اقتصادی 18:12 - 20 شهریور 1398
سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت خبر داد:
سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: تلاش برای پیاده‌سازی عملی نهضت ساخت داخل با محوریت خوداتکایی در تولید کالاهای حساس، ضروری و راهبردی؛ از مهمترین سیاست‌های سال جاری است.

اجرای نهضت ساخت داخل با خوداتکایی در تولید کالاهای حساس

به گزارش ایسنا به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، مهدی صادقی نیارکی اظهار کرد: در راستای توسعه تولید ملی سامانه‌ای به نام توان ایران با محوریت بهم‌رسانی نیازها و توانمندی‌های صنعتی طراحی و به صورت آزمایشی رونمایی شده است.

وی هدف از پیاده‌سازی نهضت ساخت داخل را کاهش آسیب‌پذیری و افزایش استحکام و توسعه و تعمیق ساخت داخل در صنایع مزیت‌دار اعلام کرد.

سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت در ادامه به ابلاغ قانون حداکثر استفاده از توان تولید ملی و رونمایی از سامانه توان ایران اشاره و خاطرنشان کرد: این سامانه در راستای اجرای این قانون و بهم‌رسانی نیازها و توانمندی‌های صنعتی، معدنی و... در کشور ایجاد و بستر را برای توسعه تولید ایرانی دارای مشابه خارجی فراهم خواهد کرد.

وی با نگاهی به برخی از مواد این قانون خاطرنشان کرد: آیین‌نامه اجرایی این قانون با محوریت مرکز توسعه ساخت داخل در حال پیگیری است و با همکاری سایر نهادها، پیش‌نویس این آیین‌نامه آماده خواهد شد.

صادقی نیارکی در بخش دیگری از سخنانش به تشکیل میز دوم تعمیق ساخت داخل در صنعت خودرو پرداخت و تصریح کرد: این میز تخصصی نیز به زودی با محوریت تشکلهای تخصصی در صنعت قطعه‌سازی کشور برگزار خواهد شد.

انتهای پیام


10235094
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون صنایع مجلس گفت: موضوع بدقولی خودروسازان در تحویل خودرو‌های پیش فروش شده در مجلس در حال پیگیری است که به زودی به این موضوع رسیدگی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین آمار‌های اعلام شده اجرای پروژه ۸۰ مگاواتی خورشیدی در دهلران، ۱۰ مگاواتی در میبد یزد، و امضای تفاهم‌نامه‌هایی با استان‌های یزد، کرمان، ایلام و فارس برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی با ظرفیت‌های ۵۰۰ تا هزار مگاوات در دستور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دستیار و مشاور ویژه امور سهام عدالت رئیس سازمان بورس گفت: سود سهام عدالت برای افرادی با سبد ۵۳۲ هزار تومان، ۶۰۷ هزار تومان و برای آنهایی که سهام عدالت یک میلیون تومانی دارند، یک میلیون و ۱۴۱ هزار تومان خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سود سهام عدالت از عصر امروز برای مشمولان واریز خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل استاندارد استان تهران با تاکید بر اجباری بودن استاندارد ترازو‌ها و باسکول‌های الکترونیکی، از توقیف یک‌هزار و ۶۰۰ دستگاه ترازوی دیجیتالی و باسکول مکانیکی غیراستاندارد، در هفته گذشته خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی گفت: قیمت مصوب مرغ گوشتی به ۲۷۸ هزار تومان برای مصرف کننده رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: بعد از حذف ارز ترجیحی، قیمت جدید جو بالاتر از گندم است که همین خاطر این نگرانی وجود دارد که گندم تولیدی به سمت دامداری ها برود، از این رو اصلاح قیمت گندم در کمیته ها در حال بررسی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز ایران گفت: میزان استفاده از گاز طی روز گذشته به ۶۵۰ میلیون متر مکعب رسید
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان حذف ارز ترجیحی و پرداخت یارانه به انتهای زنجیره در کنار اتخاذ سیاست‌های حمایتی از تولیدکنندگان منجر به افزایش بهره وری و در نتیجه تنظیم بازار خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس گفت:کالابرگ یک میلیون تومانی بخش مهمی از هزینه‌های خوراکی پنج دهک پایین جامعه را تامین خواهد کرد و از سوی دیگر ایجاد ثبات در بازار ارز کشور با حرکت به سمت نظام تک‌نرخی ارز است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است