بین‌الملل 23:23 - 04 آذر 1400

لفاظی دوباره وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، بنی گانتز وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در سخنانی مدعی شد که این رژیم با در پیش گرفتن گزینه نظامی سعی در بهبود کیفیت توافق هسته‌ای بین غرب و جمهوری اسلامی ایران دارد.

بنب گانتز در ادامه ادعاهای خود گفت: اسرائیل به دنبال توافق نامه‌هایی همه جانبه از جمله کنترل فعالیت‌های ایران وهم پیمانانش در سطح منطقه است.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی ادعا کرد: توافق خوب توافقی است که فعالیت منطقه‌ای ایران و سطح غنی سازی اورانیوم این کشور را کنترل کند.

تهران تأکید می‌کند که به عنوان یکی از امضاءکنندگان پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی، حق دستیابی به فناوری هسته‌ای را برای مقاصد صلح آمیز دارد.

علاوه بر این، بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکنون بارها از تأسیسات هسته‌ای ایران بازدید کرده‌اند اما هرگز مدرکی که نشان دهد برنامه صلح آمیز انرژی هسته‌ای این کشور به سمت مقاصد نظامی انحراف داشته باشد، پیدا نکرده‌اند.

ایران علاوه بر این در سال ۲۰۱۵ به توافقی با کشورهای موسوم به گروه ۱+۵ برای حل و فصل تنش‌ها بر سر برنامه هسته‌ای خود دست پیدا کرد؛ اما علیرغم اذعان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به پایبندی ایران به تمامی تعهداتش، دولت آمریکا در اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ به صورت یکجانبه از این توافق خارج شد.

تا کنون ۶ دور مذاکره در شهر وین میان آمریکا و سایر طرف‌های برجام غیر از ایران برای تسهیل بازگشت آمریکا به برجام انجام شده است. طرف‌ها می‌گویند پیشرفت‌های ملموسی در این مذاکرات حاصل شده اما با کارشکنی‌های طرف غربی، پاره‌ای اختلافات کماکان باقی است.


11336859
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان گفت که حذف آفریقای جنوبی از اجلاس گروه ۲۰ به نفع آمریکا نیست و نفوذ واشنگتن را کاهش می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع چین در واکنش به اظهارات نخست‌وزیر ژاپن درباره تایوان، قاطعانه اعلام کرد که وحدت ارضی چین خط قرمز است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پوتین با انتقاد شدید، صنعت خودروسازی اروپا را شکست‌خورده خواند و محصولات چینی را بهتر و ارزان‌تر از رقبای اروپایی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آتش‌نشانان پس از یک روز موفق به کنترل آتش‌سوزی در مجتمع بلند شمال هنگ‌کنگ شدند، اما گزارش شده که تاکنون ۷۵ نفر کشته و ۳۰۰ نفر مفقود هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات آمریکایی و اوکراینی هفته آینده برای پیشبرد مذاکرات صلح دیدار خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شیخ الازهر، امروز در دیدار با فرستاده ویژه حقوق بشر اتحادیه اروپا به شدت از استاندارد‌های دوگانه غرب خصوصا در جنگ غزه انتقاد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت بهداشت غزه امروز اعلام کرد آمار کل شهدای جنگ به نزدیک ۷۰ هزار نفر رسیده و طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۴ شهید جدید به بیمارستان‌ها منتقل شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پوتین تاکید کرد که مسکو قصد حمله به اروپا را ندارد و آماده است به شرط تمایل غربی‌ها یک گفتگوی فراگیر را درباره امنیت اروپا آغاز کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیر اف‌بی‌آی اعلام کرد که پلیس فدرال در حال تحقیق درباره اقدام تروریستی در پی تیراندازی روز چهارشنبه در واشنگتن به گارد ملی آمریکا است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت دانمارک مقامی در وزارت خارجه ایجاد کرده که در خارج از ساعات کاری متعارف، اظهارات ترامپ به ویژه درباره گرینلند را رصد کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است