اقتصادی 10:59 - 31 شهریور 1402
انتصاب خاوازی وزیر اسبق جهاد کشاورزی در بدنه این وزارتخانه به 3 دلیل اهمیت ویژه‌ای دارد.

3 اهمیت انتصاب خاوازی در وزارت جهاد کشاورزی

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، انتصابات وزیر جهاد کشاورزی در هفته‌های گذشته بیشتر شده و می توان گل سر سبد این‌ها را انتصاب آقای کاظم خاوازی(وزیر دولت روحانی) به عنوان قائم مقام وزیر و معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی دانست، این انتصاب از چند نظر حایز اهمیت است.

نخست اینکه آقای نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی با این انتصاب ثابت کرد، بخش کشاورزی از هرگونه سیاسی کاری به دور است،  تحت تاثیر هیچ حزب و جناحی نیست و  تنها به تکلیف خود یعنی تامین امنیت غذایی کشور، فکر می کند.

دوم اینکه؛ وزارت جهاد کشاورزی به دنبال شایسته سالاری است و در راس آنها تلاش می‌کند بدنه وزارتخانه را با افرادی که به علوم روزآمد کشاورزی مسلط هستند و در کنار آن تجربه عملی این علوم را دارند، تجهیز کند. آقای خاوازی با دکترای تخصصی کشاورزی سالهای 1399 و 1400  وزیر جهاد کشاورزی بود و سالها رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و نیز در پست های مختلف و حساس نزدیک به 30 سال در بخش کشاورزی خدمت کرده و مهمتر اینکه به  اهل پژوهش و تحقیق معروف است.

آنطور که سازمان خواروبار جهانی ملل متحد اعلام کرده تامین غذا در جهان آینده تنها متکی به علم و تحقیق و پژوهش خواهد شد و تا سال 2050 بیش از 90 درصد غذا تنها از طریق پژوهش و تحقیقات میسر می‌شود، امکان توسعه افقی کشت به دلیل محدودیت منابع آب و خاک امکانپذیر نبوده و در این میان تنها بخش تحقیقات به کمک تامین غذای مردم خواهد آمد و از همین الان تمام دنیا باید در این حوزه کار کنند.

سوم اینکه قبول پست معاونت از سوی آقای خاوازی که زمانی خودش وزیر بوده نشان از روحیه جهادی ایشان است که فردی در این حد با مقبولیت بالا که آن زمان با 196 رای موافق و تنها با 15 رای مخالف از مجلس رای اعتماد گرفت و در بین کارمندان وزارتخانه هم کاملا فرد پذیرفته شده‌ای است می‌تواند این روحیه را در بدنه وزارتخانه جاری و ساری کند، کار جهادی خمیر مایه این وزارتخانه است و روحیه جهادی می‌تواند پیشران بخش کشاورزی باشد.

بنابراین انتخاب خاوازی به این سمت در این برهه حساس که بخش کشاورزی بیش از هر زمانی به روزآمدی و نگاه علمی نیازمند دارد را می‌توان بهترین انتخاب از سوی وزیر دانست او توشه علم و عملش کامل است و راه اجرایی را تا آخرین حدش یعنی وزارت پیموده است کوله بار گرانی دارد و بازگشتش به وزارتخانه را باید به فال نیک گرفت و از این انتخاب در مسیر تعالی بخش استفاده کرد.

بهروز نوری

 پایان پیام/


11995485
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس گفت: تاخیر در تخصیص ارز و ثبت سفارش شیرخشک منجر به کمبود عرضه و گرانی در بازار شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق تعاون ایران گفت:حجم کنونی مبادلات اقتصادی دو کشور حدود ۱۴ میلیارد دلار است که با توجه به ظرفیت‌های موجود، می‌توان این رقم را به‌طور چشمگیری افزایش داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت گفت: بر اساس اهداف کمیته برنامه هفتم، پیش‌بینی شده است که تا پایان سال ۱۴۰۷، بتوانیم روزانه تا ۴۴ میلیون متر مکعب گاز را جمع‌آوری کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: قیمت تمام‌شده هر مترمکعب آب در شهر‌ها ۴۵۰۰ و در روستا‌ها ۷۹۶۵ تومان است که چندین برابر نرخ فروش کنونی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» موتورسیکلت‌ها با میانگین مصرف روزانه بیش از ۳.۵۵ میلیون لیتر بنزین در ۶ ماهه نخست امسال، حدود ۶۶۰ میلیون و ۵۰۰ هزار لیتر بنزین معادل حدود یک تریلیون و ۱۱۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان مصرف کرده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» صندوق بیمه کشاورزی در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ با پرداخت بیش از ۱۵ هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان خسارت‌دیده، بار دیگر نقش کلیدی خود را در صیانت از امنیت غذایی و پایداری تولیدات بخش کشاورزی به نمایش گذاشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور، از عدم نظارت کامل وزارت جهاد کشاورزی بر سامانه بازارگاه خبر داد و اعلام کرد که سازمان بازرسی به دستور رئیس قوه قضاییه، پرونده‌ای ویژه برای بررسی موضوع تأمین و واردات نهاده‌های دامی تشک...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز یکشنبه ۱۱ آبان ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور نسبت به تداوم خشکسالی و ضرورت مدیریت مصرف آب هشدار داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس انجمن مدیریت کیفت ایران گفت: با وجود مشکلات، صنعت خودروی کشور نسبت به برخی دیگر از کالا‌های داخلی، از جمله بخش مسکن و خدمات عمومی، از نظم و کیفیت بهتری برخوردار است؛ اما تا رسیدن به استاندارد مطلوب راه درازی در پیش است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است