بین‌الملل 08:36 - 08 آذر 1400
رئیس‌جمهوری تایوان امروز (دوشنبه) در دیدار با قانونگذارانی از کشورهای بالتیک شامل لیتوانی، لتونی و استونی گفت، تایوان و اروپا باید در کنار هم برای دفاع مقابل استبدادطلبی و اشاعه اطلاعات نادرست همکاری کنند.

تسای اینگ-ون: تایوان و اروپا باید با هم از دموکراسی دفاع کنند

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، لیتوانی از زمانی که به تایوان اجازه داده تا سفارت دوفاکتوی خودش را در ویلنیوس افتتاح کند، با فشار از جانب چین مواجه است که روی تایوان به عنوان اراضی خودش ادعا دارد.

پکن به فشار نظامی و دیپلماتیک خود روی تایوان افزوده است تا ادعاهای حاکمیتی چینی‌ها را پذیرفته و مشارکت بین‌المللی خود را بکاهد، با این حال تسای اینگ ون، رئیس جمهوری تایوان گفت تایپه مقابل تهدیدات سر خم نمی‌کند و از آزادی و دموکراسی خود دفاع می‌کند.

تسای به این قانونگذاران در دفتر ریاست جمهوری گفت که تایوان و کشورهای بالتیک که زمانی بخشی از شوروی بودند، تجربیات مشترکی در رهایی از حاکمیت استبدادی و مبارزه برای آزادی دارند. او افزود: دموکراسی‌ای که ما امروز از آن برخورداریم، با سختی به دست آمده است. این چیزی است که همگی ما عمیقا آن را درک می‌کنیم.

رئیس جمهوری تایوان افزود: اکنون جهان با چالش‌های ناشی از گسترش استبدادطلبی و تهدید اطلاعات نادرست مواجه است. تایوان مایل است تجربیات خود در مبارزه با اطلاعات نادرست را با دوستان اروپایی خود به اشتراک بگذارد. ما باید از ارزش‌های مشترک خود محافظت کنیم تا شیوه زندگی آزاد و دموکراتیک خود را تضمین کنیم.

در همین حال رهبر گروه دوستی تایوان در پارلمان لیتوانی به نوبه خود به تسای اینگ ون گفت گروه آنها به تایپه آمده‌اند تا همبستگی خود را با این جزیره خودگردان نشان دهند.

او که سفرش از سوی چین محکوم شده است، گفت: سیاست دولت لیتوانی در قبال تایوان از حمایت گسترده‌ای در جامعه ما برخوردار است. حفظ آزادی و نظم بین‌المللی مبتنی بر قوانین به نفع تایوان و لیتوانی است. فرصت‌های زیادی برای همکاری اقتصادی و فرهنگی وجود دارد.

هیچکدام از کشورهای عضو اتحادیه اروپا با تایوان مناسبات رسمی ندارند. همچنین ایالات متحده از لیتوانی به عنوان متحدش در ناتو در مناقشه آن با چین قویا حمایت می‌کند. لیتوانی هم با فشارهای روسیه و بلاروس مواجه است که مهاجران در مرز آن با بلاروس تجمع کرده‌اند.

انتهای پیام


11341454
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع ادعا می‌کنند که ترامپ اوایل دی‌ماه مرحله دوم طرح آتش‌بس غزه را اعلام کرده و نتانیاهو پس از آن به واشنگتن خواهد رفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت آمریکا با تعلیق تحریم‌ها علیه وزارت اطلاعات چین و عقب‌نشینی از محدودیت‌های صادراتی، تلاش می‌کند آرامش در روابط با پکن را تا سفر ترامپ حفظ کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس انتشار گزارش وخامت اوضاع اسرای فلسطینی در زندان‌های اسرائیل توسط خبرگزاری‌های آمریکایی را پذیر رسمی تخلفات اسرائیل خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان می‌دهد چت‌بات‌ها می‌توانند نظرات سیاسی مردم را تغییر دهند، اما همزمان اطلاعات نادرست قابل توجهی منتشر می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ولادیمیر پوتین با تاکید بر ظهور مراکز قدرت جدید در جهان، ثبات همکاری با هند را برای تحقق اهداف مشترک ضروری دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سه کشور هلند، اسپانیا و ایرلند اعلام کردند که به دلیل حضور رژیم صهیونیستی در یوروویژن از شرکت در مسابقات سال آینده انصراف می‌دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر سابق لهستان خواستار بازگشت مردان در سن سربازی اوکراینی به کشورشان شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان غیردولتی ایکو از مایکروسافت به دلیل پردازش غیرقانونی داده‌های شخصی فلسطینی‌ها و اجازه دادن به ارتش اسرائیل برای جاسوسی از آنها، شکایت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور روسیه در گفت‌و‌گو با «ایندیا تودی» تاکید کرد که روسیه تلاش کرده هشت سال وضعیت اوکراین را مسالمت‌آمیز حل کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه دسترسی به اسنپ‌چت را به‌خاطر نقش آن در سازماندهی اقدامات تروریستی مسدود کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است