اجتماعی 18:13 - 07 تیر 1401

ورود ستاد اجرایی فرمان امام به باشگاه یک میلیاردی‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، آئین تقدیر از شرکت‌های صادراتی برتر ستاد اجرایی فرمان امام در سال ۱۴۰۰ امروز سه‌شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۱) در محل مرکز همایش‌های سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد.‬

معاون هماهنگی ستاد اجرایی فرمان امام در این مراسم با اشاره به تمرکز ستاد بر چهار اصل مهم گفت: محرومیت‌زدایی، اقتصاد مقاومتی، اشتغالزایی و تمرکز بر فعالیت‌های دانش‌بنیان چهار محوری است که ستون‌های فعالیت‌های ستاد اجرایی فرمان امام را تشکیل می‌دهد.

سیدمصطفی سیدهاشمی افزود: عمده فعالیت‌های ما در مناطق محروم و با مشارکت خود مردم انجام می‌شود و مجموعه‌های بزرگ و استراتژیکی مانند مجتمع اتان‌گیری مهر و فولاد جهان‌آرا که بخش زیادی از صادرات امسال ما را تأمین می‌کنند، در محروم‌ترین نقاط کشور تأسیس و احداث شدند.

وی افزود: ۲۷ شرکت در ستاد اجرایی فرمان امام محصولات خود را به مرز صادرات رسانده‌اند، در سال ۹۹ توانستیم ۴۰۰ میلیون و در سال ۱۴۰۰ موفق شدیم ۸۰۰ میلیون دلار صادرات داشته باشیم.

معاون ستاد اجرایی فرمان امام ادامه داد: امسال با آغاز صادرات محصولات مجتمع اتان پارسیان سپر، فولاد خرمشهر و پالایشگاه جاسک، میزان صادرات ما به یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار خواهد رسید و وارد باشگاه یک میلیاردی‌ها خواهیم شد.

سیدهاشمی خاطرنشان کرد: محصولات تولیدی این مجموعه‌ها، محصولات پیشرفته و دانش‌بنیان است و اصولاً در حوزه‌هایی ورود می‌کنیم که بخش خصوصی قادر به تولید آنها نیستند و هیچ‌گاه رقیب بخش خصوصی نخواهیم بود.

وی ادامه داد: مثلاً در مجتمع فولاد جهان‌آرا ورق‌های ۲.۲ متری تولید می‌کنیم که در کشور توان تولید آن وجود ندارد.

معاون نظارت و حسابرسی دفتر مقام معظم رهبری نیز در این مراسم با بیان اینکه درخت تنومند ستاد حاصل تدبیر و اندیشه امام (ره) و هدایت‌ها و کمک‌های مقام معظم رهبری بوده است، تصریح کرد: به فرموده رهبرانقلاب، ستاد اجرایی فرمان امام ثابت کرد می‌شود کار اقتصادی پاکیزه و بدون فساد کرد در حالی که خیلی‌ها فکر می‌کنند نمی‌توان کار اقتصادی را از شیوه‌های سالم و حلال انجام داد.

محمدجواد ایروانی افزود: عدالت وقتی عدالت است که نهادینه شود، عدم هم پایه بودن رشد با عدالت پاشنه آشیل و پارادایم لیبرالیسم است و لیبرالیسم کاری با عدالت ندارد.



وی ادامه داد: ستاد اجرایی فرمان امام در سال‌های اخیر الگوی ویژه و منحصر به فردی از تعامل نهادها با دولت و بخش‌های اجرایی به نمایش گذاشت و با روی کارآمدن دولت سیزدهم و تأکیدات دکتر رئیسی، امروز این شرایط برای هم‌افزایی تمام نهاد و سازمان‌ها با سه قوه برای حل مشکلات اقتصادی کشور و پیدا کردن راه حل مناسب برای معضلات موجود بسیار هموارتر است.

