سیاسی 16:34 - 24 خرداد 1397

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح به دولت کانادا هشدار داد

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار ابوالفضل شکارچی، سخنگوی ارشد نیروهای مسلح نسبت به تصمیم تحریک‌آمیز دولت کانادا که برگرفته از سیاست‌های صهیونیسم بین‌الملل است، در قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در لیست گروه‌های تروریستی هشدار داد.

شکارچی در پی تصویب طرح در مجلس عوام کانادا که طرح و صحنه‌گردان آن، یکی از نمایندگان حامی رژیم صهیونیستی است، این اقدام را مخل امنیت و ثبات در منطقه دانست و از مسئولان دولت کانادا خواست ضمن عذرخواهی از ملت ایران، هرچه سریع‌تر نسبت به این تصمیم نابخردانه تجدیدنظر کنند.

معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه با یادآوری اقدامات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مبارزه با تروریسم، اظهار داشت: منشأ این قبیل تصمیمات بی‌ثبات‌کننده امنیت جهانی، رژیم صهیونیستی و آمریکا بوده‌اند و دولت کانادا نباید اسیر خیمه‌شب‌بازی‌های دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران شود.

سردار شکارچی در پایان با اشاره به اینکه اقدام تحریک‌آمیز کانادا، نوعی تلاش برای اجماع‌سازی علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان یکی از بازوهای اقتدار دفاعی ایران محسوب می‌گردد، افزود: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران از جمله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حفظ و ارتقای اقتدار دفاعی هرگز اسیر این صحنه‌سازی‌ها نخواهند شد و این‌گونه اقدامات را چیزی جز عملیات روانی با راهبری صهیونیسم بین‌الملل نمی‌دانند که از روی درماندگی می‌باشد.


9810199
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهوری با قدردانی از حمایت رهبری معظم انقلاب از وی و دولت چهاردهم، تاکید کرد: با اتکا به مردم مسیر خدمت و پیشرفت را دنبال می‌کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس با انتقاد از مقاومت وزارت بهداشت در برابر افزایش ظرفیت پزشکی می‌گوید که بودجه آموزشی این وزارتخانه طی چهار سال هفت برابر شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دستیار وزیر خارجه و مدیرکل آفریقای وزارت خارجه ایران، طی دیدار‌های جداگانه‌ای با وزیر خارجه نیجر و وزیر خارجه مالی، پیام‌های دوستی و دعوت وزیر خارجه کشورمان را تسلیم آنها کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نوه شهید حاجی‌زاده که چند جزء از قرآن را حفظ کرده بود، نامه‌ای را به همراه یک قرآن برای آقا می‌فرستد و رهبر معظم انقلاب پاسخ‌شان را در صفحه اول این قرآن نوشتند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه جنایات مستمر رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و کشتار و شکنجه ساکنان منطقه را بشدت محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید وزارت نفت ۹۲ همت از درآمد‌های نفتی را به زنجیره درآمد‌های ملی نیاورده و تاکنون ۱۷ نفر از نمایندگان استیضاح وزیر نفت را امضا کرده‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی با اشاره به اینکه منطقه تحمل تنش‌ها و درگیری بیشتر را ندارد، گفت: اختلاف نظرات ایران و فرانسه زیاد است، اما گفت‌و‌گو یک امر لازم و بدیهی در روابط بین‌الملل است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری گفت: پزشکیان خود را نماینده همه ملت ایران می‌داند و برای منافع ملی لحظه‌ای دریغ نکرده و نخواهد کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حضرت آیت الله خامنه‌ای در سخنرانی تلویزیونی فرمودند: با زنده بودن بسیج، مقاومت زنده می‌ماند. اگر بسیج، با نشاط باشد، مستضعفان عالم در مقابل ستمگران احساس پشتگرمی خواهند کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند: دولت آمریکا شایسته ارتباط و همکاری با جمهوری اسلامی نیست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است