سیاسی 21:40 - 30 شهریور 1398
رییس ستاد انتخابات کشور با اشاره با این‌که سه خط قرمز اصلی در رقابت‌های انتخاباتی تحرکات و تهییج واگرایانه قومیتی، مطالبات افراطی و تحریک‌آمیز تقسیماتی و منابع مالی مجهول و پول‌های مشکوک است، گفت: ستاد انتخابات کشور در قبال عبور از این خطوط قرمز مماشات نخواهد کرد.

ستاد انتخابات در قبال عبور از خطوط قرمز انتخابات مماشات نمی‌کند

به گزارش ایسنا، جمال عرف در جلسه ستاد انتخابات استان اصفهان با اشاره به برنامه ریزی دقیق برای برگزاری ده دوره آموزشی مجریان انتخابات، تاکید کرد: خروجی ویژه و اصلی این دوره های آموزشی باید این باشد که در پایان دوره ها، هیچ پرسش و ابهامی در هیچ یک از زمینه های اجرایی و برگزاری انتخابات برای مجریان انتخابات در مقام اجرای قانون انتخابات باقی نماند.

وی افزود: فرمانداران و بخشداران به عنوان نمایندگان عالی دولت در حوزه مدیریتی خود وظیفه دارند انتخاباتی امن، سالم و باشکوه را مبتنی بر سیاست‌های کلی انتخابات ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سند بالادستی انتخابات و اصول بی‌طرفی، قانونمداری و امانتداری برگزار کنند.

معاون سیاسی وزیر کشور در بخش دیگری از سخنان خود به ترسیم وضعیت و موقعیت ایران در عرصه‌های منطقه‌ای و جهان اسلام پرداخت و با اشاره به دشمنی‌ها و کینه‌توزی‌های دشمنان انقلاب و نظام در تمام دوران ۴۰ ساله انقلاب اسلامی، ایران را یک قدرت منطقه‌ای تعیین‌کننده و تاثیرگذار توصیف کرد که حضور، مواضع و عملکردش موجب عزت، امید و افتخار جهان اسلام است.

وی افزود: اکنون عظمت و عزت جمهوری اسلامی ایران در جهان اسلام به مرتبه‌ای کم‌سابقه رسیده است. با وجود چنین جایگاه عزتمندانه‌ای است که علی‌رغم تمامی اقدامات غیرقانونی و تحریم های ظالمانه علیه مردم و نظام، جمهوری اسلامی ایران توانست مقتدرانه و مبتنی بر استراتژی مقاومت فعال، عرصه‌های اقتصادی، سیاسی و امنیتی خود را به خوبی مدیریت کند و اعتقاد دارم از نقطه اوج فشارها و بحران‌ها گذشته‌ایم و چشم‌انداز موفقی فراروی ما قرار دارد.

رییس ستاد انتخابات کشور با تاکید بر این که یکی از مهم‌ترین مولفه های ارزیابی عملکرد فرمانداران، میزان تلاش و تکاپوی آن‌ها برای افزایش مشارکت است، اظهار داشت: فرمانداران و بخشداران به عنوان مجریان انتخابات، باید در عین حفظ استقلال خود به عنوان نمایندگان عالی دولت و مجری انتخابات، نهایت تعامل را با سایر دستگاه‌های مرتبط با امر انتخابات داشته باشند و شرایط را برای برگزاری انتخاباتی سالم و پرشور فراهم نمایند.

معاون سیاسی وزیر کشور همچنین سه خط قرمز اصلی در رقابت های انتخاباتی را تحرکات و تهییجات واگرایانه قومیتی، مطالبات افراطی و تحریک‌آمیز تقسیماتی و نیز منابع مالی مجهول و پول‌های مشکوک دانست و اعلام کرد: ستاد انتخابات کشور در قبال عبور از این خطوط قرمز مماشات نخواهد کرد.

 وی با تاکید بر ضرورت تسلط و اشراف کامل مجریان انتخابات بر قوانین انتخابات، رصد دقیق و مستمر فضای انتخاباتی و جلوگیری از ورود پول‌های مشکوک و منابع مالی مجهول را از وظایف اصلی مجریان انتخابات دانست.

 عرف اظهار داشت: سازوکار انتخابات در نظام به نحوی است که سرانجام این مردمند که انتخاب می‌کنند و نقش اصلی و تعیین‌کننده را در انتخابات ایفاء می‌کنند.

عرف در  پایان، دفاع از برنامه‌ها و سیاست‌های دولت مستقر را وظیفه‌ای بدیهی و منطقی برای فرمانداران به عنوان نمایندگان عالی دولت دانست و تاکید کرد: بدیهی است که مسوولان و مدیران دولت باید از دولت مستقر، مشروع و قانونی که با رای مردم انتخاب شده است، دفاع کنند و نهایت توان خود را برای اجرای برنامه‌ها و سیاست‌های این دولت به کار بندند.

انتهای پیام


10243610
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهوری با اشاره به برگزاری جلسات منظم با صنعتگران و کارآفرینان، بر رفع موانع فعالیت اقتصادی تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات در گزارشی به عدم ایفای ۱۶۲۰ همت از تعهدات تکلیفی نظام بانکی در‌ اجرای قانون جهش تولید مسکن پرداخت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون عمران می‌گوید نه وزارت راه و شهرسازی با جدیت زمین‌ها را از دستگاه‌های دیگر خارج می‌کند و نه دستگاه‌های دولتی از زمین‌ها دل می‌کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه های امروز به موضوعاتی نظیر بررسی قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام پرداختند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت بسیج همه امکانات و ظرفیت‌های کشور برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌های هیرکانی تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به دعوت همتای لبنانی برای مذاکره پاسخ داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اولین شب از مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت فاطمه‌زهرا سلام‌الله علیها، امشب (جمعه) با حضور رهبر معظم انقلاب برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر وزیر امور خارجه به عمان و هلند در این هفته خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران گفت: سه کشور اروپایی و آمریکا به دنبال تنش‌زایی هستند و آنها به خوبی می‌دانند که خاتمه رسمی توافق قاهره نتیجهٔ مستقیم تحریکات خودشان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در صفحه شخصی خود نوشت: تعلیق جلب‌های ناگهانی کارآفرینان، مثالی از وفاق و همکاری قواست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است