اقتصادی 15:42 - 13 تیر 1399

صرفه جویی ۶۰ میلیون یورویی در صنعت حفاری نفت توسط بنیاد مستضعفان

به گزارش خبرگزاری مهر، سید پرویز فتاح در حاشیه بازدید از سکوهای حفاری شناور سحر یک و ۲ در منطقه خلیج فارس، با اشاره به فعالیت این سکوها اظهار کرد: بهمن ماه سال گذشته شرکت ملی نفت و شرکت نفت فلات قاره، طی قراردادی با بنیاد مستضعفان، به این دکل‌های حفاری مأموریت دادند که با استقرار در منطقه خلیج فارس، عملیات تعمیر و حفر تعدادی از چاه‌های نفتی را با هدف افزایش تولید و افزایش راندمان تولید نفت، عهده دار شوند.

رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به ظرفیت بسیار بالای دکل‌های شناور سحر یک و ۲ گفت: این دکل‌های شناور قابلیت‌های حفاری بسیاری دارند و امروز قیمت جایگزینی هریک از این دکل‌ها، بیش از ۲۰۰ میلیون دلار است و مجهز به بروزترین تجهیزات و تکنولوژی برای حفر چاه‌های نفتی هستند.

فتاح با اعلام خبر اورهال و بازسازی اساسی سکوی شناور سحر ۲ به دست متخصصان داخلی در ایران گفت: این سکوی ۸۰۰۰ تنی، به دست متخصصان داخلی و دانشمندان کشورمان در شرایط تحریمی بازسازی و اورهال شد و تمامی بخش‌های حساس این سکو شامل پمپ‌ها، سیستم‌های حفاری، سازه و تجهیزات فنی آن با توان نیروهای متخصص کشور بازسازی شد.

رئیس بنیاد مستضعفان با بیان اینکه در حال حاضر ۴۵۰ نفر بر روی دکل‌های شناور سحر یک و ۲ مشغول به کار هستند و تعدادی قابل توجهی نیز وظیفه پشتیبانی از عملیات این دو سکو را عهده دارند، ادامه داد: این دو سکوی حفاری شناور، قابلیت حفاری انواع چاه‌های عمودی، با زاویه و حتی افقی را دارند.

فتاح با بیان اینکه فعالیت در میادین مشترک، یک ضرورت است گفت: ما در این بخش به دنبال افزایش تولید نفت و افزایش راندمان هستیم.

وی با غرورآمیز توصیف کردن، انجام تمامی مأموریت‌های نفتی کشور با تکیه بر تخصص داخلی و ایرانی گفت: این سکوهای حفاری در مالکیت ایران هستند و تمام کارکنان و ناظران آنها نیز جزو متخصصان داخلی و دانشمندان ایرانی هستند و با توان این جوان‌ها، تمامی قطعاتی که تا پیش از این توسط شرکت‌های خارجی تعمیر می‌شد، در داخل کشور نوسازی و تعمیر می‌شود.

رئیس بنیاد مستضعفان با قابل تقدیر خواندن اعتمادی که به جوانان متخصص داخلی شد تا این مأموریت به دست آنها انجام شود گفت: در شرایط امروز می‌توانیم به جرأت بگوییم که هیچ تقاضایی در کشور معطل تحریم‌ها نیست و تحریم دشمنان علیه کشورمان شکست خورده اند.

وی گفت: ما همچنین به مسئولان وزارت نفت اعلام کرده ایم که آمادگی داریم تا در صورت نیاز به حضور دکل حفاری شناور سوم در منطقه خلیج فارس، این نیاز کشور را نیز تأمین کنیم.

فتاح در پایان با اشاره به اینکه تمامی نیازهای سکوهای حفاری سحر یک و ۲ برای انجام ماموریتشان از داخل تأمین می‌شود گفت: نکته قابل توجه این است که در صورت عدم وجود چنین سکوهای حفاری در کشور، انجام مأموریت سکوهای حفاری شناور سحر یک و ۲، نیازمند بیش از ۶۰ میلیون یورو بود که امروز خوشبختانه با وجود این ۲ سکوی شناور حفاری، هیچ ارزی برای مأموریت‌های محوله از کشور خارج نمی‌شود و تمام هزینه‌ها به صورت ریالی انجام می‌شود.


10600980
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: درآمد‌های نفتی در بودجه ۱۴۰۵ نسبت به‌سال جاری کاهش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در عرضه یازدهم خودرو‌های وارداتی، بیش از ۱۱۰ هزار نفر با وکالتی‌کردن حساب‌های بانکی خود وارد فرآیند ثبت‌نام شدند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با صدور اطلاعیه‌ای از آغاز عرضه بنزین سوپر وارداتی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:شنبه با ورود سامانه بارشی جدید در بخش‌هایی از شمال غرب، غرب، ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس مرکزی، ابرناکی، بارش باران و برف و کاهش دما رخ می‌دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۳ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران از افزایش ظرفیت انتقال نفت خام از جنوب به مرکز و شمال کشور با بهره‌برداری از خط لوله جدید انتقال نفت خام سبزآب - تنگ فنی خبر داد و گفت: امروز برای نخستین بار نخستین محموله نفت خام از طریق این خط ل...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران از افزایش ظرفیت انتقال نفت خام از جنوب به مرکز و شمال کشور با بهره‌برداری از خط لوله جدید انتقال نفت خام سبزآب - تنگ فنی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز گفت: میزان مصرف گاز در ۲۴ ساعته گذشته به ۶۵۹ میلیون متر مکعب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) گفت: وجود همزمان سه شیوه حمل‌ونقل هوایی، ریلی و جاده‌ای در شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)، این منطقه را به یکی از کم‌نظیرترین ظرفیت‌های لجستیکی کشور تبدیل کرده است که فرصت مناسبی برای استفاده از تجربیات مشترک...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در لایحه بودجه پیشنهادی ۱۴۰۵، مابه‌التفاوت نرخ ارز دارو، شیر خشک اطفال و ملزومات مصرفی پزشکی (تا نرخ ارز ترجیحی ۲۸۵۰ قران)، ۸۵ میلیارد ریال (۸۵۰۰ میلیارد تومان) پیشنهاد شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است