بین‌الملل 21:02 - 06 مهر 1399

احزاب لبنانی ۴ تا ۶ هفته فرصت دارند دولت تشکیل دهند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرانس ۲۴، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه امروز یکشنبه در نشست خبری خود که در خصوص آخرین اوضاع جاری در لبنان پس از کناره گیری مصطفی ادیب از تشکیل دولت جدید برگزار شد، به اظهارنظر پیرامون آخرین تحولات در لبنان پرداخت.

رئیس جمهور فرانسه در این خصوص تصریح کرد: هیچ دلیل و مدرکی که نشان دهد که ایران مانع تشکیل دولت در لبنان شود، وجود ندارد. با شرکای منطقه ای مان از جمله ایران درباره اوضاع لبنان در تعامل هستیم. تحریم‌های آمریکا علیه برخی مسئولان لبنانی باعث متشنج شدن اوضاع در لبنان شده است.

«امانوئل ماکرون» در ادامه اضافه کرد: فرانسه از لبنان چشم پوشی نمی‌کند و نقشه راهی که تعیین کرده بودیم همچنان به قوت خود باقی است؛ بر این اساس احزاب لبنانی ۴ تا ۶ هفته فرصت دارند تا در راستای تشکیل دولت جدید اقدام کنند.

ماکرون گفت: نقشه راه، اصلاحات ضروری را تضمین می‌کند و آن شرطی است که لبنان می تواند کمک‌ها برای بازسازی این کشور را دریافت کند. حریری اشتباه کرده که معیار طائفی را برای توزیع پست های وزارتی اضافه کرده است.

وی بحران لبنان را عمیق توصیف کرد و افزود: چیزی جز اینکه تمامی احزاب لبنان را حول این نقشه گرد هم آوریم وجود ندارد.


10737075
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای بررسی تخلیه آب از نیروگاه هسته‌ای فوکوشیما-۱ به ژاپن سفر می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت بنین از نیجریه درخواست کرد تا جت‌های جنگنده را برای تأمین امنیت حریم هوایی این کشور اعزام کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مذاکره‌کننده ارشد کی‌یف گفت که رئیس‌جمهور اوکراین روز دوشنبه تمام اسناد مربوط به طرح صلح را دریافت خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا، اسرائیل و قطر روز یکشنبه، ماه‌ها پس از حمله هوایی جنگنده های اسرائیلی به دوحه، یک جلسه سه جانبه در نیویورک برگزار کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان ممکن است به دلیل محدودیت‌های مالی فرانسه و انگلیس، نگرانی‌هایی را در مورد سهم برلین از کمک‌های نظامی به اوکراین برای سال آینده مطرح کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین گفت که مذاکرات با نمایندگان ایالات متحده در مورد طرح صلح برای اوکراین سازنده، اما آسان نبوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا در سال‌های ۲۰۲۶ و ۲۰۲۷، ۸۰۰ میلیون دلار برای حمایت از اوکراین هزینه خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت عراق اکنون در وضعیت «نه راه پس و نه راه پیش» قرار دارد. اگر قانون را اجرا کند، با شورش داخلی و خشم محور مقاومت رو‌به‌رو می‌شود و اگر آن را لغو کند، به عنوان دولتی بی‌ثبات و فاقد استراتژی شناخته می‌شود
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تنش‌های جدید میان تایلند و کامبوج به خاطر درگیری‌هایی که منجر به کشته شدن یک سرباز تایلندی و زخمی شدن چهار نفر دیگر شد، آغاز شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برلین در سایه سکوت لاهه، با حمایت از نتانیاهو، مشروعیت اخلاقی اروپا را عملاً به چالش کشید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است