فرهنگی‌هنری 14:40 - 10 شهریور 1394
پانته‌آ مهدی‌نیا عنوان کرد: به یاد دارم روزی که رهبر معظم انقلاب برای بازدید به لوکیشن فیلم تشریف آوردند و ما قسمت‌هایی از فیلم را بدون رتوش برای اولین بار دیدیم، همه عوامل شروع به گریه کردند.

خاطره ی تماشای فیلم محمد(ص) همراه با رهبر انقلاب
به گزارش فرهنگ نیوز ، پانته‌آ مهدی‌نیا بازیگر نقش «فاطمه بنت اسد» در فیلم محمد رسول الله(ص) یادداشتی برای این فیلم به رشته تحریر در آورده است، که در ادامه آن را می‌خوانید:


چگونگی حضورم در پروژه محمد(ص) داستان جالبی است. دوست عزیزی داشتم که به تازگی وارد حیطه بازیگری شده بود و به دلیل اینکه سیمایی مذهبی داشت، به ایشان پیشنهاد دادم که به دفتر آقای مجیدی مراجعه کند و برای این فیلم، تست بازیگری دهد. این دوست بزرگوار در پاسخ به من گفت تا به حال تجربه تست بازیگری نداشته و از من خواست تا همراهش بروم و هنگام حضور در دفتر آقای مجیدی، از من خواست که قبل از خودش، من تست بازیگری بدهم تا ببیند این کار چگونه است. آن روز، آقای بهزاد رفیعی دستیار آقای مجیدی کار تست بازیگری را بر عهده داشتند. من مقابل دوربین آقای رفیعی رفتم و چیزهایی را که از من خواستند، اجرا کردم و بعد از من، همراهم مقابل دوربین رفت و تستها را انجام داد، اما در نهایت، من برای نقش فاطمه بنت اسد انتخاب شدم.



آقای مجیدی با این که مشغله فراوانی داشتند، اما مسئولیت هدایت و راهنمایی بازیگران اصلی بر عهده خودشان بود و به نظر من هیچ کس جز ایشان نیز نمیتوانست از پس چنین پروژه دشواری بربیاید. خوشبختانه در طول فیلمبرداری، آقای مجیدی به من نگفتند که مسیر را اشتباه می روم و هنگامی که می دیدم برای برخی از بازیگران، سختگیری بیشتری انجام می دهند، دلم قرص می شد که کارم را درست انجام می دهم. چیزی که در مورد آقای مجیدی برای من عجیب بود، این بود که به رغم گرفتاریهای فراوان، روی تک تک مسائل تسلط داشتند و می خواستند هر پلان را به بهترین شکل ممکن به تصویر بکشند. دقت و تمرکز آقای مجیدی فقط شامل مسائل فنی و حوزه کارگردانی نبود. خیلی از عوامل فیلم اگر حتی مشکل شخصی داشتند، ایشان پا در میانی میکردند تا شرایط بهتری برای او رقم بخورد.



میتوانم به جرات ادعا کنم حضور در این پروژه برای من تجربه سی فیلم بلند سینمایی را داشت. دلیلم این است که با گروهی گسترده در پشت صحنه مواجه بودیم. در هر زمینه ای که تصور کنید، با چهار، پنج گروه زبده طرف بودیم، انگار پنج پروژه همزمان بود. من در این فیلم، آداب رفتار حرفه ای و مناسبات سینمایی استاندارد را آموختم، چون حرفه ای ترین افراد سینمای ایران و جهان در آن حضور داشتند و تجربه بسیار گرانقدری را پشت سر گذاشتم. در مورد جایگاه حرفه ای عوامل هم باید بگویم آقای استورارو یکی از حرفه ای ترین سینماگرانی است که در زندگی ام دیده ام و در عین حال یکی از انسان ترین آنها. به یاد دارم جلسه اول که قرار بود فیلم را کلید بزنیم، آقای مجیدی سخنانی را برای گروه تولید ایراد کردند و در پایان از آقای استورارو هم درخواست کردند چند جمله را با جمع در میان بگذارد و او گفت: “افتخار می کنم که در این کار حضور دارم. تا به حال افتخار داشته ام که برای چندی از مردان بزرگ خداوند، فیلمبرداری کنم و الان این افتخار را دارم که در خدمت گروه مجید مجیدی هستم تا بخشی از زندگی پیامبر اسلام را به تصویر بکشیم”.



