فرهنگی‌هنری 01:26 - 22 تیر 1399
بهاره رهنما که بعد از ابتلا به ویروس کرونا، سلامتی نسبی خود را باز یافته است، تجربه‌های خود را در مبارزه با این ویروس با مردم به اشتراک گذاشت.

تجربه‌های بهاره رهنما از مبارزه با کرونا

به گزارش ایسنا، این هنرمند که چندی است به ویروس کرونا مبتلا شده است، این روزها حال نسبتا بهتری دارد اما در عین حال برای دیگر مردم نگران است و با لایوهایی که در صفحه اینستاگرامش می‌گذارد، درباره این بیماری اطلاع‌رسانی می‌کند.

وقتی حالش را جویا شدیم، گفت که اصل بیماری را گذارنده، و وقتی قرارمان این شد که تجربه‌هایش را با مردم کشورمان به اشتراک بگذارد، با اینکه هنوز به طور کامل بهبود نیافته است، یادداشت کوتاهی در اختیار ایسنا گذاشت که در ادامه می‌خوانید:

«این بیماری به هر حال اکثر ما را درگیر خواهد کرد و بهتر است این روزها سعی کنیم ایمنی بدن‌مان را بالا ببریم و به جای ایجاد ترس در یکدیگر و انتقال اخبار منفی که خود ایجاد استرس می‌کند، آگاهی‌رسانی کنیم.

 لااقل به خاطر سالمندان و افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند، حتما از ماسک استفاده کنیم. این بیماری جدا از خطر، هزینه هم دارد. به خاطر آنهایی که هزینه زندگی، همین گونه هم برایشان سخت است، رعایت کنیم!

و اگر کرونا گرفتیم و خوب شدیم، برای خرید و آشپزی به کمک آنهایی که در خانه بستری هستند، برویم چون این بیماری در هفته اول بشدت توان روحی و جسمی را کم می‌کند.»

انتهای پیام


10613902
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یوسف صیادی به دلیل مشکل قلبی در بیمارستان بستری شده و پیگیری‌ها نشان می‌دهد که حال او خوب است و جای نگرانی وجود ندارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سری جدید برنامه «۱۰۰۱» با اجرای هومن حاجی‌عبداللهی به مناسبت ویژه برنامه یلدا به کنداکتور شبکه نسیم باز می‌گردد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آمار فروش و مخاطب نمایش‌های مجموعه تئاتر شهر و تالار هنر تا جمعه اعلام شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه‌های رادیویی به مناسبت شب یلدا ویژه برنامه‌های متنوعی را تدارک دیدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اشرف بروجردی، رئیس اسبق سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وحید قلیچ گفت: من جادوگران را در فوتبال دیده‌ام و اصلاً به حضورشان شک نکنید.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نادر سلیمانی در نقشی تازه مقابل انگلیسی‌ها و به‌عنوان اولین بازیگر «دیوار دفاعی» معرفی شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما به پشت‌صحنه فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» که هم‌اکنون مراحل تولید خود را در شهرک سینمایی تلویزیونی ایران (غزالی) می‌گذراند، رفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما به پشت‌صحنه مجموعه تلویزیونی «خانم یامامورا» در شهرک سینمایی تلویزیونی ایران (غزالی) رفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما در پشت‌صحنه «دیوار دفاعی» در شهرک سینمایی تلویزیونی ایران (غزالی) حضور یافت و در جریان مراحل ساخت این مجموعه تلویزیونی قرار گرفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است