اجتماعی 09:05 - 02 خرداد 1401

جزئیات تازه از مسمومیت دختران دانشجو/انتقال ۴۰ نفر به بیمارستان

یحیی صالح طبری در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آخرین جزئیات مصدومیت دانشجویان دختر در یک خوابگاه دانشجویی گفت: این خبر ساعت ۵ صبح به سامانه ۱۱۵ تهران اعلام شد.

وی افزود: این خوابگاه مربوط به دانشگاه فرهنگیان نسیبه واقع در بلوار مرزداران است.

صالح طبری گفت: تا این لحظه ۴۲ نفر کل مصدومان بوده است که ۴۰ نفر به بیمارستان انتقال یافته اند و ۲ نفر در محل درمان شدند.

وی با اعلام اینکه حال عمومی مصدومان مساعد گزارش شده است، افزود: احتمالاً مسمومیت گوارشی بوده است ولی باید بررسی‌های بیشتر و تخصصی صورت بگیرید.

صالح طبری گفت: برای این حادثه ۵ آمبولانس و دو اتوبوس آمبولانس اعزام شدند و سه نفر از مصدومان به بیمارستان حضرت رسول و ۱۷ نفر به بیمارستان امام خمینی منتقل شدند.


11570216
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستانی تهران ضمن هشدار به معدود همراهان فراخوان‌های ضد ایرانی از تشکیل پرونده قضایی برای چند برند، فروشگاه و معدودی از چهره‌های معروف فضای مجازی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است