اقتصادی 15:42 - 13 تیر 1399

صرفه جویی ۶۰ میلیون یورویی در صنعت حفاری نفت توسط بنیاد مستضعفان

به گزارش خبرگزاری مهر، سید پرویز فتاح در حاشیه بازدید از سکوهای حفاری شناور سحر یک و ۲ در منطقه خلیج فارس، با اشاره به فعالیت این سکوها اظهار کرد: بهمن ماه سال گذشته شرکت ملی نفت و شرکت نفت فلات قاره، طی قراردادی با بنیاد مستضعفان، به این دکل‌های حفاری مأموریت دادند که با استقرار در منطقه خلیج فارس، عملیات تعمیر و حفر تعدادی از چاه‌های نفتی را با هدف افزایش تولید و افزایش راندمان تولید نفت، عهده دار شوند.

رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به ظرفیت بسیار بالای دکل‌های شناور سحر یک و ۲ گفت: این دکل‌های شناور قابلیت‌های حفاری بسیاری دارند و امروز قیمت جایگزینی هریک از این دکل‌ها، بیش از ۲۰۰ میلیون دلار است و مجهز به بروزترین تجهیزات و تکنولوژی برای حفر چاه‌های نفتی هستند.

فتاح با اعلام خبر اورهال و بازسازی اساسی سکوی شناور سحر ۲ به دست متخصصان داخلی در ایران گفت: این سکوی ۸۰۰۰ تنی، به دست متخصصان داخلی و دانشمندان کشورمان در شرایط تحریمی بازسازی و اورهال شد و تمامی بخش‌های حساس این سکو شامل پمپ‌ها، سیستم‌های حفاری، سازه و تجهیزات فنی آن با توان نیروهای متخصص کشور بازسازی شد.

رئیس بنیاد مستضعفان با بیان اینکه در حال حاضر ۴۵۰ نفر بر روی دکل‌های شناور سحر یک و ۲ مشغول به کار هستند و تعدادی قابل توجهی نیز وظیفه پشتیبانی از عملیات این دو سکو را عهده دارند، ادامه داد: این دو سکوی حفاری شناور، قابلیت حفاری انواع چاه‌های عمودی، با زاویه و حتی افقی را دارند.

فتاح با بیان اینکه فعالیت در میادین مشترک، یک ضرورت است گفت: ما در این بخش به دنبال افزایش تولید نفت و افزایش راندمان هستیم.

وی با غرورآمیز توصیف کردن، انجام تمامی مأموریت‌های نفتی کشور با تکیه بر تخصص داخلی و ایرانی گفت: این سکوهای حفاری در مالکیت ایران هستند و تمام کارکنان و ناظران آنها نیز جزو متخصصان داخلی و دانشمندان ایرانی هستند و با توان این جوان‌ها، تمامی قطعاتی که تا پیش از این توسط شرکت‌های خارجی تعمیر می‌شد، در داخل کشور نوسازی و تعمیر می‌شود.

رئیس بنیاد مستضعفان با قابل تقدیر خواندن اعتمادی که به جوانان متخصص داخلی شد تا این مأموریت به دست آنها انجام شود گفت: در شرایط امروز می‌توانیم به جرأت بگوییم که هیچ تقاضایی در کشور معطل تحریم‌ها نیست و تحریم دشمنان علیه کشورمان شکست خورده اند.

وی گفت: ما همچنین به مسئولان وزارت نفت اعلام کرده ایم که آمادگی داریم تا در صورت نیاز به حضور دکل حفاری شناور سوم در منطقه خلیج فارس، این نیاز کشور را نیز تأمین کنیم.

فتاح در پایان با اشاره به اینکه تمامی نیازهای سکوهای حفاری سحر یک و ۲ برای انجام ماموریتشان از داخل تأمین می‌شود گفت: نکته قابل توجه این است که در صورت عدم وجود چنین سکوهای حفاری در کشور، انجام مأموریت سکوهای حفاری شناور سحر یک و ۲، نیازمند بیش از ۶۰ میلیون یورو بود که امروز خوشبختانه با وجود این ۲ سکوی شناور حفاری، هیچ ارزی برای مأموریت‌های محوله از کشور خارج نمی‌شود و تمام هزینه‌ها به صورت ریالی انجام می‌شود.


10600980
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی از خرید بیش از ۱۲۱ هزار میلیارد تومان کالای اساسی توسط مردم از طریق کالابرگ خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سامانه عرضه خودرو‌های وارداتی در اطلاعیه‌ای شرایط جدید ثبت‌نام و انتخاب خودرو‌های وارداتی را از فردا ۲۵ بهمن اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل سندیکای صنعت برق ایران گفت: تمرکز بر تولید داخل و فعال‌سازی پروژه‌های متوقف‌شده، طی سال‌های اخیر به یکی از مهم‌ترین راهبرد‌های صنعت برق تبدیل شده و همین رویکرد، نقش تعیین‌کننده‌ای در مدیریت شرایط دشوار شبکه ایفا کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین اعلام مرکز آمار، نرخ بیکاری جمعیت ۱۵ساله و بیشتر ۷.۴ درصد اعلام شده است که یک دهم درصد افزایش را نشان می‌دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۲۲ بهمن در ارتفاع ۲۴ درصد ثابت ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته کاری که گذشت شاخص کل بورس با افت ۰.۷۳ درصدی به سطح ۴ میلیون و ۲۹ هزار و ۸۱۹ واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، با توجه به ذخایر مناسب کالا و فراوانی عرضه، قیمت کالا‌های اساسی در بازار متعادل شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: تا پایان هفته شاهد بارش برف و باران در نواحی شمال و شمال غرب کشور هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: بارش برف و باران در برخی از محور‌های استان البرز و تهران گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان معتقدند همزمان با اصلاح سیاست‌های ارزی علاوه بر شفافیت اقتصادی شاهد بهبود و پایداری اقتصاد کشور خواهیم بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است