بین‌الملل 15:49 - 09 شهریور 1405
اتریش در ماه‌های ژوئن و ژوئیه ۲۰۲۶ با ثبت ۶۴۶ مرگ مرتبط با گرما، رکورد تازه‌ای در این زمینه به ثبت رساند.

اتریش بالاترین آمار مرگ‌ومیر ناشی از گرما را ثبت کرد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - اتریش در جریان موج‌های گرمای شدید که تابستان امسال اروپا را درنوردید، طی ماه‌های ژوئن و ژوئیه، با ثبت ۶۴۶ مورد مرگ، بالاترین آمار مرگ‌ومیر ناشی از گرما را به ثبت رساند.

آژانس سلامت و ایمنی غذایی اتریش (AGES) اعلام کرد که ۶۴۶ مورد مرگ مرتبط با گرما ثبت شده است؛ این رقم در مقایسه با رکورد قبلی ۵۷۰ مورد مرگ در همین دو ماه در سال ۲۰۲۴، افزایش قابل توجهی نشان می‌دهد.

دانشمندان می‌گویند تغییرات اقلیمی ناشی از فعالیت‌های انسانی، موجب شدیدتر و پرتکرارتر شدن پدیده‌های جوی حدی شده است. اروپا نیز در میان قاره‌های جهان، با سریع‌ترین روند گرمایش مواجه است.

اتریش نیز مانند بسیاری از کشور‌های اروپایی، تابستان امسال شاهد شکسته شدن رکورد‌های دمایی و موج‌های خشکسالی بود. در اوایل ماه اوت، دمای هوا در منطقه «باد دویچ-آلتنبورگ» در شرق اتریش به رکورد ۴۱.۲ درجه سانتی‌گراد رسید؛ این دما یک روز پس از ثبت رکورد قبلی ۴۱ درجه در وین به ثبت رسید.

شایان ذکر است که طبق آخرین داده‌های منتشرشده تا اواخر اوت ۲۰۲۶، آمار مرگ‌ومیر ناشی از گرمای شدید در اروپا بسیار بالاست. در آلمان حدود ۱۵۸۰۰ مرگ مرتبط با گرما از ابتدای سال تا اواسط اوت برآورد شده است. در فرانسه تا اواخر ژوئیه، حدود ۷۳۰۰ مرگ اضافی در ارتباط با موج‌های گرما از ماه مه ثبت شده است.

بر اساس آخرین برآورد‌های منتشرشده، موج‌های گرمای متوالی تابستان ۲۰۲۶ تاکنون با حداقل ۳۵ هزار مرگ اضافی در اروپا مرتبط دانسته شده‌اند؛ این آمار هنوز نهایی نیست و با اضافه شدن داده‌های ماه اوت احتمالا افزایش خواهد یافت. آلمان، فرانسه و اسپانیا به‌تنهایی بیش از ۲۵ هزار مورد را تشکیل می‌دهند.

منبع: آر تی


12303334
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اسپانیا فاش کرد که طرف‌های اسرائیلی با بهره‌گیری از شبکه‌های اجتماعی در شکل‌گیری بحران مهاجرت از مراکش به اسپانیا نقش داشته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتریش در ماه‌های ژوئن و ژوئیه ۲۰۲۶ با ثبت ۶۴۶ مرگ مرتبط با گرما، رکورد تازه‌ای در این زمینه به ثبت رساند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزرای دفاع ترکیه و پاکستان در استانبول دیدار و درباره تقویت همکاری‌های دفاعی و امنیتی دو کشور در چارچوب توافق دفاعی مشترک گفت‌و‌گو کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اولین جلسه کمیته راهبردی سیاسی و دفاعی تحت توافقنامه مکه روز دوشنبه در استانبول برگزار شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رئیس امارات می‌گوید که وضعیت نه جنگ و نه صلح در منطقه نمی‌تواند یک راه حل پایدار باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیویورک‌تایمز با بررسی تجربه پرهزینه آمریکا در افغانستان هشدار داد که واشنگتن در جنگ با ایران نیز در معرض تکرار همان چرخه قرار دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام ارشد اتحادیه اروپا اذعان کرد که سرویس‌های امنیتی اروپا هیچ خطری از سوی روسیه برای حمله به کشور‌های اروپایی نمی‌بینند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که ایسلند با وجود رأی منفی به از سرگیری مذاکرات الحاق به اتحادیه اروپا، همچنان یک عضو ارزشمند ناتو باقی خواهد ماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یونان روز دوشنبه قراردادی را با اسرائیل برای خرید یک سیستم دفاع هوایی چندلایه به عنوان بخشی از یک برنامه گسترده‌تر نوسازی نظامی امضا می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی اذعان کرد که این رژیم در میان دانشجویان آمریکایی با «نسل‌کشی» مرتبط است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است