بین‌الملل 23:23 - 04 آذر 1400

لفاظی دوباره وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، بنی گانتز وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در سخنانی مدعی شد که این رژیم با در پیش گرفتن گزینه نظامی سعی در بهبود کیفیت توافق هسته‌ای بین غرب و جمهوری اسلامی ایران دارد.

بنب گانتز در ادامه ادعاهای خود گفت: اسرائیل به دنبال توافق نامه‌هایی همه جانبه از جمله کنترل فعالیت‌های ایران وهم پیمانانش در سطح منطقه است.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی ادعا کرد: توافق خوب توافقی است که فعالیت منطقه‌ای ایران و سطح غنی سازی اورانیوم این کشور را کنترل کند.

تهران تأکید می‌کند که به عنوان یکی از امضاءکنندگان پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی، حق دستیابی به فناوری هسته‌ای را برای مقاصد صلح آمیز دارد.

علاوه بر این، بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکنون بارها از تأسیسات هسته‌ای ایران بازدید کرده‌اند اما هرگز مدرکی که نشان دهد برنامه صلح آمیز انرژی هسته‌ای این کشور به سمت مقاصد نظامی انحراف داشته باشد، پیدا نکرده‌اند.

ایران علاوه بر این در سال ۲۰۱۵ به توافقی با کشورهای موسوم به گروه ۱+۵ برای حل و فصل تنش‌ها بر سر برنامه هسته‌ای خود دست پیدا کرد؛ اما علیرغم اذعان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به پایبندی ایران به تمامی تعهداتش، دولت آمریکا در اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ به صورت یکجانبه از این توافق خارج شد.

تا کنون ۶ دور مذاکره در شهر وین میان آمریکا و سایر طرف‌های برجام غیر از ایران برای تسهیل بازگشت آمریکا به برجام انجام شده است. طرف‌ها می‌گویند پیشرفت‌های ملموسی در این مذاکرات حاصل شده اما با کارشکنی‌های طرف غربی، پاره‌ای اختلافات کماکان باقی است.


11336859
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هزاران اسرائیلی با همراهی مقامات پیشین رژیم صهیونیستی در تل‌آویو تجمع کرده و خواستار بررسی شکست‌های امنیتی هفتم اکتبر شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل هشدار داد که ۱۲.۹ میلیون کودک در افغانستان در معرض بیماری‌های عفونی کشنده قرار دارند و سیستم بهداشتی این کشور در آستانه یک فاجعه انسانی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از اینکه برخی رسانه‌ها مدعی شدند حماس پایان آتش‌بس را به اطلاع مقامات آمریکایی رسانده، یک مقام ارشد این گروه گزارش‌های مربوطه را تکذیب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار هیئت بلندپایه طالبان با شورای توسعه صادرات دارو هند،طرف هندی آمادگی خود را برای افزایش صادرات، سرمایه‌گذاری مشترک و ایجاد کارخانه‌های تولید دارو در افغانستان اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چهار اتوبوس حاوی زندانیان افغان که دوران محکومیت خود را در زندان‌های ایران سپری می‌کردند، امروز از طریق مرز اسلام‌قلعه وارد خاک افغانستان شدند. این انتقال در چارچوب هماهنگی‌های حقوقی و کنسولی دو کشور انجام گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا به طعنه گفت که اگر زلنسکی با طرح صلح مخالفت کند، می‌تواند با تمام وجود به جنگیدن ادامه دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در یکی از بدترین آدم‌ربایی‌های دسته‌جمعی در نیجریه، بیش از ۳۰۰ دانش‌آموز و معلم از یک مدرسه ربوده شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حملات متعدد رژیم صهیونیستی به مرکز و شمال غزه امروز جان ۲۰ فلسطینی از جمله ۴ کودک را گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان به ترامپ تاکید کرد که اروپا باید در روند پایان جنگ اوکراین حضور داشته باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین و آمریکا به زودی در سوئیس گفت‌و‌گو‌های سطح بالا را برای بررسی و تعیین شرایط احتمالی توافق صلح آغاز می‌کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است