اجتماعی 14:45 - 29 مهر 1400
معاون عملیات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از اتخاذ تهمیدات ترافیکی و انتظامی برای برگزاری نماز جمعه تهران پس از حدود ۲۰ ماه خبر داد.

تمهیدات پلیس برای نماز جمعه تهران/ انسداد موقت خیابان انقلاب

سرهنگ محمد رازقی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تهمیدات پلیس برای برگزاری نماز جمعه تهران که پس از ۲۰ ماه دوباره در دانشگاه تهران برگزار خواهد شد، گفت:‌ تمهیدات انتظامی و ترافیکی پلیس برای برگزاری نماز جمعه در دستورکار قرار گرفته است و با توجه به اینکه چندین ماه از عدم برگزاری نماز جمعه گذشته است تعداد بیشتری از مأموران پلیس راهور در معابر اطراف محل برگزاری نماز جمعه مستقر خواهند شد تا نسبت به مدیریت ترافیک اقدام کنند.

وی با بیان اینکه روز جمعه و در ساعات برگزاری نماز جمعه، مسیر خیابان انقلاب از میدان انقلاب تا خیابان وصال به طور موقت مسدود خواهد بود، ادامه داد:‌همچنین معابر داخلی اطراف محل برگزاری نماز جمعه نظیر خیابان ادوارد براون، خیابان قدس، بزرگمهر و ... نیز در صورت نیاز موقتا مسدود خواهد بود.

به گفته معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ، تمهیدات لازم برای جای پارک موتورسیکلت‌ها و خودروها نیز اتخاذ شده و ناوگان حمل و نقل عمومی نیز برای جابجایی نمازگزاران فعال خواهد بود. همچنین خطوط سه و چهار مترو در ایستگاه‌های تئاتر شهر و میدان انقلاب نیز در دسترس نمازگزاران قرار دارد.

رازقی اضافه کرد:‌ هماهنگی‌های لازم با ستاد برگزاری نماز جمعه نیز انجام شده و با یاری خدا و حضور مأموران نماز جمعه تهران در نظم ترافیکی خوبی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام


11282526
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر ارشد خط ۵ مترو از اجرای گسترده و شتاب‌گرفته عملیات اورهال اساسی واگن‌های دوطبقه این خط در قالب طرح «استقبال از بهار» خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از تشدید نظارت‌های نوروزی در پایتخت خبر داد و اعلام کرد: مقرر شده که در طرح نوروزی رانندگان خودرو با سرعت‌های بیش از ۵۰ کیلومتر از حد مجاز تحویل مراجع قضایی شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پرونده پسر جوانی که به اتهام قتل پدر و خواهر نامزدش به دوبار قصاص محکوم شده بود، با نقض حکم از سوی دیوان عالی کشور برای رسیدگی دوباره به شعبه هم‌عرض فرستاده شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح نوروزی پلیس از ۲۵ اسفندماه آغاز می‌شود، پلیس می‌گوید که بدون مماشات و اغماض با تخلفات حادثه‌ساز و سرعت بحرانی برخورد می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از وقوع ۱۲ درصد فوتی‌های کشور در جاده‌ها خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: میانگین شاخص کیفیت هوای تهران هم‌اکنون بر روی عدد ۶۱ قرار گرفته و هوا در وضعیت قابل قبول، اما نزدیک به شرایط پاک است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ثبت‌نام سفر‌های نوروزی عتبات عالیات از ساعت ۱۰ صبح امروز -چهارشنبه ۶ اسفند- در سامانه عتبات سازمان حج و زیارت آغاز می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور املاک سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به لازم‌الاجرا شدن قانون «الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول» از سوم تیرماه ۱۴۰۳، از صدور ۸ میلیون سند مالکیت تک‌برگ سبزرنگ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه فراجا گفت: افزایش نرخ جریمه برخی تخلفات رانندگی از ۲۰ اسفند تا ۲۰ فروردین، اعمال محدودیت‌های کنترلی در محور‌های مواصلاتی و برخورد قاطع با تخلفات حادثه‌ساز از جمله برنامه‌های بازدارنده پلیس در ایام نوروز خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا از بارش برف و باران در برخی محور‌های کشور و ترافیک نیمه‌سنگین در آزادراه‌های منتهی به پایتخت خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است