علمی فناوری 02:15 - 18 مرداد 1399
زایمان زودرس یک چالش بالینی بزرگ است که اغلب منجر به عواقب مادام العمر هم برای کودکان و هم برای مادران خواهد شد. حتی در کشورهای توسعه یافته، زایمان زودرس شایع ترین علت مرگ و میر کودکان زیر پنج سال است.

جلوگیری از زایمان زودرس با دستگاهی نوین

به گزارش ایسنا و به نقل از مدگجت، در بسیاری موارد عمل زایمان زودتر از موقع مقرر رخ می‌دهد و جلوگیری از این امر با استفاده از روش‌های فعلی مانند داروها، جراحی یا هورمون‌ها چالش برانگیز است.

حال شرکتی به نام "PregnanTech" توانسته یک دستگاه کاشتنی طراحی و توسعه دهد که  بار روی دهانه رحم را کاهش می‌دهد و از دهانه رحم با وجود انقباضات محافظت می‌کند و بدین ترتیب با کنترل عوامل بیوشیمیایی و جلوگیری از فروپاشی شبکه کلاژن از زایمان زودرس جلوگیری می‌کند.

دستگاه مذکور "لایونس"(LIONESS) نام دارد و در حال حاضر محققان در حال آزمایش آن بر روی زنانی هستند که قرار است عمل هیسترکتومی را انجام دهند. هیسترکتومی یا زهدان‌برداری به عمل جراحی می‌گویند که در آن رحم را برمی‌دارند. این عمل رایج‌ترین عملی است که توسط پزشک زنان و به دو صورت کامل(تنه، فوندوس و گردن رحم) یا جزئی(گردن رحم را برنمی‌دارند) انجام می‌شود.

 این شرکت قصد دارد سال آینده دستگاه خود را در بیمارستان کالج سلطنتی لندن و بر روی زنان باردار در معرض خطر زایمان زودرس آزمایش کند. این دستگاه در یک روشی که میزان تهاجمی بودن آن بسیار کم است در داخل واژن قرار می‌گیرد. انجام این کار فقط چند دقیقه طول می‌کشد و پس از آن زنان باردار قادر خواهد بود فوراً به خانه بروند.

زایمان زودرس در انسان به تولد نوزاد پیش از هفته ۳۷ام بارداری گفته می‌شود. علت زایمان زودرس در اغلب موارد ناشناخته است. نوزادان زودرس عموماً در معرض خطر ناتوانی در رشد ذهنی و جسمی هستند. امروزه پیشرفت‌های بسیاری در ارتباط با مراقبت از نوزادان نارس صورت گرفته‌است ولی از میزان شیوع زایمان زودرس کاسته نشده‌ است. زایمان زودرس از مهمترین عوامل مرگ و میر نوزادان در سطح جهان است.

انتهای پیام


10657083
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در جهانی که هر روز با بحران‌های مختلف رو‌به‌رو هستیم، استرس به یک جدایی‌ناپذیر از زندگی ما تبدیل شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست صندوق رفاه دانشجویان گفت: تعیین نرخ ژتون غذا و اجاره‌بهای خوابگاه دانشجویی سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ در دستور کار این صندوق قرار دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» جزئیات برنامه زمان‌بندی انتخاب واحد تکمیلی دوره تابستان دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» خواب آلودگی در طول روز معضلی است که بسیاری از افراد را به خصوص در محل کار درگیر می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل در حال آزمایش روشی هوشمندانه‌تر برای مدیریت دانلود برنامه‌ها است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به جای دور انداختن شارژر‌های شکسته تلفن همراهتان، راه‌هایی برای استفاده مجدد از آنها وجود دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» چگونه می‌توان کودکان را از ابتلا به ذات الریه محافظت کرد؟
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که در ماه ژوئیه (تیرماه) تعدادی طوفان ژئومغناطیسی رخ خواهد داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در هر شرایطی آموزش را ادامه خواهیم داد، گفت: برنامه ریزی‌ها را انجام دادیم که از مدرسه تلویزیونی ایران به عنوان بخش تکمیلی و تقویتی حوزه آموزش استفاده کنیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امور دانشجویان، بر ایجاد فضای امن و مساعد برای تحصیل دانشجویان و ارتباط مستمر با آنها برای رفع چالش‌های روحی و روانی تاکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است