اجتماعی 12:56 - 28 فروردین 1403
سخنگوی شهرداری تهران از تمدید ثبت‌نام طرح ترافیک خبرنگاران تا ۱۵ اردیبهشت ماه سال جاری خبر داد.

ثبت‌نام طرح ترافیک خبرنگاران تا ۱۵ اردیبهشت‌ماه تمدید شد

عبدالمطهر محمدخانی سخنگوی شهرداری تهران در حاشیه دویست و بیست و هشتمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران در رابطه با طرح ترافیک خبرنگاری اظهار کرد: ثبت‌نام طرح ترافیک خبرنگاری تا ۱۵ اردیبهشت تمدید شد. خبرنگاران از درگاه یا اپلیکیشن شهرزاد می‌توانند برای ثبت‌نام مراجعه و اقدام کنند. بعد از پایان ثبت‌نام‌ها جمع‌بندی صورت می‌گیرد و در مورد تعداد سهمیه‌ها اقدام می‌کنیم.

سخنگوی شهرداری تهران، افزود: تا زمان تصمیم‌گیری نهایی درباره طرح‌های جدید و ابلاغ آن‌ها، طرح ترافیک قبلی ادامه خواهد داشت.

محمدخانی با بیان اینکه اولویت شهرداری تهران ارائه خدمات در بستر جدید سامانه شهرزاد است، تصریح کرد: یکی از ویژگی این سامانه این است که از طریق سامانه شهرزاد در همه گوشی‌های هوشمند این دسترسی وجود دارد و ثبت‌نام در این سامانه مسیر ساده‌تری پیدا کرده است.

وی ادامه داد: اگر کسی هم در سامانه «تهران من» ثبت‌نام کرده باشد به سامانه شهرزاد منتقل می‌شود. تعامل ما با خبرنگاران در موضوع طرح ترافیک خبرنگاری از طریق سامانه شهرزاد است.

سخنگوی شهرداری تهران در مورد احتمال افزایش اعتبار کارت بلیت مترو خبرنگاران نیز گفت: کارگروهی از سوی شورای شهر تهران در این خصوص تشکیل شده و در این خصوص باید تصمیم بگیرد، پیشنهاد ما افزایش این مبلغ است. امیدواریم که این عدد با نظر کارگروه افزایش پیدا کند.

منبع: تسنیم


12047862
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل انتظامی کشور اعلام کرد: رستوران‌ها و کافه‌هایی که اقدام به فروش مشروبات الکلی می‌کنند با پلمب و اقدامات بازدارنده مواجه خواهند شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: بخش قابل توجهی از اقدامات ارزشمند دادستانی کل کشور نیازمند تبیین، معرفی و اطلاع‌رسانی منظم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قمی گفت: حل مشکلات ترافیکی محدوده بیمارستان چشم‌پزشکی فارابی برای ارتقای آسایش، امنیت و دسترسی بیماران و شهروندان در دستور کار جدی شهرداری قرار گرفته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل انتظامی کشور در خصوص افتتاح ۱۵۰۰ خانه سازمانی برای پرسنل فراجا توضیحاتی ارائه کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران با ارسال جوابیه‌ای به گزارش امروز باشگاه خبرنگاران جوان درباره طرح ترافیک واکنش نشان داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» همایش طرح یاس با عنوان «هنر ملکه بودن» با حضور ۱۷۱ مددجوی دختر تحت حمایت کمیته امداد، امروز برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستاد ملی جمعیت با اشاره به اجرای طرح «کارت امید مادر» از ابتدای سال ۱۴۰۵ گفت: این طرح گامی در راستای ارتقای سلامت مادر و کودک است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ترویج فرهنگ همیاری اجتماعی در امور مختلف و به ویژه ازدواج بسیار مهم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استفاده از هندزفری توسط پاکبان‌ها در حین انجام کار می‌تواند بسیار خطرآفرین باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای دومین سال متوالی و در سومین رویداد ملی جایزه جوانی جمعیت، بر اساس نظر هیات داوران این جشنواره به عنوان «دستگاه برتر» در رویداد ملی جوانی جمعیت معرفی شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است