اقتصادی 15:42 - 13 تیر 1399

صرفه جویی ۶۰ میلیون یورویی در صنعت حفاری نفت توسط بنیاد مستضعفان

به گزارش خبرگزاری مهر، سید پرویز فتاح در حاشیه بازدید از سکوهای حفاری شناور سحر یک و ۲ در منطقه خلیج فارس، با اشاره به فعالیت این سکوها اظهار کرد: بهمن ماه سال گذشته شرکت ملی نفت و شرکت نفت فلات قاره، طی قراردادی با بنیاد مستضعفان، به این دکل‌های حفاری مأموریت دادند که با استقرار در منطقه خلیج فارس، عملیات تعمیر و حفر تعدادی از چاه‌های نفتی را با هدف افزایش تولید و افزایش راندمان تولید نفت، عهده دار شوند.

رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به ظرفیت بسیار بالای دکل‌های شناور سحر یک و ۲ گفت: این دکل‌های شناور قابلیت‌های حفاری بسیاری دارند و امروز قیمت جایگزینی هریک از این دکل‌ها، بیش از ۲۰۰ میلیون دلار است و مجهز به بروزترین تجهیزات و تکنولوژی برای حفر چاه‌های نفتی هستند.

فتاح با اعلام خبر اورهال و بازسازی اساسی سکوی شناور سحر ۲ به دست متخصصان داخلی در ایران گفت: این سکوی ۸۰۰۰ تنی، به دست متخصصان داخلی و دانشمندان کشورمان در شرایط تحریمی بازسازی و اورهال شد و تمامی بخش‌های حساس این سکو شامل پمپ‌ها، سیستم‌های حفاری، سازه و تجهیزات فنی آن با توان نیروهای متخصص کشور بازسازی شد.

رئیس بنیاد مستضعفان با بیان اینکه در حال حاضر ۴۵۰ نفر بر روی دکل‌های شناور سحر یک و ۲ مشغول به کار هستند و تعدادی قابل توجهی نیز وظیفه پشتیبانی از عملیات این دو سکو را عهده دارند، ادامه داد: این دو سکوی حفاری شناور، قابلیت حفاری انواع چاه‌های عمودی، با زاویه و حتی افقی را دارند.

فتاح با بیان اینکه فعالیت در میادین مشترک، یک ضرورت است گفت: ما در این بخش به دنبال افزایش تولید نفت و افزایش راندمان هستیم.

وی با غرورآمیز توصیف کردن، انجام تمامی مأموریت‌های نفتی کشور با تکیه بر تخصص داخلی و ایرانی گفت: این سکوهای حفاری در مالکیت ایران هستند و تمام کارکنان و ناظران آنها نیز جزو متخصصان داخلی و دانشمندان ایرانی هستند و با توان این جوان‌ها، تمامی قطعاتی که تا پیش از این توسط شرکت‌های خارجی تعمیر می‌شد، در داخل کشور نوسازی و تعمیر می‌شود.

رئیس بنیاد مستضعفان با قابل تقدیر خواندن اعتمادی که به جوانان متخصص داخلی شد تا این مأموریت به دست آنها انجام شود گفت: در شرایط امروز می‌توانیم به جرأت بگوییم که هیچ تقاضایی در کشور معطل تحریم‌ها نیست و تحریم دشمنان علیه کشورمان شکست خورده اند.

وی گفت: ما همچنین به مسئولان وزارت نفت اعلام کرده ایم که آمادگی داریم تا در صورت نیاز به حضور دکل حفاری شناور سوم در منطقه خلیج فارس، این نیاز کشور را نیز تأمین کنیم.

فتاح در پایان با اشاره به اینکه تمامی نیازهای سکوهای حفاری سحر یک و ۲ برای انجام ماموریتشان از داخل تأمین می‌شود گفت: نکته قابل توجه این است که در صورت عدم وجود چنین سکوهای حفاری در کشور، انجام مأموریت سکوهای حفاری شناور سحر یک و ۲، نیازمند بیش از ۶۰ میلیون یورو بود که امروز خوشبختانه با وجود این ۲ سکوی شناور حفاری، هیچ ارزی برای مأموریت‌های محوله از کشور خارج نمی‌شود و تمام هزینه‌ها به صورت ریالی انجام می‌شود.


10600980
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت گفت:هرواحد صنعتی که در کشور ایجاد می‌شود، ستون فقرات اقتصاد ملی را استوارتر می‌سازد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران از انتقال روزانه حدود ۱۸۰ میلیون لیتر فرآورده و حدود ۲۰۰ میلیون لیتر نفت خام از طریق خطوط لوله در سراسر کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، از نصب و راه‌اندازی بالاترین ظرفیت نیروگاه خورشیدی پشت‌بامی بر روی ۱۰۰۰ نقطه شامل ساختمان‌های اداری، مسکونی، تجاری و عمومی در تهران خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:با توجه به نزدیکی این فرودگاه به فرودگاه امام خمینی (ره) و فرودگاه‌های تهران، سرمایه‌گذاری موازی در این حوزه توجیه‌پذیر نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مقاوم سازی مسکن روستایی در کشور زمینه ساز کاهش خسارت در بلایای طبیعی شده که همین امر باعث استقبال بیشتر متقاضیان در روند نوسازی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از اواخر امشب با ورود سامانه بارشی شاهد کاهش دما در نواحی شمالی کشور خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نوری با تأکید بر پایداری تولید و تأمین کالا‌های اساسی گفت: با وجود سخت‌ترین شرایط اقتصادی، ارزی و تحولات بین‌المللی، امنیت غذایی کشور به طور کامل برقرار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی از برنامه این وزارتخانه برای افتتاح ۱۴۰ هزار واحد مسکونی و تحویل بیش از ۲۰ هزار قطعه زمین مربوط به طرح جوانی جمعیت تا پایان امسال خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان تامین اجتماعی گفت: هزینه‌های ماهانه ۱۲۵ همت است که ۱۰۰ همت از این میزان حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» هشتاد و پنجمین جلسه شورای حقوق و دستمزد برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است