فرهنگی‌هنری 14:15 - 30 شهریور 1396
آیت الله راستی کاشانی، با عضویت در جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، جزء فعالان این مجموعه شد و امضای او در زیر بسیاری از اعلامیه‌ها و بیانیه‌هایی که بر ضد شاه منتشر می‌شد، به چشم می‌خورد.

صراط: آیت الله حسین راستی کاشانی عضو جامعه مدرسین و نماینده مردم تهران در دوره‌های اول و دوم مجلس خبرگان رهبری به دیار حق شتافت.



به گزارش ایسنا، این استاد برجسته حوزه علمیه قم از یاران دیرین امام خمینی(ره) و نماینده ایشان در شورای عالی حوزه‌های علمیه در سال‌های اول انقلاب و نماینده مردم تهران در دوره اول و دوم مجلس خبرگان رهبری بوده است.



وی بیش از 50 سال در حوزه‌های علمیه قم و نجف تدریس داشت و شاگردان بسیاری را پرورش داده است و از نخستین روزهای نهضت، به جمع مبارزان پیوست و همواره با اطاعت از رهنمودهای امام خمینی(ره) به افشاگری ماهیت شوم خاندان پهلوی و تلاش برای استقرار نظامی اسلامی با بهره‌گیری از معارف اهل بیت (ع) می‌پرداخت.



از جمله فعالیت‌های سیاسی وی، تعطیل کردن درس خود در نجف و حضور در درس امام(ره) به منظور مطرح نمودن و تقویت نهضت امام خمینی(ره) بود. دیگر اینکه وی در سال ۱۳۴۳، مسأله تقلید از امام خمینی(ره) را به طور جدی مطرح کرد.



آیت الله راستی کاشانی، با عضویت در جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، جزء فعالان این مجموعه شد و امضای او در زیر بسیاری از اعلامیه‌ها و بیانیه‌هایی که بر ضد شاه منتشر می‌شد، به چشم می‌خورد.



از دیگر فعالیت‌های وی در زمان رژیم شاه، سفر به آبادان، به نمایندگی از طرف امام خمینی(ره)، برای حمایت و پشتیبانی از اعتصاب کارکنان صنعت نفت بود. وی از کسانی بود که در مسجد دانشگاه تهران متحصن شد.



با پیروزی انقلاب اسلامی ایران در بهمن ۱۳۵۷، فعالیت‌های سیاسی معظم له پایان نیافت که می توان عضویت در دفتر استفتائات امام خمینی(ره)، عضویت در شورای عالی موقّت اعزام قضات، عضویت در شورای تشخیص صلاحیت فقهی و اجتهاد کاندیداهای شورای عالی قضایی، نمایندگی امام (ره) در شورای عالی مدیریت حوزه علمیه قم، ریاست شورای عالی حوزه علمیه قم،عضویت در جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، نمایندگی مجلس خبرگان رهبری در دوره‌های اوّل و دوم از استان تهران و نمایندگی امام (ره) برای نظارت بر سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی را برخی از مسؤولیت‌های وی پس از انقلاب عنوان کرد.

9429013
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ۱۶ اردیبهشت ضمن حضور در جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه از محل برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نیز بازدید کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل صندوق اعتباری هنر گفت: بیش از ۶۰۰ اثر از ۱۰۰ هنرمند ایرانی در نمایشگاه بین‌المللی هنر دبی، به نمایش درآمد که مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس موسسه فرهنگی اکو با اشاره به زیبایی اشعار فردوسی گفت: اگر قرار بود در آن زمان جایزه نوبل ادبی فعال باشد، قطعا این جایزه به فردوسی تعلق می‌گرفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» انتشارات انقلاب اسلامی با ۲۰۷ عنوان کتاب شامل ۴۰ عنوان کتاب جدید در سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور می‌یابد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سینمایی گفت: آنچه اکنون در حال رخ دادن است تزریق نیروی جوان، تازه نفس و با انگیزه به عرصه‌ی سینمای کشور است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم کوتاه «له له» ساخته فرید حاجی توانست جایزه نقره‌ای رمی را از جشنواره فیلم هیوستون آمریکا از آن خود کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نمایشگاه گروهی چشم طبیعت شامل مجموعه‌ای از آثار بانوان هنرمند با موضوع طبیعت، در نگارخانه فرشچیان افتتاح شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم‌های سینمایی «تگزاس۳» و «عطرآلود» از دوم خرداد ماه به روی پرده سینما‌های سراسر کشور می‌روند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: جانمایی غرفه‌های ناشران دولتی وضعیت مطلوبی دارند و دولتی یا خصوصی بودن ناشران ملاک واگذاری غرفه در نمایشگاه کتاب نیست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر مرکز هنر‌های نمایشی گفت: تئاتر بچه‌های مسجد باید در چهار گوشه ایران شکل بگیرد تا ما بتوانیم استعداد‌ها حتی در مرز‌های ایران را کشف و هدایت کنیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است