تلاش می‌کند. رئیس جمهور لبنان گفته است که هدف اصلی حریری تسلط بر نهادها و مؤسسات مختلف است.

روزنامه الأخبار همچنین در این مطلب خود تأکید کرده است: به گفته رئیس جمهور لبنان، یکی از اهدافی که الحریری برای تحقق آن تلاش می‌کند، ممانعت از تحقیقات قضائی در خصوص فعالیت‌های مالی بانک مرکزی به ریاست «ریاض سلامه» است. در حال حاضر نام ریاض سلامه نیز در لیست ائتلافی که الحریری تلاش می‌کند آن را تشکیل دهد، حضور دارد.


10978949
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی پیشنهاد کرده زندانی برای اسرای فلسطینی ساخته شود که توسط تمساح‌ها محاصره شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی در تجاوزی آشکار به حاکمیت دمشق، مدعی شد که برای دستگیری یک عضو داعش عملیاتی را در جنوب سوریه انجام داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اطلاعات ترکیه امروز با مذاکره‌کننده ارشد حماس دیدار و درباره پیشبرد مرحله دوم طرح صلح غزه گفت‌و‌گو کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نواف سلام مدعی شد که دولت لبنان به زودی مرحله اول خلع سلاح حزب‌الله در جنوب رودخانه لیتانی را تکمیل خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌ها از توقیف یک کشتی متعلق به ونزوئلا توسط گارد ساحلی آمریکا خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌ها مدعی شده‌اند که نتانیاهو قصد دارد درباره برنامه موشکی ایران با ترامپ صحبت کرده و ابراز نگرانی کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی ادعا می‌کند که برگزاری انتخابات ریاست جمهوری اوکراین در مناطق تحت اشغال روسیه امکان‌پذیر نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه مصر اعلام کرد که استقرار نیروی حافظ صلح با نقش نظارتی در نوار غزه در دستور کار است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترکیه می‌گوید در نشست با سایر میانجیگران آتش‌بس غزه در آمریکا، روند انتقال به مرحله دوم این توافق بررسی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اردن می‌گوید برای «جلوگیری از تهدید امنیت منطقه» به همراه آمریکا در حملات علیه داعش در خاک سوریه شرکت کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است