استانی 12:33 - 17 فروردین 1404
سرپرست فرمانداری شهرستان اردستان گفت: طبق آمارهای ثبت شده نسبت به سال گذشته آمار تصادفات جرحی درون شهری اردستان 60 درصد کاهش داشته است.

تصادفات جرحی در اردستان ۶۰ درصد کاهش داشت

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردستان، محسن حیدری پیش از ظهر امروز در جلسه خدمات سفر شهرستان اردستان اظهار کرد: امسال بیشترین تصادفات و تلفات جاده‌ای بر سر گردشگری شهرستان اردستان سایه انداخت، اما واقعیت این است که ما در تمام موارد و نقاط گردشگری امسال بالای 28 درصد در تمام موارد رشد داشته‌ایم.

وی با بیان اینکه در بعضی موارد چندین برابر رشد وجود داشته است، افزود: با موضوع بازدیدها و جاذبه‌های گردشگری توانسته‌ایم 28 درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته باشیم و این با میانگین رشد استانی ما برابری می‌کند و این آمار طبق آمار اسکان و همچنین آمار سال گذشته احصاء شده است.

سرپرست فرمانداری شهرستان اردستان با بیان اینکه تقریباً یک سوم اسکان مدارس ثبت شده است، گفت: با این وجود ما بالای 40 درصد رشد اسکان داشته‌ایم و این عدد و ارقام نشان‌دهنده این است که ما نسبت به سال گذشته رشد داشته‌ایم و اسکان بر حسب اتاق در ادارات آموزش و پرورش هم 38 درصد رشد را نشان می‌دهد و اسکان بر حسب نفرات 35درصد رشد داشته است.

حیدری بیان کرد: موضوع بازرسی‌های صنفی انجام شده در نوروز 24 درصد رشد داشته و اینکه یعنی ما در تنظیم بازار ممارست داشته‌ایم و 33 درصد شناسایی واحد متخلف رشد داشته و به تعزیرات معرفی شدند و در گزارشات بازرسی 127 درصد و در موضوع ماموریت‌های شهری اورژانس بالای 31 درصد کاهش داشته‌ایم و در واقع تصادفات درون شهری و جرحی 60 درصد کاهشی بوده است.

وی تاکید کرد: برپایی نوروزگاه‌ها در شهرستان اردستان نسبت به سال گذشته سه برابر رشد داشته و بازدیدهای میدانی هم بالای دو برابر شده و بازدید از تأسیسات گردشگری سه برابر و بازدید از جاذبه‌های توریستی و گردشگری 28 درصد افزایش را نسبت به سال گذشته نشان می‌دهد و این نشان‌دهنده این است که کل مجموعه خدمات سفر فعالیت خوبی داشته‌اند.

فرماندار شهرستان اردستان افزود: باید ما از هم اکنون برای سال آینده در فکر باشیم و یک سری نقاط ضعفی که وجود دارد آن‌ها را خارج کنیم که یکی از نقاط ضعف ما جاده ترانزیت شمال به جنوب است و این نقطه ضعف نتیجه بی‌تفاوتی بعضی از رانندگان بوده که که باید در موضوع آموزش بیشتر فعالیت داشته باشیم و روی جاده و علائم آن تجدید نظر شود.

وی گفت: باید خواسته و مطالبه‌گری خود را از استان و کشور داشته باشیم، چرا که این جاده نمی‌تواند به این شکل ادامه پیدا کند و مطالبه‌گری ما باید در سطح ملی برای این جاده ادامه داشته باشد و مسئولان متولی از مجموعه بالا دستی خود این موضوع را پیگیری کند.

انتهای پیام/802


12174072
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«خبرگزاری تسنیم» دبیر اجرایی پنجمین جشنواره سراسری موسیقی موغام، گفت: 352 اثر از 28 شهر و استان های اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، البرز، همدان، خراسان شمالی و زنجان به پنجمین دوره جشنواره سراسری موغام آغاز ارسال شده است.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از پیش بینی برداشت یک میلیون تن گندم از مزارع استان خبر داد گفت: حدود 445هزار هکتار از اراضی استان زیر کشت گندم رفته است.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» قرارگاه محرومیت زدایی شهر شیراز، برنامه های خود را برای سال جدید با هدف توسعه پایدار مناطق محروم و تبدیل چالش ها به فرصت ها، به صورت منسجم و با رویکردی مسئولانه و مردم محور، اعلام کرد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» مدیرکل هواشناسی استان البرز از ورود سامانه بارشی ضعیف به استان از فردا خبر داد و گفت: طی سه روز آینده شرایط ناپایدار جوی شامل وزش باد شدید، گرد و غبار و رگبار پراکنده در استان پیش بینی می شود.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: سال گذشته یک هزار و 467 تن محصولات لبنی با نظارت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی به خارج از کشور صادر شد که نشان از رشد 9 برابری صادرات محصولات لبنی از این استان نسبت به مدت مشابه قبل دارد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» سرپرست یگان حفاظت از اراضی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان از آزادسازی بیش از 12 هزار مترمربع از اراضی ملی و دولتی این استان در ایام تعطیلات نوروز خبر داد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» رئیس هیئت کشتی استان کردستان از آغاز مسابقات کشتی فرنگی بزرگسالان انتخابی جام تختی - سنندج خبر داد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ضمن قدردانی از استاندار، خوزستان را الگوی موفق مدیریت سفرهای نوروزی معرفی کرد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان جنوبی با اشاره به محدودیت های بار ایجاد شده در کشور بر ضرورت مدیریت مصرف انرژی برای تأمین برق مطمئن و پایداری شبکه در استان تأکید کرد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه بیت المقدس استان کردستان، گفت: پاسداری و حفاظت از دستاوردهای انقلاب اسلامی را افتخار می دانیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است