اقتصادی 14:18 - 25 بهمن 1398
نخستین کاهش سودآوری رنو در ۱۰ سال گذشته
شرکت خودروسازی رنو فرانسه تحت تاثیر خروج از بازار ایران و رسوایی یکی از مدیران اتحاد رنو- نیسان نخستین کاهش سودآوری این برند را در ۱۰ سال گذشته رقم زد.

خروج از ایران برای رنو فرانسه گران تمام شد!

به گزارش ایسنا، اخبار و گزارش‌های منتشر شده در وب سایت اتوماتیو نیوز حاکی از آن است که شرکت خودروسازی رنو فرانسه تحت تاثیر عوامل متعددی از جمله رسوایی کارلوس گون، مدیر سابق اتحاد رنو – نیسان، خروج از بازار ایران به علت فشار تحریم های وضع شده از سوی آمریکا و کاهش شدید CKD در چین برای نخستین بار در ۱۰ سال گذشته با کاهش قابل توجهی در میزان سودآوری خود مواجه شده است.

این امر به عقیده بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه خودرو، دست یابی این خودروساز محبوب و موفق فرانسوی به اهداف و برنامه های مورد نظرش را در سال ۲۰۲۰ میلادی با مشکل مواجه خواهد کرد.

این شرکت با انتشار گزارشی در روز جمعه اعلام کرده است که میزان سودآوری رنو در سال ۲۰۱۹ میلادی ۱۴۱ میلیون یورو معادل ۱۵۳ میلیون دلار کاهش یافته است، این درحالیست که میزان سودآوری این برند فرانسوی در سال ۲۰۱۸ میلادی معادل ۳.۳ میلیارد یورو بوده است.

بر اساس این گزارش، همچنین درآمد عملیاتی رنو در سال ۲۰۱۹ میلادی با یک کاهش ۳۰ درصدی به ۲.۱۱ میلیارد یورو رسیده است.  

از دیگر عواملی که در کاهش میزان سودآوری و درآمدزایی رنو در سال گذشته تاثیرگذار بوده است، می توان به جریمه های این شرکت در رابطه با جوینت ونچرهای چینی، پرداخت سهم نیسان از درآمد رنو و در آخر کاهش تقاضای مشتریان برای خرید خودروهای دیزلی در اروپا اشاره کرد.

میزان فروش گروه صنعتی رنو نیز در سال ۲۰۱۹ میلادی یک کاهش ۳.۳ درصدی تجربه کرده و به ۵۵.۵۳ میلیارد یورو کاهش یافته است.

انتهای پیام


10393315
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس موسسه تحقیقات خاک و آب گفت: سالانه اراضی کشاورزی کشور به ۵ میلیون تن انواع کود شیمیایی و مواد آلی نیاز دارد که حداکثر ۳.۵ میلیون تن کود توسط بخش دولتی و خصوصی تامین می شود‌.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مسکن گفت: حذف ماده ۵۰ از قانون برنامه هفتم عقب‌گردی در سیاست‌گذاری زمین و مانعی برای تحقق اهداف تأمین مسکن اقشار کم‌درآمد است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بازرگانی مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: در ۹ ماهه امسال، ۹۵ درصد از مجموع کالا و تجهیزات مورد نیاز پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی از منابع داخلی تامین شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مجری طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری وزارت جهاد کشاورزی گفت: براساس برآورد اعتبارات موجود، هدف‌گذاری ما برای سال ۱۴۰۴ اجرای نزدیک به ۳۰ هزار هکتار سامانه نوین آبیاری در بخش کشاورزی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز گفت: با اداراتی که دمای آن‌ها از ۲۰ درجه سانتی گراد بیشتر شود، برخورد می‌کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه دام سبک از افزایش قیمت دام زنده خبر داد و گفت: نرخ کنونی هرکیلو دام زنده ۴۱۰ تا ۴۲۰ هزارتومان است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: متأسفانه در برخی از شهر‌های جدید، هنوز کمبود خدماتی وجود دارد که ریشه آن به سال‌ها قبل و تحویل مسکن بدون تکمیل زیرساخت‌ها بازمی‌گردد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: براساس برآورد‌های صورت گرفته سطح زیرکشت گندم دیم و آبی به حدود ۶ میلیون هکتار رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: سال گذشته حوزه نهاده‌های کشاورزی از محل صادرات حدود ۱۰۰ میلیون دلار ارزآوری برای کشور داشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی گفت:از روز یکشنبه تا اواخر هفته در نوار شمالی کشور افزایش محسوس دما رخ خواهد داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است