اقتصادی 18:12 - 20 شهریور 1398
سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت خبر داد:
سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: تلاش برای پیاده‌سازی عملی نهضت ساخت داخل با محوریت خوداتکایی در تولید کالاهای حساس، ضروری و راهبردی؛ از مهمترین سیاست‌های سال جاری است.

اجرای نهضت ساخت داخل با خوداتکایی در تولید کالاهای حساس

به گزارش ایسنا به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، مهدی صادقی نیارکی اظهار کرد: در راستای توسعه تولید ملی سامانه‌ای به نام توان ایران با محوریت بهم‌رسانی نیازها و توانمندی‌های صنعتی طراحی و به صورت آزمایشی رونمایی شده است.

وی هدف از پیاده‌سازی نهضت ساخت داخل را کاهش آسیب‌پذیری و افزایش استحکام و توسعه و تعمیق ساخت داخل در صنایع مزیت‌دار اعلام کرد.

سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت در ادامه به ابلاغ قانون حداکثر استفاده از توان تولید ملی و رونمایی از سامانه توان ایران اشاره و خاطرنشان کرد: این سامانه در راستای اجرای این قانون و بهم‌رسانی نیازها و توانمندی‌های صنعتی، معدنی و... در کشور ایجاد و بستر را برای توسعه تولید ایرانی دارای مشابه خارجی فراهم خواهد کرد.

وی با نگاهی به برخی از مواد این قانون خاطرنشان کرد: آیین‌نامه اجرایی این قانون با محوریت مرکز توسعه ساخت داخل در حال پیگیری است و با همکاری سایر نهادها، پیش‌نویس این آیین‌نامه آماده خواهد شد.

صادقی نیارکی در بخش دیگری از سخنانش به تشکیل میز دوم تعمیق ساخت داخل در صنعت خودرو پرداخت و تصریح کرد: این میز تخصصی نیز به زودی با محوریت تشکلهای تخصصی در صنعت قطعه‌سازی کشور برگزار خواهد شد.

انتهای پیام


10235094
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه فناوری و هوشمندسازی سازمان راهداری گفت: حداکثر تردد بین‌استانی در روز‌های ۲۹ اسفند تا اول فروردین و با عبور ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار وسیله از سطح جاده‌ها پیش‌بینی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در سال‌های اخیر، فشارهای روانی ناشی از سبک زندگی شهری، مشکلات اقتصادی، روابط پیچیده انسانی و استرس‌های شغلی باعث شده مراجعات به روانشناس افزایش چشمگیری داشته باشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در محور قزوین _ کرج گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از فردا شنبه در شهر‌های شمالی شاهد کاهش نسبی دمای هوا خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران گفت: با توجه به نوسان نرخ ارز و قیمت جو و ذرت و افزایش هزینه های تولید، قیمت منطقی خرید تضمینی هرکیلو گندم ۵۲ هزارتومان است‌.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نظام مهندسی کشور گفت: با گذشت ۳۰ سال از عمر نظام مهندسی حوزه طراحی و نظارت روندی مستمر و رو به رشد داشته و در بخش اجرا نیز به‌ویژه در سال‌های اخیر اقدامات مؤثری آغاز شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه کافه قنادان تهران گفت: تمامی واحد‌های تولیدی اقدام به تولید شیرینی شب عید کردند و کمبودی در این خصوص وجود ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن کشتارگاه و صنایع بسته بندی طیور گفت: برآوردها حاکی از آن است که از نیمه اسفند با ازدیاد تقاضا قیمت مرغ به نرخ منطقی نزدیک شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر امور گلخانه‌های وزارت جهاد گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که تا پایان سال تولید محصولات گلخانه‌ای به بیش از ۳ میلیون و ۸۰۰ هزارتن برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس گفت: اصلاح سیاست‌های ارزی کشور علاوه بر ایجاد شفافیت زمینه ساز کاهش امضا‌های طلایی در بخش‌های مختلف اقتصادی شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است