علمی فناوری 08:47 - 25 تیر 1404
معاون سازمان نوسازی مدارس گفت: در ۱۹ منطقه آموزشی کشور با کمبود سرانه فضای آموزشی رو‌به‌رو هستیم که انتظار می‌رود در طرح نهضت مدرسه‌سازی این کمبود‌ها برطرف شود.

کمبود سرانه فضای آموزشی در ۱۹ منطقه آموزشی کشور

باشگاه خبرنگاران جوان - مجید عبداللهی با بیان اینکه در قانون تشکیل شورا‌های آموزش و پرورش پیش بینی شده تا انبوه سازان در صورت ساخت ۲۰۰ واحد مسکونی مکلف به ساخت مدرسه نیز باشند گفت: این موضوع در چارچوب ضوابط، مقررات و رعایت الزامات فنی از سوی سازمان نوسازی تعیین می‌شود.

وی با بیان اینکه در ۱۹ منطقه آموزشی کشور با کمبود سرانه فضای آموزشی رو‌به‌رو هستیم که انتظار می‌رود در طرح نهضت مدرسه سازی این کمبود‌ها برطرف شود افزود: در کشور ۷۲۰۰ پروژه مدرسه‌سازی در حال احداث است که عمده این پروژه‌ها با مشارکت مردم اجرایی می‌شود.

معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه با تاکید رئیس جمهور، نهضت ملی مدرسه‌سازی با هدف توسعه عدالت آموزشی و با مشارکت همه مردم انجام می‌شود که در بیشتر استان‌ها خیرین و گروه‌های مردمی جهت مشارکت پای کار آمده‌اند ادامه داد: رئیس جمهور در دو محور توسعه فضا‌های آموزشی، تامین تجهیزات مورد نیاز و نیز کیفیت بخشی نظام آموزشی به آموزش و پرورش توجه جدی دارد.

عبداللهی با بیان اینکه در راستای طرح نهضت توسعه عدالت در فضا‌ها و تجهیزات آموزشی و تربیتی با مشارکت مردم، استانداران موظفند مطابق دستور رئیس جمهور پیگیر مسئله نهضت در سطح استان باشند گفت: این نهضت به تنهایی یک نهضت مدرسه‌سازی نیست، بلکه یک نهاد اجتماعی برای حل مسئله در سطح کشور است. همه معاونت‌های وزارت آموزش‌وپرورش در این راستا پای کار هستند و باید در کنار گفتمان‌سازی، کار عملیاتی نیز انجام شود.

وی از تشکیل بیش از ۷۲۰۰ گروه در شبکه شاد برای پیگیری این نهضت خبر داد و افزود: تاکید بر تقویت قرارگاه‌های جهادی در سطح استان‌ها باید در اولویت باشد. کاهش تراکم کلاس از طریق الحاق و توسعه کلاس‌های جدید و فضا‌های جانبی، مکان‌یابی و بازتخصیص فضا با حضور مدیرکل آموزش‌وپرورش و نوسازی مدارس در سطح استان‌ها به جدیت پیگیری و تا زمان حصول نتیجه دنبال می‌شود.

معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به طرح شهید عجمیان در جهت بهسازی و شاداب سازی مدارس در مهرماه سال جاری تاکید و ابراز امیدواری کرد با تلاش مردمی و جهادی، گامی مهم در مسیر توسعه عدالت آموزشی در کشور سربلندی فرزندان این مرز و بوم برداشته شود.

منبع: ایسنا


12207626
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهم‌ترین کاری که می‌توان برای سلامتی کبد انجام داد، رعایت یک رژیم غذایی متعادل و غنی از آنتی‌اکسیدان، ویتامین و مواد معدنی ضروری است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شکستن قولنج گردن می‌تواند خطراتی را در پی داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آموزش و پرورش با صدور اطلاعیه‌ای، شایعه انتشار سؤالات آزمون ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی، پیش از برگزاری آزمون را قویاً تکذیب کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان با انجام تحقیقاتی درباره پیامد‌های استفاده مداوم و مکرر از شبکه‌های اجتماعی که روی ابعاد مختلف زندگی تاثیر می‌گذارد، هشدار دادند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان سنجش و آموززش کشور از انتشار دفترچه سوالات آزمون اختصاصی گروه آزمایشی علوم تجربی نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سند ملی توسعه علوم و فناوری‌های کوانتومی با دستور رئیس‌جمهور ابلاغ شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در طب سنتی پیشنهاد می‌شود اکثر بیماران سردرد را بدون استفاده از دارو درمان کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ در گروه آزمایشی علوم تجربی صبح روز جمعه ۲۷ تیر ماه با رقابت بیش از ۳۹۹ هزار متقاضی در سلامت کامل برگزار شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت «اوپن‌ای‌آی» یک عامل هوش مصنوعی جدید را برای «چت‌جی‌پی‌تی» معرفی کرده که می‌تواند کار‌های مربوط به رایانه را به جای کاربر انجام دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در منطقه مدیترانه شرقی (امرو) حذف سرخک و سرخجه در ایران را به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشورمان تبریک گفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است