علمی فناوری 02:15 - 18 مرداد 1399
زایمان زودرس یک چالش بالینی بزرگ است که اغلب منجر به عواقب مادام العمر هم برای کودکان و هم برای مادران خواهد شد. حتی در کشورهای توسعه یافته، زایمان زودرس شایع ترین علت مرگ و میر کودکان زیر پنج سال است.

جلوگیری از زایمان زودرس با دستگاهی نوین

به گزارش ایسنا و به نقل از مدگجت، در بسیاری موارد عمل زایمان زودتر از موقع مقرر رخ می‌دهد و جلوگیری از این امر با استفاده از روش‌های فعلی مانند داروها، جراحی یا هورمون‌ها چالش برانگیز است.

حال شرکتی به نام "PregnanTech" توانسته یک دستگاه کاشتنی طراحی و توسعه دهد که  بار روی دهانه رحم را کاهش می‌دهد و از دهانه رحم با وجود انقباضات محافظت می‌کند و بدین ترتیب با کنترل عوامل بیوشیمیایی و جلوگیری از فروپاشی شبکه کلاژن از زایمان زودرس جلوگیری می‌کند.

دستگاه مذکور "لایونس"(LIONESS) نام دارد و در حال حاضر محققان در حال آزمایش آن بر روی زنانی هستند که قرار است عمل هیسترکتومی را انجام دهند. هیسترکتومی یا زهدان‌برداری به عمل جراحی می‌گویند که در آن رحم را برمی‌دارند. این عمل رایج‌ترین عملی است که توسط پزشک زنان و به دو صورت کامل(تنه، فوندوس و گردن رحم) یا جزئی(گردن رحم را برنمی‌دارند) انجام می‌شود.

 این شرکت قصد دارد سال آینده دستگاه خود را در بیمارستان کالج سلطنتی لندن و بر روی زنان باردار در معرض خطر زایمان زودرس آزمایش کند. این دستگاه در یک روشی که میزان تهاجمی بودن آن بسیار کم است در داخل واژن قرار می‌گیرد. انجام این کار فقط چند دقیقه طول می‌کشد و پس از آن زنان باردار قادر خواهد بود فوراً به خانه بروند.

زایمان زودرس در انسان به تولد نوزاد پیش از هفته ۳۷ام بارداری گفته می‌شود. علت زایمان زودرس در اغلب موارد ناشناخته است. نوزادان زودرس عموماً در معرض خطر ناتوانی در رشد ذهنی و جسمی هستند. امروزه پیشرفت‌های بسیاری در ارتباط با مراقبت از نوزادان نارس صورت گرفته‌است ولی از میزان شیوع زایمان زودرس کاسته نشده‌ است. زایمان زودرس از مهمترین عوامل مرگ و میر نوزادان در سطح جهان است.

انتهای پیام


10657083
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش، گفت: انسجام فرهنگی، کار تیمی و درک مشترک از اهداف، برنامه‌ها و روش‌ها بالاترین سرمایه هر دستگاه است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر مخابرات منطقه تهران با تأکید بر ضرورت رفع موانع توسعه زیرساخت‌های ارتباطی پایتخت، از وجود ۲۲۵ هزار مشترک فعال FTTH در تهران خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان غذا و دارو گفت: ارز اختصاص یافته برای دارو در جای دیگری مصرف نشده و نمی‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام وزارت علوم، امتحانات دروس ارائه‌شده در تابستان ۱۴۰۵ دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی باید به صورت حضوری برگزار شود و برگزاری این امتحانات به شکل مجازی ممنوع است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی رئیس‌جمهور از برگزاری رویداد تخصصی ارائه ایده، با همکاری بنیاد سینمایی فارابی برای شناسایی و حمایت از نخبگان جوان در حوزه‌ سینما خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال از تدوین چارچوب فعالیت اپراتور‌های هوش مصنوعی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست امور سازمان‌های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: در سال گذشته خیرین سلامت دانشگاه ۱۵۰۰ میلیارد تومان به دانشگاه ایران کمک کرده اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: تصویربرداری از انسان با استفاده از پرتو‌های یونیزان برای مقاصد شغلی، حقوقی یا بیمه‌های سلامتی، بر اساس بند ۹-۳ مقررات پایه حفاظت در برابر پرتو‌های یونساز و ایمنی منابع پرتو، بدون وجود نشانه‌های بالینی ...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سی‌ونهمین اجلاس رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور با شعار «حماسه همدلی برای ایران» صبح امروز، یکشنبه ۲۵ مرداد، آغاز به کار کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اپل یک مدل زبانی بزرگ اختصاصی برای بازار چین توسعه داده که با حمایت و همکاری علی‌بابا آموزش دیده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است