اقتصادی 16:34 - 27 مرداد 1398

تصمیم جدید دولت برای تنظیم بازار مرغ

یک مقام مسئول در ستاد تنظیم بازار در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: به منظور تامین ذخایر استراتژیک مرغ کشور و ورود قدرتمند شرکت پشتیبانی امور دام به عنوان مباشر خرید کالاهای اساسی دولت، برنامه تامین به موقع ذخایر در دستور کار قرار گرفته است که بر اساس آن، از محل قراردادهای پیش‌خرید گوشت مرغ در قبال تامین مناسب و به موقع نهاده‌ها با نرخ و تسهیلات ویژه، این ذخایر تامین خواهد شد.

وی افزود: در واقع با تصمیم دولت، تامین نهاده‌ها با نرخ مناسب و پیش‌خرید مرغ از زنجیره بزرگ تولیدی این کار در دستور کار قرار گرفته است.

به گفته این مقام مسئول در ستاد تنظیم بازار، با این تصمیم دولت، در آینده‌ای نزدیک بازار گوشت مرغ به تعادل رسیده و با اجرای دقیق این برنامه نیز، ذخیره‌سازی مناسب صورت گرفته و بازار در آرامش، به تامین مایحتاج مردم اقدام خواهد کرد.


10212046
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پاک‌نژاد در پیامی نوشت: در شرایط سخت تحریم، همکارانم در پارس‌جنوبی با ثبت رکورد تاریخی روزانه ۷۳۰ میلیون مترمکعب تولید گاز، تکیه‌گاهی مطمئن برای مدیریت انرژی زمستان شدند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از فردا دوشنبه شاهد ورود سامانه بارشی جدید از سمت شمال غرب هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در یکصد و چهلمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران ۱۳۵ کیلوگرم طلا به ارزش بیش از ۳۴۸۶ میلیارد تومان مورد معامله قرار گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی به منظور شرکت در هفدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و جمهوری آذربایجان شامگاه یکشنبه عازم باکو می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی از لایروبی اروند پس از سال‌ها، همچنین تکمیل مسیر‌های ریلی مهم کشور از جمله چابهار – زاهدان تا پایان امسال خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار سطح زرد شماره ۱۰۷، از فعالیت سامانه بارشی و افزایش گرادیان فشاری خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل‌ونقل کشور تاکید کرد: روند مذاکرات فنی و قراردادی با حفظ چارچوب‌های توافق‌شده در موافقت نامه بین دولتی و سقف مالی تعیین‌شده برای پروژه راه‌آهن رشت-آستارا جاری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نوسان ۳۲۵ میلیون مترمکعبی مصرف گاز طبیعی در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء در بهمن ۱۴۰۴، گویای تغییرات شدید دمایی در این ماه است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر اجرایی سندیکای چای گفت: بنابر آمار  ۱۲ هزار و ۸۰۰ کیلو با ارزش ۱۵.۵ میلیون دلار به ۳۳ کشور  صادر شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت صمت گفت:در ۱۰ ماهه امسال، ۵۴ هزار دستگاه خودرو در کشور ترخیص و تحویل شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است