فرهنگی‌هنری 23:39 - 18 مهر 1404
اداره کل هنر‌های نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره خبری با عنوان اختتامیه جشنواره تئاتر مهر و ماه اطلاعیه صادر کرد.

توضیح وزارت فرهنگ درباره حواشی یک اختتامیه تئاتر

باشگاه خبرنگاران جوان - اداره کل هنرهای نمایشی در پی انتشار تصاویری از اختتامیه جشنواره «مهر و ماه» در فضای مجازی توضیحاتی را ارائه کرد.

بر اساس اعلام اداره کل هنرهای نمایشی، جشنواره یاد شده در خارج از مرزهای جمهوری اسلامی ایران و در شهر دبی (امارات متحده عربی) به صورت جشنواره‌ای مستقل و بدون ارتباط با جمهوری اسلامی ایران برگزار شده و در نتیجه فاقد هرگونه نظارت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره‌کل هنرهای نمایشی انجام گرفته است.

در این اطلاعیه تأکید شده است: حضور برخی ایرانیان در این جشنواره به صورت شخصی بوده و هیچ‌گونه ارتباطی با نهادهای رسمی فرهنگی و هنری کشور نداشته است.

اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ در پایان، نسبت به بی‌اخلاقی سیاسی برخی رسانه‌های مجازی در روزهای گذشته با عناوینی مانند جشنواره وزارت ارشاد یا تلاش برای ربط دادن این رویداد به وزیر فرهنگ اعتراض کرد و حق پیگیری قضایی در این مورد را محفوظ دانست.


12233295
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال تاریخی «نیل در خون»، از امشب ۲۸ آبان هر شب از شبکه تماشا پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک مادر شهید در غزه از ۱۴ کودک یتیم سرپرستی می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب‌های «تب ناتمام»، «همسفر آتش و برف» و «خانوم ماه» منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جلسه ۹۲۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور اعضا و رؤسای قوای سه‌گانه در محل نهاد ریاست‌جمهوری و با محوریت بررسی سیاست‌های حکمرانی محله‌محور و سازوکار‌های همکاری شورای محله با دستگا‌های اجرایی با تأکید بر نقش مسجد برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تولید نسخه‌های صوتی کتاب‌های «تب ناتمام» و «خانوم ماه» ـ که از آثار برجسته در حوزه ادبیات پایداری به شمار می‌روند ـ در «ایران‌صدا» آغاز شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پروژه فیلم-سریال «تهران الف-شهر بی‌مثال» با پایان فیلمبرداری وارد مرحله تدوین و صداگذاری شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» این روز‌ها برخی برنامه‌های یوتیوبی گفتگومحور مانند «با ضیا» و «رک» توجه بسیاری را به خود جلب کرده‌اند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر موسیقی اعلام کرد که سقف قیمت بلیت کنسرت‌ها یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و کف قیمت حدود ۲۵۰ هزار تا ۳۰۰ هزار تومان است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بازیگر سریال «معمای شاه» گفت: ما در گذشته برای پول کار نمی‌کردیم، بلکه عشق به کار داشتیم و هنر را دوست داشتیم.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین پاسداشت هنرمندان پیشکسوت متولد آبان ماه با حضور جمعی از هنرمندان، مدیران فرهنگی و اصحاب رسانه در مؤسسه هنرمندان پیشکسوت برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است