اجتماعی 14:54 - 01 مهر 1400
جانشین رئیس سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی ضوابط و مقررات سرباز محقق را تشریح کرد.

تشریح ضوابط و مقررات "سرباز محقق"

به گزارش ایسنا، سردار رحمان علیدوست گفت: در راستای استفاده بهینه از توان علمی جوانان تحصیل کرده ،در سال های اخیرفرصتی ایجاد شده تا مشمولان وظیفه دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و بالاتر بتوانند با انجام پروژه تحقیقاتی در سطح نیروهای مسلح از کسر خدمت بهره‌مند شوند.

وی با بیان اینکه شرط بهره‌مندی مشمولان از پروژه‌های تحقیقاتی، نداشتن غیبت است، گفت: دانشجویان مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و بالاتر، فارغ التحصیلانی که در مهلت یک ساله معرفی خود قرار دارند، می‌توانند نسبت به اجرای فعالیت‌های تحقیقاتی اقدام کنند.

جانشین رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا در خصوص نحوه دریافت پروژه تحقیقاتی ادامه داد: داوطلبان باید به سازمان‌های نیروهای مسلح و یا مراکز تحقیقاتی مراجعه و تقاضای خود را ارائه و حسب توانمندی آنان به مراکز تحقیقاتی یا معاونت تخصصی مربوط معرفی می‌شوند و در نهایت در صورت تایید، پروژه در سامانه نیروهای مسلح ثبت می‌شود.

وی اظهارکرد: کارکنان وظیفه حین خدمت صرفا مجاز به گرفتن پروژه تحقیقاتی مرتبط با مدرک تحصیلی از نیرو یا سازمان محل خدمت خود می‌باشند. همچنین کارکنان وظیفه‌ای که دارای خدمت قبلی هستند می بایست نسبت به اخذ پروژه تحقیقاتی از یگان خدمتی قبلی خود اقدام کنند.

بر اساس اعلام سایت پلیس، علیدوست با بیان اینکه حداکثر مدت کسرخدمت برای سربازان محقق 12 ماه است، افزود: ثبت اطلاعات مربوط به پروژه کارکنان وظیفه محقق مانند انصراف، خاتمه کار، عنوان پروژه و... بر عهده معاونت نیروی انسانی یگان اعمال کننده کسری پروژه است.

انتهای پیام


11241283
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: مددکاری اجتماعی باید محور همه خدمات سازمان قرار گیرد؛ زیرا سرمایه اجتماعی بنیان توسعه پایدار و ارتقای کیفیت زندگی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» گودرزی گفت: در ماه‌های اخیر چهار جلسه مشترک با اتاق اصناف و اتحادیه‌های صنفی برگزار شد که هدف آن شنیدن دغدغه‌های صنوف و تبدیل این نشست‌ها به خروجی‌های عملیاتی برای ساماندهی فعالیت‌های صنفی در پایتخت است. 
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بازدید از مجموعه فرهنگی و گردشگری برج میلاد تهران همزمان با میلاد فرخنده امام علی (ع) با تخفیف‌های ویژه برای شهروندان و گردشگران فراهم شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی فعالیت سامانه‌های بارشی و وقوع سیلاب و برف و کولاک در ۲۵ استان کشور، امدادگران در ۷۲ ساعت گذشته به بیش از ۱۷ هزار نفر خدمات امدادی و حمایتی ارائه کردند. این حوادث تاکنون ۹ فوتی، ۱۵ مصدوم و ۲ مفقودی بر جای گذاشته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد‌های برف‌روبی و نواحی ده‌گانه شهرداری منطقه یک با تشدید برودت هوا، وزش باد و بارش برف، با استقرار ۳۰۰ دستگاه ماشین‌آلات و تجهیزات تخصصی برف‌روبی در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفتند و عملیات برف‌روبی به‌صورت همزمان به خصوص در نواحی برف گی...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه 13 گفت: روند اجرای پروژه‌های مشارکتی در منطقه در حال پیگیری است و یکی از این طرح‌ها، مجموعه «شیان سرخه‌حصار» است که در محدوده درب چهارم خیابان بلوط در حال تکمیل است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۱ از افتتاح ورودی جدید جنوبی ایستگاه مترو هلال‌احمر خبر داد و گفت: این پروژه با هدف تسهیل عبور و مرور عابران پیاده و ارتقای زیرساخت‌های شهری به بهره‌برداری می‌رسد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ایران با ثبت بیش از ۳۰ رویداد نجومی، پس از کشور رومانی در جایگاه دوم برگزار کنندگان پرتعداد جشن جهانی «۱۰۰ ساعت نجوم ۲۰۲۵» قرار گرفته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اداره زنان و خانواده شهرداری منطقه ۸ با اجرای برنامه‌های آموزشی، اشتغال‌محور و حمایتی، از ۴۰۹ بانوی سرپرست خانوار و ۳۷۲ فرزند آنان پشتیبانی می‌کند و با ارائه مشاوره، کارگاه‌های مهارتی و اردو‌های تفریحی، شرایط بهبود کیفیت زندگی و توانمندسازی...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مجموعه‌ برنامه‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به مناسبت روز پدر با عنوان «همیشه امیر» اعلام شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است