اجتماعی 12:14 - 10 فروردین 1399
معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی اقدامات به‌عمل آمده در حوزه درمان غیرمستقیم این سازمان در زمینه مقابله با بیماری کووید 19 را تشریح کرد.

ازنحوه تشکیل پرونده‌ دارویی تا نظارت بر مراکز درمانی تامین اجتماعی در ایام خانه نشینی کرونایی

به گزارش ایسنا، دکتر امیرعباس منوچهری اظهار کرد: اتخاذ تصمیم در مورد چگونگی نظارت و بازرسی از مراکز طرف قرارداد تا اطلاع ثانوی با لحاظ شرایط استانی به مدیریت درمان استان محول شده است.

وی افزود: همچنین اعتبار دفترچه های درمانی که تا پایان بهمن ماه سال جاری دارای اعتبار بودند، با توجه به اعلام قبلی تا پایان فروردین 1399 بدون نیاز به مراجعه حضوری بیمه شدگان، تمدید شدند و سقف تعدادی و ریالی مراکز طرف قرارداد نیز با لحاظ شرایط استانی به مدیریت درمان استان محول شده است.

به گفته منوچهری واحدهای طرف قرارداد سرپایی اعم از داروخانه ها، مراکز پاراکلینیک و پزشکان می‌توانند نسبت به بارگذاری فایل نسخ و انجام پذیرش غیر حضوری اقدام کنند و اسناد کاغذی را نزد خود نگهداری و از خرداد 99 به بعد جهت انجام پذیرش به واحد پذیرش دفاتر رسیدگی به اسناد پزشکی ارائه نمایند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی گفت: پزشکان فعال در سامانه نسخه الکترونیک نیز می‌توانند نسبت به بارگذاری فایل اکسل و یا ثبت رکورد به رکورد مطابق روال جاری اقدام نموده و اسناد کاغذی خود را از خرداد 99 به بعد به واحد پذیرش دفاتر رسیدگی به اسناد پزشکی ارائه نمایند.

 منوچهری با تأکید بر اینکه همکاران مرتبط با پذیرش، انتقال، رسیدگی به نسخ و صورتحساب‌های ارائه شده و تاًیید نسخ دارویی و پاراکلینیکی ملزم به استفاده از وسایل حفاظتی و رعایت اصول بهداشتی هستند، اظهار داشت: نسخ و صورتحساب‌های ارائه شده از سوی مراکز طرف قرارداد به واحد پذیرش، در کیسه های پلاستیکی و یا کارتن مناسب بسته بندی مجدد شده و رسید پذیرش بر اساس برگ درخواست مرکز ارائه می‌شود.

وی ادامه داد: رسیدگی به اسناد سرپایی ارائه شده حداقل دو هفته بعد از زمان پذیرش و با رعایت اصول بهداشتی انجام می‌شود و استفاده حداکثری از سامانه نسخه الکترونیک سازمان تاًمین اجتماعی جهت کاهش انتقال ویروس از طریق دفترچه های درمانی مورد تاًکید قرار دارد.

معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی در خصوص نسخ دارویی و پاراکلینیکی گفت: اعتبار پرونده های دارویی بدون نیاز به مراجعه حضوری بیمار به مدت دو ماه تمدید شده است و همچنین سقف ریالی قابل تاًیید از سوی داروخانه های طرف قرارداد برای بیماران پرونده ای هشت میلیون تومان و برای بیماران غیر پرونده ای سه میلیون تومان تعیین شده است.

‏منوچهری گفت: تا اطلاع ثانوی فقط لیست داروهای دارای دستورالعمل خرید راهبردی نیاز به تشکیل پرونده دارند و سایر داروها بدون تشکیل پرونده قابل ثبت، تاًیید و محاسبه خواهند بود.

به گفته منوچهری اخذ گواهی پزشک جهت تشکیل پرونده دارویی تا اطلاع ثانوی حذف شده و فاصله زمانی 180 روز برای انجام خدمات سی تی اسکن  تا اطلاع ثانوی حذف می‌شود و تجویز آن از سوی همه پزشکان مورد قبول است. از طرفی جهت کاهش تردد بیماران پرونده ای مانند بیماران پیوندی و خاص سهمیه دارویی به صورت سه ماهه تعلق گرفت.

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی اضافه کرد: تشکیل پرونده دارویی بدون نیاز به حضور بیمار نیز طراحی و به مورد اجرا گذارده شد تا بیماران بدون مراجعه به دفاتر بتوانند پرونده دارویی تشکیل دهند تا ضمن کاهش رفت و آمد بیماران از شیوع بیشتر بیماری covid19 جلوگیری شود.

انتهای پیام


10461492
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارآگاهان با تلاش شبانه روزی اعضای باندی که با طراحی سناریوی مفقودی کامیون و محموله آن قصد داشتند علاوه بر سرقت، خسارت نیز از بیمه دریافت کنند را شناسایی و دستگیر کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مستند شوک حادثه‌ای را به تصویر کشید که شاید باورش برای اکثر مردم سخت باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پس از انتشار تصاویری از برگزاری یک فشن شو غیراخلاقی در یکی از واحد‌های تجاری بازار بزرگ تهران دادستانی تهران به موضوع ورود کرد و ضمن پلمب این واحد پرونده قضایی تشکیل داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کار با اشاره به اینکه دهک‌بندی برای پرداخت یارانه‌ها طبق دارایی اشخاص تعیین می‌شود، گفت: شرکت‌های خصوصی از کارت کارپردازان برای جابجایی پول استفاده نکنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کار با اشاره به اینکه دهک‌بندی برای پرداخت یارانه‌ها طبق دارایی اشخاص تعیین می‌شود، گفت: شرکت‌های خصوصی از کارت کارپردازان برای جابجایی پول استفاده نکنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تهران در نشست با مدیران اداره کل نوسازی مدارس استان تهران، با اشاره به اهمیت آموزش و پرورش در توسعه کشور گفت: آینده این نظام در گروی آموزش صحیح و پرورش نسل آینده‌ساز است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور اعلام کرد: پلیس فرودگاه امام خمینی بازرسی مرسوله‌های مشکوک را انجام داد و ۱۲.۷ کیلوگرم تریاک مخفی‌شده در ظروف مسی و ساعت دیواری را کشف کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: از ۸ هزار و ۵۲۰ واحد آسیب‌دیده در انواع چهارگانه بر اساس نوع خسارت، در مجموع تا امروز بیش از ۹۸ درصد موارد تعیین تکلیف یا رفع شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر از ثبت ۸۷۰ حادثه در بازه زمانی ۱۹ تا ۲۵ شهریور در سامانه‌های شبکه امدادونجات کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پایانه تاکسی رانی شهید شیعه زاده در راستای تداوم نهضت مسقف سازی پایانه ها در سطح منطقه، با طراحی و معماری ایرانی - اسلامی در میدان تجریش احداث و به اتمام رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است