اقتصادی 18:12 - 20 شهریور 1398
سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت خبر داد:
سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: تلاش برای پیاده‌سازی عملی نهضت ساخت داخل با محوریت خوداتکایی در تولید کالاهای حساس، ضروری و راهبردی؛ از مهمترین سیاست‌های سال جاری است.

اجرای نهضت ساخت داخل با خوداتکایی در تولید کالاهای حساس

به گزارش ایسنا به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، مهدی صادقی نیارکی اظهار کرد: در راستای توسعه تولید ملی سامانه‌ای به نام توان ایران با محوریت بهم‌رسانی نیازها و توانمندی‌های صنعتی طراحی و به صورت آزمایشی رونمایی شده است.

وی هدف از پیاده‌سازی نهضت ساخت داخل را کاهش آسیب‌پذیری و افزایش استحکام و توسعه و تعمیق ساخت داخل در صنایع مزیت‌دار اعلام کرد.

سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت در ادامه به ابلاغ قانون حداکثر استفاده از توان تولید ملی و رونمایی از سامانه توان ایران اشاره و خاطرنشان کرد: این سامانه در راستای اجرای این قانون و بهم‌رسانی نیازها و توانمندی‌های صنعتی، معدنی و... در کشور ایجاد و بستر را برای توسعه تولید ایرانی دارای مشابه خارجی فراهم خواهد کرد.

وی با نگاهی به برخی از مواد این قانون خاطرنشان کرد: آیین‌نامه اجرایی این قانون با محوریت مرکز توسعه ساخت داخل در حال پیگیری است و با همکاری سایر نهادها، پیش‌نویس این آیین‌نامه آماده خواهد شد.

صادقی نیارکی در بخش دیگری از سخنانش به تشکیل میز دوم تعمیق ساخت داخل در صنعت خودرو پرداخت و تصریح کرد: این میز تخصصی نیز به زودی با محوریت تشکلهای تخصصی در صنعت قطعه‌سازی کشور برگزار خواهد شد.

انتهای پیام


10235094
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: با توجه به فراوانی کالا و رکود حاکم بر بازار، قیمت اقلام اساسی ۵ تا ۷ درصد کاهش داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر فدراسیون طیور نیاز ماهانه گوشت مرغ کشور را ۲۲۰ هزارتن اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون صنایع مجلس گفت:در حال حاضر بازار خودرو از نظر قیمت در وضعیت مناسبی قرار ندارد و نیازمند ساماندهی جدی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون صنایع مجلس گفت: در حال حاضر بازار خودرو از نظر قیمت در وضعیت مناسبی قرار ندارد و نیازمند ساماندهی جدی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس ابلاغ گمرک ایران به گمرکات اجرایی کشور، تشریفات ترخیص کالا‌های اساسی از گمرکات باید حداکثر در مدت پنج روز انجام شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران گفت: افزایش مدت اعتبار گواهینامه‌های استاندارد منوط به ارائه برنامه‌های تضمین کیفیت از سوی خودروسازان است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور از کاهش محسوس دمای هوا در نواحی شمال شرق کشور خبر داد و گفت: روز جمعه سامانه بارشی جدید از سمت شمال غرب وارد کشور خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:طی حدود یک‌سال‌ونیم گذشته و تا هشت‌ماهه امسال، در مجموع ۷۲ هزار هکتار زمین شهری و روستایی در کشور تامین شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور گفت: دولت پس از جراحی اقتصادی، در فرآیند‌های تامین کالا حداکثر تسهیل را باید ایجاد کند و مطالبات بخش خصوصی را به فوریت پرداخت کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که بسیاری از کارشناسان اعلام می‌کنند تنها راهکار برای بهبود وضعیت بازار خودرو واردات است تاخیر در ترخیص خودرو از گمرکات زمینه ساز کندی واردات شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است