اقتصادی 18:12 - 20 شهریور 1398
سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت خبر داد:
سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: تلاش برای پیاده‌سازی عملی نهضت ساخت داخل با محوریت خوداتکایی در تولید کالاهای حساس، ضروری و راهبردی؛ از مهمترین سیاست‌های سال جاری است.

اجرای نهضت ساخت داخل با خوداتکایی در تولید کالاهای حساس

به گزارش ایسنا به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، مهدی صادقی نیارکی اظهار کرد: در راستای توسعه تولید ملی سامانه‌ای به نام توان ایران با محوریت بهم‌رسانی نیازها و توانمندی‌های صنعتی طراحی و به صورت آزمایشی رونمایی شده است.

وی هدف از پیاده‌سازی نهضت ساخت داخل را کاهش آسیب‌پذیری و افزایش استحکام و توسعه و تعمیق ساخت داخل در صنایع مزیت‌دار اعلام کرد.

سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت در ادامه به ابلاغ قانون حداکثر استفاده از توان تولید ملی و رونمایی از سامانه توان ایران اشاره و خاطرنشان کرد: این سامانه در راستای اجرای این قانون و بهم‌رسانی نیازها و توانمندی‌های صنعتی، معدنی و... در کشور ایجاد و بستر را برای توسعه تولید ایرانی دارای مشابه خارجی فراهم خواهد کرد.

وی با نگاهی به برخی از مواد این قانون خاطرنشان کرد: آیین‌نامه اجرایی این قانون با محوریت مرکز توسعه ساخت داخل در حال پیگیری است و با همکاری سایر نهادها، پیش‌نویس این آیین‌نامه آماده خواهد شد.

صادقی نیارکی در بخش دیگری از سخنانش به تشکیل میز دوم تعمیق ساخت داخل در صنعت خودرو پرداخت و تصریح کرد: این میز تخصصی نیز به زودی با محوریت تشکلهای تخصصی در صنعت قطعه‌سازی کشور برگزار خواهد شد.

انتهای پیام


10235094
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: ارز مسافری و دانشجویی و سایر سرفصل‌های این بخش هم بر مبنای نرخ تالار دوم است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: بارش ها تا پایان هفته در بسیاری از مناطق کشور ادامه دارد‌.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت گفت:در صورت تداوم هوای سرد، میزان مصرف گاز به ۶۸۰ میلیون مترمکعب افزایش خواهد یافت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» انتخاب وکیل مناسب یکی از مهم‌ترین تصمیم‌ها در مسیر پیگیری پرونده‌های حقوقی و کیفری است. در این میان، وکیل قاضی بازنشسته جایگاه ویژه‌ای دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت:بیش از ۴۳ هزار خانوار با جمعیتی بالغ بر ۲۰۰ هزار نفر در پهنه‌های پرخطر کشور سکونت دارند و تداوم این روند، مدیریت بحران را پرهزینه‌تر و پیچیده‌تر خواهد کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز گفت:مصرف گاز خانگی و تجاری و صنایع جزء در روز گذشته به حدود ۶۱۵ میلیون مترمکعب در روز رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران گفت:افزایش تعداد رایزنان بازرگان ج.ا.ایران و افزایش میزان صادرات در کشورهای مختلف عضو سازمان در دستور کار است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور وزیر صمت گفت:قطع گاز و برق صنایع، به‌ویژه صنایع صادراتی و ارزآور، به‌عنوان امری اجتناب‌ناپذیر تلقی می‌شد که با پیگیری‌های صورت گرفته این مشکل رفع شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» خزانه‌دار کل کشور بر ساماندهی خودروهای دولتی تاکید کرد و با بیان اینکه طی سال‌های گذشته اقدامات خوبی در این بخش انجام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۲۶ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است