بین‌الملل 10:55 - 16 اسفند 1399
عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد، رژیم صهیونیستی می‌خواهد که این جنبش در انتخابات آتی فلسطین پیروز نشود.

حماس: اسرائیل نمی‌خواهد ما در انتخابات پیروز شویم

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه، حسام بدران، عضو دفتر سیاسی جنبش حماس خاطرنشان کرد، رژیم صهیونیستی به رهبران جنبش حماس در کرانه باختری نسبت به مشارکت در انتخابات آتی فلسطین هشدار داده است و چندین تن را نیز به دلیل عدم پیروزی این جنبش در انتخابات، بازداشت کرده است.

وی در ادامه افزود، سرویس‌های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی با رهبران و شخصیت‌های سرشناس جنبش حماس در کرانه باختری تماس برقرار کرده و آنها را تهدید کردند تا در انتخابات آتی نامزد نشوند یا مشارکت نداشته باشند و یا از هیچ لیست انتخاباتی حمایت نکنند.

بدران همچنین تصریح کرد، رژیم صهیونیستی خواهان این است که حماس و گروه‌های مقاومت در انتخابات پیروز نشوند؛ زیرا آنها را به رسمیت نمی‌شناسد، به هماهنگی امنیتی اعتقادی ندارد و گفت‌وگو با آنها را نمی‌پذیرد.

بدران اظهار داشت، رژیم اشغالگر ۱۵۰۰ تن از رهبران جنبش حماس را در جریان انتخابات سال ۲۰۰۶ بازداشت کرد و این امر بیانگر این است که آنها انتخابات را نمی‌خواهند بلکه تمایل دارند که اختلافات و دودستگی‌ها در میان گروه‌های فلسطینی ادامه یابد.

انتخابات فلسطین در سه مرحله برگزار می‌شود، مرحله اول مربوط به انتخابات پارلمانی است که ۲۲ مه برگزار خواهد شد، پس از آن انتخابات ریاست جمهوری در تاریخ ۳۱ ژوئیه و سپس انتخابات شورای ملی فلسطین ۳۱ اوت برگزار خواهند شد.

انتهای پیام


10979020
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ۵ نظامی پاکستان از جمله افسر درجه دار ارتش درپی انفجار بمب در ایالت بلوچستان کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع محلی بامداد سه‌شنبه از شنیده‌شدن صدای انفجار‌های شدید در دمشق پایتخت سوریه خبر دادند که دفتر روابط رسانه‌ای در حومه دمشق این صدا‌ها را مربوط به تمرینات نیرو‌های نظامی سوریه دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا با انتشار فیلمی اعلام کرد که ارتش این کشور بار دیگر یک قایق مظنون به حمل مواد مخدر از ونزوئلا را در آب‌های بین‌المللی هدف قرار داده و سه نفر از سرنشینان آن کشته شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس، سخنان اخیر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا درباره حمله نظامی رژیم اسرائیل به شهر غزه و وضعیت اسرای صهیونیستی را استانداردِ دوگانه مصیبت‌بارِ سیاست خارجی آمریکا دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آکسیوس اعلام کرد که ارتش (رژیم) اسرائیل حمله زمینی خود را برای اشغال شهر غزه آغاز کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» لهستان پهپادی را که بر فراز ساختمان‌های دولتی پرواز می‌کرد، سرنگون و دو بلاروسی را بازداشت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت اسپانیا یک قرارداد به ارزش نزدیک به ۷۰۰ میلیون یورو برای خرید سامانه‌های راکت‌انداز اسرائیل را لغو کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات قضایی لبنان از بازداشت مالک روسی کشتی باری که به محموله نیترات آمونیوم در حادثه انفجار عظیم بندر بیروت در سال ۲۰۲۰ مرتبط بود، خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام نشریه اکسیوس، ترامپ پیش از حمله اسرائیل به قطر مطلع شده بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور نزوئلا ضمن تاکید بر حق مشروع دفاع گفت رخدادهای اخیر با آمریکا تنش نیست؛ بلکه از هر نظر یک تهاجم است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است