پس از قطعی شدن حضورم در این فیلم، تحقیقات گستردهای را در مورد زندگی فاطمه بنت اسد، آغاز و اطلاعاتی کلی را از این شخصیت پیدا کردم، اما به منبعی دست پیدا نکردم که در آن از شرایط رفتاری و گفتاری این شخصیت حرف زده باشد. تحقیقات من شامل همان روایت هایی بود که در دین شیعه داریم. بیشترین چیزی که پی بردم، این بود که فاطمه بنت اسد انسان به شدت مهربانی بود که محمد(ص) را بیش از فرزندان خودش (طائب و عقیل) دوست داشت و این دوستداشتن به رابطه خوبی که با آمنه داشت، بازمی گردد. در این فیلم هم من تمام تلاشم را کردم تا این رابطه به خوبی بازتاب پیدا کند.



به شدت مشتاق هستم که نتیجه کار را هرچه سریع تر ببینم و تصور میکنم اگر کسی نه اسلام را بشناسد، نه ایران را و نه آقای مجیدی را، باز با دیدن این فیلم دچار دگرگونی خواهد شد؛ زیرا انرژی خاصی پشت این کار است. به یاد دارم روزی که رهبر معظم انقلاب برای بازدید به لوکیشن فیلم تشریف آوردند و ما قسمت هایی از فیلم را بدون رتوش برای اولین بار دیدیم، همه عوامل شروع به گریه کردند. همه کسانی که آن پلان ها را دیدیم، هم عقیده بودیم که انرژی عجیبی پشت این کار است. امیدوارم سرنوشت خوبی برای فیلم رقم بخورد.

6992217
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«خبرگزاری تسنیم» همسر شهید بدرالدین می گوید: سید با رزمندگانی به تعداد انگشتان دست، به جنگ با اسرائیل رفتند. در «خلده» و «جسر المطار» و الغبیری جلوی آنها ایستادند.
فرهنگی‌هنری
«خبرگزاری تسنیم» کتاب «گاو و فلفل» با نگاهی به سفر هفت طلبه جوان به هندوستان به قلم علی بهاری منتشر شد و در نمایشگاه کتاب در دسترس علاقه مندان قرار گرفت.
فرهنگی‌هنری
«خبرگزاری تسنیم» تازه ترین کتاب علی شعیبی با عنوان «سبزترین امام» با نگاهی به زندگی امام حسن(ع) و با تلاش پاسخ دادن به شبهات مطرح شده درباره ایشان از سوی نشر معارف منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«خبرگزاری تسنیم» نمایشگاه «هفته فرهنگی فلسطین؛ 76 سال مقاومت در برابر اشغالگری» روز سه شنبه 25 اردیبهشت ماه در گالری فکه افتتاح می شود.
فرهنگی‌هنری
«خبرگزاری تسنیم» مراسم بزرگداشت چهلمین روز شهادت بسیجی پاسدار «سید مهدی جلادتی» 27 اردیبهشت در مسجد میثم برگزار خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«خبرگزاری تسنیم» تازه ترین اثر پروژه «تار و تاریخ » با عنوان «رَدِ سخن» به آهنگسازی میدیا فرج نژاد و به مناسبت روز بزرگداشت فردوسی منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«خبرگزاری تسنیم» معصومه سپهری نویسنده کتاب «مرد ابدی» در برنامه «به افق فلسطین» این کتاب را منبع خوبی برای ساخت ده ها فیلم سینمایی درباره شهید طهرانی مقدم است. این متن ها و روایات به قدر کافی جذاب هستند و باید سراغ فیلمنامه های اقتباسی برویم.
فرهنگی‌هنری
«خبرگزاری تسنیم» روح الامینی معتقد است: هنرمند باید حواسش جمع باشد که تقویم حوادث جامعه نشود اما هر موضوعی که در جامعه باعث اصلاح و هدایت افراد شود، قطعاً می تواند سوژه ای برای هنرمند باشد تا در جامعه خود اثرگذار باشد، مسئله جمعیت هم از این دست سوژه ها است....
فرهنگی‌هنری
«خبرگزاری تسنیم» سالار عقیلی خواننده موسیقی ایرانی که در سال های گذشته از فضای جدی موسیقی فاصله گرفته به عضویت هیئت رئیسه انجمن وودبال درآمده است.
فرهنگی‌هنری
«خبرگزاری تسنیم» خاطرات تفصیلی الیور استون کارگردان آثار مشهوری همچون جوخه و جی اف کیبا ترجمه ی کوروش جاهد، در نمایشگاه کتاب عرضه شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است