معاون نظارت و حسابرسی دفتر مقام معظم رهبری تأکید کرد: دکتر مخبر سهم خوب و درخشانی در شکل‌گیری این درخت تنومند و مقدس دارد و خدمت در این نهاد مقدس افتخار بزرگی است.

مدیرعامل گروه اقتصادی تدبیر نیز در این نشست با بیان اینکه گروه توسعه اقتصادی تدبیر شامل هشت هلدینگ در حوزه‌های مختلف اقتصادی اعم از انرژی، دارو، فناوری اطلاعات و مشاوره مدیریت و بازار سرمایه است، تصریح کرد: این هشت هلدینگ بالای ۳۰۰ ‪هزار میلیارد تومان تولید و خلق ارزش را در سال‌های گذشته داشته‌اند و حسابرسی مجموع شرکت‌های گروه که بالای ۹۵ درصد هستند به صورت موفق برگزار شده است.



سیدرضا موسوی ادامه داد: گروه تدبیر به عنوان یک گروه اقتصادی پیشرو و با مدیران جهادی و با روحیه خاص ارزشی توانسته این مسیر پر پیچ و خم را طی کند.

وی افزود: اغلب پروژه‌های مهم و بزرگ ستاد اجرایی فرمان امام در مناطق محروم و کم‌برخوردار کشور اجرایی می‌شوند و با تأکید دکتر مخبر و دکتر نوروزی در به کارگیری از نیروهای متخصص بومی و ایجاد اشتغال دراین مناطق و تغییر وضع معیشتی مردم دراین نقاط اصرار و تأکید داریم.

موسوی خاطرنشان کرد: بالغ بر ۳۸ هزار میلیارد تومان پروژه جدید و ۱۹ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در سال ۱۴۰۱ داریم و کمیته تأمین مالی ما آماده همکاری با شرکت‌های دانش بنیان است.

در ادامه این مراسم از شرکت‌های برتر تدبیر تقدیر به عمل آمد.


11608255
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» میدری گفت: در بررسی میدانی مشخص شد تعدادی از واحدهای تولیدی به دلیل خسارات حادثه بندر شهید رجایی و تأخیر در پرداخت خسارات بیمه‌ای و تخصیص ارز، ناچار به تعدیل نیرو شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول قوه قضاییه بخشنامه ممنوعیت دریافت ثمن معامله و لحاظ سایر آسیب‌های مترتب بر درج پیش نویس قرارداد موضوع ماده ۳ قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول را ابلاغ کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و نیز طرح‌های سراسری از دستگیری ۵۱ نفر به اتهام قاچاق و احتکار نهاده‌های دامی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در یادداشتی نوشت: توجه به هشدار پلیس یکی از جلوه‌های نظم حقوقی و شاخص‌های توسعه فرهنگی در جوامع مدنی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا گفت: مشمولان و خانواده‌های آنان به تبلیغات فضای مجازی درباره صدور کارت‌های پایان خدمت و معافیت سربازی اعتماد نکنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عباس نژاد گفت:مقرر شد بانوانی که کارمند دولت هستند و فرزندانشان مشمول مهدکودک و پیش‌دبستانی می‌شوند، با هماهنگی ادارات مربوطه از مزایای دورکاری بهره‌مند شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوای شهرداری تهران گفت: وزش باد‌های خفیف فعلی تأثیر قابل توجهی بر کاهش آلودگی ندارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» روابط‌عمومی سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر اعلام کرد: بالگرد‌های این جمعیت برای انجام عملیات اطفای حریق جنگل‌های الیت چالوس تاکنون ۱۲ سورتی پرواز انجام دادند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با حضور در محل آتش‌سوزی جنگل الیت چالوس از مناطق آسیب‌دیده بازدید و سپس در جلسه ستاد مدیریت بحران برای بررسی راهکار‌های فوری مهار حریق شرکت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس شورای فرهنگ عمومی استان تهران گفت: فرصت‌های جدی برای تعمیق اثرگذاری برنامه‌های فرهنگی استان وجود دارد و مدیران فرهنگی باید از این فرصت به‌درستی استفاده کنند

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است