اجتماعی 11:14 - 22 بهمن 1403
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: حضور حداکثری مردم در مراسم ۲۲ بهمن نشان‌دهنده ادامه وفاداری به آرمان‌های انقلاب و حمایت از نظام است.

حضور مردم در مراسم ۲۲ بهمن نشان‌دهنده ادامه وفاداری به انقلاب است

حسن بابایی، رئیس سازمان ثبت استان و املاک کشور با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: ۲۲ بهمن یادآور هویت ملی و فرهنگی مردم ایران است. این روز به ما یادآوری می‌کند که ملت ایران با داشتن فرهنگ غنی و تاریخی، همواره در مسیر مبارزه با ظلم و استعمار قرار داشته‌اند. حضور در این روز نمادی از تعهد به حفظ این هویت و تقویت آن در برابر تهدیدات خارجی و داخلی است.

وی افزود: ایران در شرایطی قرار دارد که دشمنان به ویژه با تحریم‌ها و فشار‌های بین‌المللی سعی در ایجاد تفرقه و کاهش وحدت ملی دارند. حضور گسترده مردم در ۲۲ بهمن پیام روشن به جهانیان می‌دهد که ملت ایران با تمام سختی‌ها، همچنان متحد و مقاوم در برابر این فشار‌ها باقی می‌ماند.

بابایی بیان کرد: ۲۲ بهمن یک نقطه عطف در تاریخ ایران است؛ این روز نمادی از قدرت مردم و عزم راسخ آنهاست که به دنیا نشان دادند که اراده عمومی می‌تواند مسیر تاریخ را تغییر دهد. پیروزی انقلاب اسلامی نه تنها به آزادی و استقلال ایران انجامید، بلکه زمینه‌ساز تحولاتی بنیادین در عرصه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی شد.

رئیس سازمان ثبت تاکید کرد: حضور حداکثری مردم در مراسم ۲۲ بهمن نشان‌دهنده ادامه وفاداری به آرمان‌های انقلاب و حمایت از نظام جمهوری اسلامی است. در این شرایط حساس جهانی، حضور گسترده مردم در این روز، همبستگی ملی را تقویت می‌کند و پیام مهمی به دشمنان می‌دهد که ایران همواره با قدرت و یکپارچگی در برابر چالش‌ها ایستاده است. همچنین این حضور گسترده موجب تقویت مشروعیت داخلی و خارجی نظام می‌شود و تاثیر زیادی در حفظ امنیت و ثبات کشور خواهد داشت.

بابایی افزود: این حضور نه تنها یک جشن ملی است، بلکه فرصتی برای یادآوری و تجدید پیمان با آرمان‌های انقلاب و تلاش برای ساخت آینده‌ای بهتر برای نسل‌های آینده ایران است. خداوند متعال حافظ ایران و ایرانیان باشد.

منبع: رسانه قوه قضاییه


12153893
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور فراجا، آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد گفت: به مناسبت سالروز ولادت حضرت علی (ع) دفاتر ثبت ازدواج در روز شنبه مورخ ۱۳ دی ماه تا ساعت ۱۹ فعال خواهند بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر تهران با اشاره به تکمیل ظرفیت بهشت زهرا (س)، از ضرورت ایجاد چند آرامستان جدید در نقاط مختلف پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون محیط‌زیست دریایی و تالاب‌ها سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: با هدف صیانت از دریاها، سواحل و تالاب‌های ساحلی و کاهش اثرات زیست‌محیطی فعالیت‌های نفتی، کارگروه مشترک راهبری و سیاست‌گذاری میان سازمان حفاظت محیط‌زیست و شرکت ملی نفت ایران تشکیل...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: ۱۶۸ دستگاه اتوبوس متوقف‌شده در ایران خودرو دیزل باید تا پیش از پایان سال پس از انجام تعمیرات به چرخه خدمت‌رسانی بازگردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور را تشریح کرد و گفت: در حال حاضر ترافیک در محور‌های چالوس، هراز و آزادراه تهران- شمال سنگین است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرمت و استحکام‌بخشی خانه تاریخی امین‌لشکر، از بنا‌های واجد ارزش دوره قاجار واقع در محله عودلاجان منطقه ۱۲ شهر تهران آغاز شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت، اکنون (۱۱دی ماه) در شرایط «ناسالم برای گروه‌های حساس» است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک عادی و روان در معابر حال حاضر شهر تهران در روز پنج شنبه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راه کشور اعلام کرد: امروز چهارشنبه ۱۰ دی ماه محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) حدفاصل پل زنگوله تا سیاه بیشه دارای ترافیک سنگین است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است