سیاسی 02:06 - 24 تیر 1399

با فرمایشات رهبری، تعامل بعد از ۴۰ سال معنا شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صداوسیما، آقای عبدالرضا مصری در برنامه تیتر امشب ۲ شنبه شب شبکه خبر در تحلیل بیانات رهبر معظم انقلاب درباره مؤلفه‌های مجلس قوی افزود: بیانات ایشان درباره مجلس یازدهم همه نمایندگان را امیدوار کرد و همه احساس کردیم از روز اولِ تشکیل مجلس، ایشان در همه لحظات در کنار ما حضور دارند، تا اینکه سخنان روز یکشنبه ۲۲ تیرماه را ایراد کردند.

وی تصریح کرد: این بیانات جامع و کامل و سرشار از امید و تقویت بخشی بود و به راستی هدیه‌ای به مجلسی‌ها بود.

آقای مصری گفت: ایشان مجلس را مظهر امید و انتظار مردم معرفی کردند؛ به این معنی که تاکید ایشان بر این دو واژه، مسئولیت سنگینی برای نمایندگان ایجاد می‌کند.

این نماینده مجلس افزود: بخش دیگری از بیانات رهبری به ترکیب مجلس معطوف بود که ایشان آن را «ترکیبی از جوانان پرانگیزه، با ایمان، پرتوان، تحصیلکرده و کارامد» معرفی کردند و فرمودند: «مجلسی داریم که قوی‌ترین و انقلابی‌ترین مجلس پس از انقلاب است» و وقتی که این تعابیر برای مجلسی به کار رود، آن را به مجلسی امیدبخش و خوب تبدیل خواهد کرد.

وی اظهار امیدواری کرد: این فرازهای رهبر انقلاب، آمادگی بیشتری برای پاسخگویی به انتظارها در نمایندگان ایجاد می‌کند و با این رهنمودها مجلس جان دوباره گرفت.

آقای مصری گفت: نکته حائز اهمیت در اظهارات رهبری این بود که ایشان در رهنمودهای خود به واژه‌های سیاسی و جناحی اشاره‌ای نکردند و معتقدم، نمایندگان باید به دور از این موضوعات به رهنمودهای ایشان توجه کنند.

وی تاکید کرد: با فرمایشات رهبری، تعامل بعد از ۴۰ سال معنا شد.

آقای زنگنه، نماینده مجلس هم گفت: رهبر انقلاب فرمودند، احساسی عمل نکنید، آنچه صلاح مردم و منطقی است انجام دهید.

وی افزود: مردم در اسفندماه در شرایطی پای صندوق‌های رأی آمدند که وضع معیشتی شأن بسیار دچار مشکل شده بود و به تعبیر رهبر انقلاب مجلس امیدبخشی روی کار امد.

این نماینده مجلس تاکید کرد: این حضور مردم حاوی معنایی است که مردم احساس کردند این مجموعه‌ای که رهبری با عنوان مجلس انقلابی معرفی کردند با تمسک به روش‌های انقلابی و بازگشت به شعارهای اصیل انقلاب، از مشکلات عبور خواهد کرد.

وی در این باره گفت: البته در کنار این امیدبخشی، انتظاراتی ایجاد می‌شود که البته با افت‌هایی هم همراه است.

آقای قادری، دیگر نماینده مجلس شورای اسلامی نیز تاکید کرد: مردمی بودن می‌تواند یکی از مهمترین خصیصه‌های نمایندگان مجلس شورای اسلامی باشد.


10617511
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر معاون اول رئیس‌جمهوری از برگزاری آیین آیین یادبود سراسری چهلم جانباختگان حوادث دی‌ماه خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به کنفرانس امنیتی مونیخ، اتحادیه اروپا «سردرگم» و «ناتوان از درک تحولات» ایران توصیف کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اراده دولت و رئیس جمهور بر واردات خودرو است گفت: امسال هم ۲۰۰ همت برای تعرفه پیش بینی شد که متاسفانه به آن عمل نشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس شورای اسلامی با نرخ مصارف انرژی مازاد بر الگوی مصرف در سال ۱۴۰۵ موافقت کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش الزامات منابع لایحه بودجه، با عوارض و جریمه‌های تعیین شده از چاه‌های مجاز و غیرمجاز کشاورزی موافقت کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تعیین سازوکار جدید برای واردات خودرو‌های نو و کارکرده برای سال آینده موافقت کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور روسیه در پیام تبریک به پزشکیان، چهل و هفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور روسیه در پیام تبریک به پزشکیان، چهل و هفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به ثبت‌نام بیش از ۱۴ هزار داوطلب در انتخابات شورای اسلامی روستا تا ساعت ۱۴ روز دوم ثبت‌نام، از رشد حضور بانوان نسبت به دوره ششم خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مجلس با تعیین سقف واردات ۴ هزار آمبولانس و خودروی امداد و نجات در سال ۱۴۰۵ موافقت کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است