اقتصادی 22:03 - 04 اردیبهشت 1404
رییس سازمان هواپیمایی گفت: تمرکز دومین دوره نمایشگاه صنعت هوایی پیام، بر توسعه متوازن بخش‌های مختلف صنعت هوایی با محوریت توسعه ناوگان، فرودگاه‌ها، صنایع پشتیبان، آموزش نیروی انسانی و تسهیل ورود شرکت‌های نوپا و کوچک خواهد بود.

تسهیل ورود شرکت‌های نوپا و کوچک به بخش هوایی

باشگاه خبرنگاران جوان - نشست مشترک رئیس سازمان هواپیمایی کشوری و مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام با هدف هماهنگی برنامه‌های اجرایی «دومین نمایشگاه صنعت هوایی پیام» برگزار شد.

در این جلسه، حسین پورفرزانه معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، با تشریح چهار رکن اصلی توسعه صنعت هوانوردی شامل «ناوگان»، «فرودگاه»، «صنایع پشتیبان» و «نیروی انسانی متخصص» تأکید کرد: شکوفایی این صنعت بدون مشارکت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و بهره‌گیری از توان نیروی انسانی متخصص در حوزه تولید، تعمیر و تأمین قطعات ممکن نخواهد بود.

وی افزود: اگرچه صنعت فرودگاهی یکی از ارکان حیاتی حمل‌ونقل هوایی است، اما تاکنون در نمایشگاه‌های تخصصی کشور، کمتر به این حوزه پرداخته شده و فعالان این بخش، فرصت کافی برای معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خود نداشته‌اند.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به رویکرد جدید نمایشگاه پیام گفت: تمرکز دومین دوره این نمایشگاه، بر توسعه متوازن بخش‌های مختلف صنعت هوایی با محوریت توسعه ناوگان، فرودگاه‌ها، صنایع پشتیبان، آموزش نیروی انسانی و تسهیل ورود شرکت‌های نوپا و کوچک خواهد بود.

پورفرزانه با بیان اینکه نمایشگاه پیام با هدف عبور از نگاه صرفاً نمایشی و تفرجگاهی طراحی شده، تصریح کرد: در این رویداد، تأکید بر محتوای تخصصی، ایجاد بستر واقعی برای تعامل فعالان صنعت و معرفی فرصت‌های همکاری، از اهداف کلیدی است.

وی همچنین به برنامه‌ریزی برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری هوایی و حضور بالن‌های تفریحی در نمایشگاه اشاره کرد و گفت: توسعه صنعت هوایی غیرنظامی از مأموریت‌های مهم سازمان هواپیمایی کشوری است و حضور مجموعه‌های تفریحی و گردشگری می‌تواند در این مسیر نقش مؤثری ایفا کند.

به گفته پورفرزانه، در حاشیه نمایشگاه، مجموعه نشست‌ها و برنامه‌های تلویزیونی با محوریت معرفی بسته‌های سرمایه‌گذاری برگزار خواهد شد که از اواسط اردیبهشت‌ماه آغاز و تا مهرماه ادامه خواهد داشت.

وی با تأکید بر نقش مردم در توسعه صنعت هوایی، افزود: رهبر معظم انقلاب طی ۱۵ سال گذشته بر اهمیت مشارکت مردم در حوزه‌های سرمایه‌گذاری، اشتغال و تولید تأکید کرده‌اند و نمایشگاه پیام در تلاش است تا با رویکردی امیدآفرین و مشارکتی، فضایی واقعی برای تحقق این نگاه فراهم کند.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری همچنین با اشاره به ظرفیت‌های صنعت هوایی در مواجهه با بحران‌های زیست‌محیطی گفت: فعالیت شرکت‌های خصوصی در حوزه بارورسازی ابر‌ها می‌تواند یکی از راهکار‌های مؤثر در مقابله با بحران کم‌آبی کشور باشد و نمایشگاه پیام بستری مناسب برای معرفی این توانمندی‌ها خواهد بود.

منبع: سازمان هواپیمایی


12183118
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن واردکنندگان برنج گفت: حذف ارز ترجیحی سیاست درستی بود که با فراهم شدن الزامات همچون حذف قیمت گذاری دستوری، حذف سهمیه بندی و پرداخت بخشی از معوقات بازار برنج به آرامش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات مدیره سازمان بورس گفت: طرح رویش یکی از طرح‌های ملی وزارت اقتصاد است که مسئولیت راهبری آن به سازمان بورس واگذار شده است؛ این طرح به دنبال پاسخ به دو دغدغه اصلی در اقتصاد کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس گفت:مجلس به دولت اجازه نخواهد داد که از وظایفش در رابطه عرضه زمین به مردم برای ساخت مسکن شانه خالی کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه فرآورده‌های لبنی درمورد افزایش قیمت شیر و تأمین نشدن شیر مدارس و همچنین، اختصاص سهم سفره مردم به کشور‌های همسایه توضیحاتی داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با تأکید بر اینکه ایران سرزمین فرصت‌های طلایی سرمایه‌گذاری به‌ویژه در حوزه نفت و گاز است، گفت: برای همکاری با کشور‌های دوست سبدی از قرارداد‌ها را طراحی کرده‌ایم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس از افزایش ۳ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز غنی در فاز ۱۳ پارس جنوبی خبر داد و گفت: این اقدام کمک شایان توجهی به تأمین پایدار گاز کشور در فصل سرد می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ایران‌خودرو با ارسال نامه‌ای به سازمان حمایت خواستار افزایش قیمت محصولات شد، اما طبق اطلاعات به‌دست‌آمده، این سازمان به‌دلیل ناقص بودن مستندات، با درخواست خودروساز همراهی نکرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، اطلاعیه در خصوص تعیین تکلیف کارت سوخت مالکین دارای چندخودرو منتشر کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب تا پایان هفته در نواحی شمال غرب شاهد بارش باران خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه ریزی برای افزایش مسیر‌های پروازی کشور‌های همسایه از جمله دبی عمان و تقویت خدمات هوایی و فرودگاهی از مهم‌ترین اهداف در حوزه هوایی کشور است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است