اجتماعی 04:02 - 20 تیر 1399
معاون شهردار تهران خبر داد
معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران از بررسی و اصلاح ماده واحده ای خبر داد که به موجب آن پس از چند دهه فعالیت حرف پزشکی در بافت مسکونی تعیین تکلیف می شود.

اصلاح قانون "فعالیت حرف پزشکی در بافت مسکونی" پس از 33 سال

عبدالرضا گلپایگانی  در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به حادثه کلینیک سینا  و فعالیت این مرکز در بافت مسکونی، گفت: طرح‌ها و برنامه های شهرسازی با هدف استقرار مراکز سکونت و کار در مکان مناسب و توزیع درست آنها در شهر، تهیه و تدوین می شود  بگونه‌ای که در یک شهر باید هر چیزی در جای خود قرار گیرد تا موجب آسایش و آرامش مردم شود. هرچند شهر ما با این وضعیت فاصله طولانی دارد اما لازم است که همگان تلاش خود را برای بهبود این وضعیت بکار گیرند.

وی با بیان اینکه در کشور ما نیز اصول فنی هنجارها، باید و نبایدهای ساختمان  در چارچوب مقررات ملی ساختمان، مشخص شده است، افزود: ساخت و سازها با کنترل عوامل شهرداری و مهندسان ناظر به سطح نسبتا قابل قبولی رسیده است اما در بهره برداری از ساختمان ها، آشفتگی‌هایی موجود بروز حوادث می شود که یک دسته از این آشفتگی‌ها به قانون مصوب مجلس شورای اسلامی در سال 66 مرتبط می‌شود که آنهم قانون  "استقرار حرفه های وابسته به پزشکی در خانه ها و آپارتمان های مسکونی"‌ است که این استقرار  را مجاز کرده است.

معاون شهردار تهران با بیان اینکه کلینیک سینا در کوچه‌ای شلوغ و با عرض نامناسب مستقر شده چراکه در ابتدا این ساختمان برای امور مسکونی بوده است، گفت: انتظار است با بازنگری در این ماده واحده، پزشکان و نیروهای درمانی در ساختمان‌های درمانی، در مکان مناسب و فضایی منطبق با اصول ایمنی و فنی مستقر شوند که در همین راستا فرآیند اصلاح این ماده قانونی در کمیسیون زیربنایی دولت نیز بررسی و تایید شده است.

وی با بیان اینکه اصلاحیه این ماده منتظر ارسال به مجلس است، گفت: در این لایحه بحث استقرار حرفه‌های وابسته به پزشکی در کل ساختمان مطرح است چراکه اگر کل ساختمان تبدیل به مرکز درمانی شود این کلینیک یا ساختمان پزشکان باید در پهنه کار و فعالیت باشد و اجازه ندارد که در بافت مسکونی فعالیت کند و در یک دوره زمانی سه ساله باید این فرآیند اصلاح شود.

انتهای پیام


10611287
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خجسته پور گفت: تاکنون ۲ هزار و ۶۵۲ داوطلب در انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌های استان تهران نامنویسی کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرهنگ جوانبخت توضیحاتی درباره تصادفات موتورسیکلت سواران ارائه کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهشت زهرا گفت: در بهشت زهرا در مجموع ۱۱۲۴ پیکر جانباختگان حوادث اخیر پذیرش شده‌اند که از این تعداد ۶۱۳ پیکر را به شهرستان‌ها انتقال دادیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری گفت: آینده جمعیت ایران به سمت سالمندی در حال حرکت است و اگر از امروز برای نهادسازی اجتماعی و خدماتی بازنشستگان برنامه‌ریزی نشود، اقتصاد کشور با چالش‌های جدی مواجه خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از اعلام محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در محور‌های شمالی و پرتردد کشوراز ظهر چهارشنبه ۲۹ بهمن تا صبح شنبه ۲ اسفند و انسداد و یکطرفه شدن محور‌های چالوس و هراز در روز جمعه اول اسفندماه خبر دا...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور اقتصادی استاندار تهران از شروع به کار نمایشگاه‌های بهاره از ۵ اسفند خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر رفاه معتقد است طرح افزایش حقوق ۲ بار در سال پیچیدگی‌های اجرایی دارد که باید برطرف شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بنیاد علوی همزمان با نوروز ۱۴۰۵، با هدف محرومیت‌زدایی و توسعه زیرساخت‌های آموزشی، پویش «بهار خدمت» را در چهار استان کشور برگزار می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور با اشاره به پیشینه غنی فرهنگی و حقوقی ایران، گفت: بسیاری از قوانین مدنی کشور‌های پیشرفته از آموزه‌های اسلامی و ایرانی الهام گرفته‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران از همکاری با وزارتخانه‌های مرتبط برای تقویت گردشگری سلامت در پایتخت خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است