بین‌الملل 16:55 - 17 آذر 1398
در سایه اشاره‌ها به حل بحران دوحه
پادشاه عربستان در دیدار با دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس درباره دستور جلسه نشست روز سه‌شنبه سران این شورا و تلاش‌ها برای حل بحران قطر گفت‌وگو کرد.

پادشاه عربستان با دبیرکل شورای همکاری دستورکار نشست شورا را بررسی کرد

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان امروز (یکشنبه) در دیدار با عبداللطیف الزیانی، دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به بررسی موضوعات مندرج در دستور جلسه چهلمین نشست این شورا و راه‌های ضامن تقویت فعالیت‌های مشترک کشورهای عضو پرداخت.

الزیانی اوایل ماه جاری میلادی اعلام کرد، نشست سران شورای همکاری خلیج فارس سه‌شنبه (۱۰ دسامبر) به ریاست سلمان بن عبدالعزیز در شهر ریاض برگزار خواهد شد.

قرار است نشست وزرای خارجه کشورهای عضو این شورا فردا (دوشنبه) به عنوان نشست مقدماتی این دوره در دفتر دبیرخانه در ریاض برگزار شود.

روزنامه القبس، چاپ کویت به نقل از برخی منابع آگاه نوشت، حل اختلافات کشورهای حوزه خلیج فارس هنوز به توافقی درباره رویکرد آتی آنها نسبت به روابط عربستان و قطر نیاز دارد و امید می‌رود این توافق بدون هیچ مانعی حاصل شود.

منابع یاد شده ضمن تقدیر از تلاش‌هایی که کویت برای حل اختلافات عربستان و قطر و ایجاد همبستگی میان آنها انجام داده، اظهار کردند: مسؤولان عربستانی و قطری به تازگی برخی از مهم‌ترین دلایل این اختلافات را که به بالا گرفتن شدت بحران انجامید، با یکدیگر مورد بحث و بررسی قرار داده و آنها را برطرف کردند.

انتهای پیام


10313762
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای امنیت سازمان ملل امروز در مورد پیش‌نویس قطعنامه‌ای برای حذف نام «ابو محمد الجولانی» رئیس دولت موقت سوریه و «انس خطاب»، وزیر کشور از فهرست تحریم‌ها رأی‌گیری می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پارلمان استرالیا قوانینی را تصویب کرده است که به دولت فدرال اجازه می‌دهد سپاه پاسداران را با طرح اتهامات واهی و بی‌اساس در فهرست «تروریسم ملی» قرار دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مؤسسه رسانه‌ای «جولان» اعلام کرد که ارتش اسرائیل پس از نفوذ مکرر به جنوب سوریه تاکنون، ده‌ها شهروند این کشور را ربوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی آنکه شهردار منتخب نیویورک سخنرانی پیروزی خود را به نطق آتشین علیه ترامپ تبدیل کرد، رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که زهران ممدانی «شروع بدی داشته» و باید با او «مهربان» باشد!
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حمله گسترده پهپادی اوکراین در منطقه ولگوگراد در جنوب روسیه، یک نفر را کشته و باعث آتش‌سوزی در یک منطقه صنعتی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسناد به‌دست آمده نشان می‌دهد که شرکت گوگل بیش از ۷۰۰ ویدیو که جنایات جنگی رژیم صهیونیستی را مستند می‌کرد، از بستر اینترنت حذف کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع پاکستان، در آستانه دور جدید مذاکرات صلح با طالبان در استانبول، با اعلام اینکه «جنگ خواهد شد» و متهم کردن کابل به حمایت از تروریسم، تنش میان دو طرف را به سطح جدیدی رساند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل راه‌آهن شمال ۱ از آغاز عملیات ترانزیت گازوئیل از روسیه به مقصد افغانستان از طریق بندر امیرآباد و شبکه ریلی شمال ایران برای اولین بار خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در بازدید سفیر هلند و نمایندگان کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل از مراکز خدمات‌رسانی به مهاجران در تهران، مقام‌های ایرانی بر سیاست‌های انسان‌محور، توانمندسازی شغلی و رعایت کرامت انسانی حتی در برخورد با اتباع غیرمجاز تأکید و ابراز امیدوا...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انفجار در یک کارخانه تولیدکننده محصولات هیدروژن و نیتروژن در می‌سی‌سی‌پی باعث نشت آمونیاک شده و ساکنان اطراف را مجبور به تخلیه کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است