اجتماعی 14:45 - 29 مهر 1400
معاون عملیات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از اتخاذ تهمیدات ترافیکی و انتظامی برای برگزاری نماز جمعه تهران پس از حدود ۲۰ ماه خبر داد.

تمهیدات پلیس برای نماز جمعه تهران/ انسداد موقت خیابان انقلاب

سرهنگ محمد رازقی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تهمیدات پلیس برای برگزاری نماز جمعه تهران که پس از ۲۰ ماه دوباره در دانشگاه تهران برگزار خواهد شد، گفت:‌ تمهیدات انتظامی و ترافیکی پلیس برای برگزاری نماز جمعه در دستورکار قرار گرفته است و با توجه به اینکه چندین ماه از عدم برگزاری نماز جمعه گذشته است تعداد بیشتری از مأموران پلیس راهور در معابر اطراف محل برگزاری نماز جمعه مستقر خواهند شد تا نسبت به مدیریت ترافیک اقدام کنند.

وی با بیان اینکه روز جمعه و در ساعات برگزاری نماز جمعه، مسیر خیابان انقلاب از میدان انقلاب تا خیابان وصال به طور موقت مسدود خواهد بود، ادامه داد:‌همچنین معابر داخلی اطراف محل برگزاری نماز جمعه نظیر خیابان ادوارد براون، خیابان قدس، بزرگمهر و ... نیز در صورت نیاز موقتا مسدود خواهد بود.

به گفته معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ، تمهیدات لازم برای جای پارک موتورسیکلت‌ها و خودروها نیز اتخاذ شده و ناوگان حمل و نقل عمومی نیز برای جابجایی نمازگزاران فعال خواهد بود. همچنین خطوط سه و چهار مترو در ایستگاه‌های تئاتر شهر و میدان انقلاب نیز در دسترس نمازگزاران قرار دارد.

رازقی اضافه کرد:‌ هماهنگی‌های لازم با ستاد برگزاری نماز جمعه نیز انجام شده و با یاری خدا و حضور مأموران نماز جمعه تهران در نظم ترافیکی خوبی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام


11282526
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده انتظامی کل کشور خطاب به والدین گفت: مراقب باشید فرزندانتان در تور کشته‌ساز‌ها نیفتند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول قوه قضاییه گفت: سیره و اندیشه امام علی (ع) همواره چراغ راه جوامع اسلامی در مسیر اخلاق، انصاف و مسئولیت‌پذیری بوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با تأکید بر نقش کلیدی اصناف در مدیریت بازار، هوشیاری و همکاری این قشر را پشتوانه اجرای سیاست‌های جدید اقتصادی دولت اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر رفاه جزئیات طرح جدید کالابرگ را تشریح کرد و گفت که این طرح با مشارکت بانک مرکزی، وزارت اقتصاد، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صمت، وزارت دادگستری، سازمان برنامه انجام شده و در انتهای زنجیره هم وزارت تعاون، قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس تهران بزرگ با صدور اطلاعیه‌ای، از شناسایی ۴۰ متهم انتشار اخبار جعلی اغتشاشات اخیر در فضای مجازی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور فراجا از ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس اطلاعات پایتخت، از دستگیری اراذل و اوباشی خبر داد که به اتهام درگیری و و قدرت نمایی با سلاح سرد تحت تعقیب بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در ساعات اخیر رسانه‌های ضد انقلاب و برخی افراد در فضای مجازی مدعی شده‌اند، فردی به نام ساغر اعتمادی در جریان اغتشاشات در استان چهارمحال و بختیاری کشته شده است که بررسی‌ها نشان می‌دهد این موضوع صحت ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سردار رادان گفت: از دو شب گذشته دستگیری هدفمند لیدر‌هایی که در فضای مجازی و تجمعات خیابانی اقدام به تحریک مردم می‌کردند، آغاز شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مجسمه والرین نماد زانو زدن والرین در برابر شاپور دوم که یادآوری یک رویداد مهم و تاریخی است به محل دائمی خود در ورودی فرودگاه بین‌المللی مهرآباد منتقل شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است