سیاسی 02:06 - 24 تیر 1399

با فرمایشات رهبری، تعامل بعد از ۴۰ سال معنا شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صداوسیما، آقای عبدالرضا مصری در برنامه تیتر امشب ۲ شنبه شب شبکه خبر در تحلیل بیانات رهبر معظم انقلاب درباره مؤلفه‌های مجلس قوی افزود: بیانات ایشان درباره مجلس یازدهم همه نمایندگان را امیدوار کرد و همه احساس کردیم از روز اولِ تشکیل مجلس، ایشان در همه لحظات در کنار ما حضور دارند، تا اینکه سخنان روز یکشنبه ۲۲ تیرماه را ایراد کردند.

وی تصریح کرد: این بیانات جامع و کامل و سرشار از امید و تقویت بخشی بود و به راستی هدیه‌ای به مجلسی‌ها بود.

آقای مصری گفت: ایشان مجلس را مظهر امید و انتظار مردم معرفی کردند؛ به این معنی که تاکید ایشان بر این دو واژه، مسئولیت سنگینی برای نمایندگان ایجاد می‌کند.

این نماینده مجلس افزود: بخش دیگری از بیانات رهبری به ترکیب مجلس معطوف بود که ایشان آن را «ترکیبی از جوانان پرانگیزه، با ایمان، پرتوان، تحصیلکرده و کارامد» معرفی کردند و فرمودند: «مجلسی داریم که قوی‌ترین و انقلابی‌ترین مجلس پس از انقلاب است» و وقتی که این تعابیر برای مجلسی به کار رود، آن را به مجلسی امیدبخش و خوب تبدیل خواهد کرد.

وی اظهار امیدواری کرد: این فرازهای رهبر انقلاب، آمادگی بیشتری برای پاسخگویی به انتظارها در نمایندگان ایجاد می‌کند و با این رهنمودها مجلس جان دوباره گرفت.

آقای مصری گفت: نکته حائز اهمیت در اظهارات رهبری این بود که ایشان در رهنمودهای خود به واژه‌های سیاسی و جناحی اشاره‌ای نکردند و معتقدم، نمایندگان باید به دور از این موضوعات به رهنمودهای ایشان توجه کنند.

وی تاکید کرد: با فرمایشات رهبری، تعامل بعد از ۴۰ سال معنا شد.

آقای زنگنه، نماینده مجلس هم گفت: رهبر انقلاب فرمودند، احساسی عمل نکنید، آنچه صلاح مردم و منطقی است انجام دهید.

وی افزود: مردم در اسفندماه در شرایطی پای صندوق‌های رأی آمدند که وضع معیشتی شأن بسیار دچار مشکل شده بود و به تعبیر رهبر انقلاب مجلس امیدبخشی روی کار امد.

این نماینده مجلس تاکید کرد: این حضور مردم حاوی معنایی است که مردم احساس کردند این مجموعه‌ای که رهبری با عنوان مجلس انقلابی معرفی کردند با تمسک به روش‌های انقلابی و بازگشت به شعارهای اصیل انقلاب، از مشکلات عبور خواهد کرد.

وی در این باره گفت: البته در کنار این امیدبخشی، انتظاراتی ایجاد می‌شود که البته با افت‌هایی هم همراه است.

آقای قادری، دیگر نماینده مجلس شورای اسلامی نیز تاکید کرد: مردمی بودن می‌تواند یکی از مهمترین خصیصه‌های نمایندگان مجلس شورای اسلامی باشد.


10617511
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه جنایت رژیم صهیونیستی در حمله به لبنان را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام شورای حقوقی دیوان محاسبات کشور، هرگونه تشکیلات، ساختار و تصمیم‌گیری تحت عنوان شورای هماهنگی بانک ها فاقد وجاهت قانونی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیران امور خارجه ایران و قطر در یک گفت‌وگوی تلفنی، آخرین روند مذاکرات ایران و آمریکا را بررسی کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون فرهنگی مجلس می‌گوید خانواده‌های سه ‌فرزندی در چهار دهک پایین یارانه فرزندانشان سه برابر می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ناوشکن «دنا» به منظور شرکت در رزمایش بین‌المللی «میلان ۲۰۲۶» در بندر ویشاخاپاتنام هند پهلو گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به ادعا‌های رئیس‌جمهور آمریکا واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» قطعا یک ایران موشکی بسیار ترسناک‌تر از یک ایران بدون سلاح و موشک است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید افزایش حقوق در بودجه ۱۴۰۵ بدون منابع انجام نشد و از طریق اصلاح کم‌برآورد‌ی‌هایی که دولت در بخش منابع داشت صورت گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر آماده بودن ایران برای جنگ و صلح و قدرت‌نمایی در تنگه هرمز پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب در پیامی، درگذشت اخوی مکرم حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسن قمی را تسلیت گفتند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است