بین‌الملل 16:55 - 17 آذر 1398
در سایه اشاره‌ها به حل بحران دوحه
پادشاه عربستان در دیدار با دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس درباره دستور جلسه نشست روز سه‌شنبه سران این شورا و تلاش‌ها برای حل بحران قطر گفت‌وگو کرد.

پادشاه عربستان با دبیرکل شورای همکاری دستورکار نشست شورا را بررسی کرد

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان امروز (یکشنبه) در دیدار با عبداللطیف الزیانی، دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به بررسی موضوعات مندرج در دستور جلسه چهلمین نشست این شورا و راه‌های ضامن تقویت فعالیت‌های مشترک کشورهای عضو پرداخت.

الزیانی اوایل ماه جاری میلادی اعلام کرد، نشست سران شورای همکاری خلیج فارس سه‌شنبه (۱۰ دسامبر) به ریاست سلمان بن عبدالعزیز در شهر ریاض برگزار خواهد شد.

قرار است نشست وزرای خارجه کشورهای عضو این شورا فردا (دوشنبه) به عنوان نشست مقدماتی این دوره در دفتر دبیرخانه در ریاض برگزار شود.

روزنامه القبس، چاپ کویت به نقل از برخی منابع آگاه نوشت، حل اختلافات کشورهای حوزه خلیج فارس هنوز به توافقی درباره رویکرد آتی آنها نسبت به روابط عربستان و قطر نیاز دارد و امید می‌رود این توافق بدون هیچ مانعی حاصل شود.

منابع یاد شده ضمن تقدیر از تلاش‌هایی که کویت برای حل اختلافات عربستان و قطر و ایجاد همبستگی میان آنها انجام داده، اظهار کردند: مسؤولان عربستانی و قطری به تازگی برخی از مهم‌ترین دلایل این اختلافات را که به بالا گرفتن شدت بحران انجامید، با یکدیگر مورد بحث و بررسی قرار داده و آنها را برطرف کردند.

انتهای پیام


10313762
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ با نادیده گرفتن محدودیت‌های ایجاد شده توسط دیوان عالی، از وضع تعرفه‌های جهانی جدید بر اساس قانون تجارت ۱۹۷۴ خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا به تصمیم دیوان عالی برای باطل کردن طرح تعرفه‌ها واکنش شدید نشان داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارزش دلار آمریکا پس از چهار روز رشد متوالی، در پی حکم دیوان عالی مبنی بر ابطال تعرفه‌های گمرکی دولت، روند کاهشی به خود گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشریه آمریکایی می‌گوید که افزایش استقرار نظامی واشنگتن در غرب آسیا هزینه‌های زیادی داشته و با شعار‌های انتخاباتی ترامپ در تضاد است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس با انتقاد از تشدید حملات و تخریب‌های ارتش صهیونیستی در شرق غزه، این اقدامات را نشانه بی‌اعتنایی به رایزنی‌های سیاسی در واشنگتن دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر خارجه روسیه با انتقاد شدید از برلین و وین، خواستار به رسمیت شناختن جنایات جنگ جهانی دوم به عنوان «نسل‌کشی مردم شوروی» شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با وجود محدودیت‌های اعمال شده از سوی رژیم صهیونیستی، ۸۰ هزار فلسطینی در اولین نماز جمعه ماه مبارک رمضان در مسجدالاقصی شرکت کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه انگلیس در آستانه دیدار با همتای آمریکایی خود خواستار رویکرد دیپلماتیک در قبال ایران شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع آلمان ضمن رد پیشنهاد مشارکت در برنامه هسته‌ای فرانسه، تاکید کرد که امنیت اروپا همچنان باید زیر سایه اتمی آمریکا باقی بماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بدر عبدالعاطی در دیدار با مارکو روبیو و شرکای منطقه‌ای، خواستار خویشتن‌داری و دوری از درگیری نظامی شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است