سیاسی 23:29 - 25 تیر 1399
عضو حقوقدان شورای نگهبان:
عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: دوست نداریم که احدی از نمایندگان فعلی در پایان این مجلس ردصلاحیت شود.

دوست نداریم احدی از نمایندگان فعلی در پایان این مجلس ردصلاحیت شود

به گزارش ایسنا، محمد دهقان در گفتگوی ویژه خبری گفت: هیچگاه شورای نگهبان خوشحال و راضی نیست که افراد ردصلاحیت بشوند البته این ردصلاحیت به معنای آن نیست که این افراد در حوزه‌های دیگر هم صلاحیت ندارند.

وی افزود: هیئت نظارت بر نمایندگان باید در زمینه تذکر به نمایندگان اقدام کند اما ما هم هیچ منعی نداریم که با مسئولان گفتگو کنیم تا به جایی نرسیم که بیش از ۷۰ نماینده ردصلاحیت شوند.

دهقان تصریح کرد:  همه‌ی اعضای شورای نگهبان معتقدند که وقت شورای نگهبان برای بررسی صلاحیت نمایندگان کم است.

وی درباره قانون انتخابات گفت: طرحی آماده شده که ان شاءالله اشکالات قانون انتخابات اصلاح شود.

وی ادامه داد: ما دوست نداریم که احدی از نمایندگان فعلی در پایان این مجلس ردصلاحیت شوند.

دهقان با بیان اینکه قوه مقننه شامل مجلس و شورای نگهبان است گفت: بدیهی است که ما نباید اجازه بدهیم که ۱۰۰ نماینده دچار مشکل شوند البته نهادهای نظارتی که قرار است در آینده استعلامات را انجام دهند، از الان باید مراقبت کنند.

وی یادآور شد: یا باید پرونده افراد را همه مردم بخوانند و بعد رأی بدهند که این با چارچوب اعتقادات ما منافات دارد که آبروی افراد را ببریم. راه دیگر این است که یک نهادی بر صلاحیت افراد نظارت کند و افراد با صلاحیت را به مردم معرفی کند که شورای نگهبان همین کار را انجام می‌دهد.

دهقان همچنین گفت: اعتراضات مردم درباره وضعیت اقتصادی و نارضایتی مردم و همچنین کرونا، دلایل اصلی کاهش مشارکت در انتخابات مجلس یازدهم بود.

وی بابیان اینکه همه‌ی دستگاه‌ها با شورای نگهبان ارتباط دارند، گفت: این شورا یک نهاد کاملا حقوقی است و تعامل شورای نگهبان با دستگاه‌ها ارتباط بسیار خوبی است.

انتهای پیام


10621024
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» قانون الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به معاهده کنوانسیون بین‌المللی مقابله با تأمین مالی تروریسم از سوی رئیس‌جمهوری به دستگاه‌های اجرایی مرتبط ابلاغ شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفارت ونزوئلا در تونس اعلام کرد که در ملاقات سفرای ایران و ونزوئلا، دو کشور بر همبستگی و حمایت متقابل از یکدیگر تاکید کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» تصاویر ساختمان ایران‌اینترنشنال و خانه کارکنان و مهمانان صهیونیست آن توسط وزارت اطلاعات منتشر شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: امروز همکاری و همراهی سران و مسئولان قوا فرصتی مغتنم در راستای ایجاد رشد اقتصادی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: مصمم هستیم که هر مسئله‌ای را که به مثابه تحریم داخلی مزاحمتی برای فعالان اقتصادی ایجاد کرده است، اصلاح و رفع کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ویژه پوتین در امور سوریه با دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور اجرای قانون، توجه به کار کارشناسی و عقلانیت را راه کوچک‌سازی دولت عنوان کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس جمهور گفت: دانشگاه فرهنگیان باید احساس کند که همه امکانات در اختیار این دانشگاه است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه‌ای از ثبت‌نام از داوطلبان عضویت در شورا‌های اسلامی روستا از ۲۴ تا ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به مدت ۷ روز خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهوری اسلامی ایران از اتصال شبکه حمل‌ونقل ریلی ایران و عراق به عنوان یکی از مهم‌ترین محور‌های همکاری‌های فیمابین یاد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است